Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bonuscum tatil bayanlar icin yorucu oluyor yemek işi de olunca senin bir de çocuklar var kolay gelsin ne diyim
Yaptığın hazırlıklar sayesinde orda daha rahat edersin iyi olur
He eyle dusundum bende. Annemde yaparim diyodu artik kendu bilir :))
Zaten dizleri kotu kendi isini yapsin yeter.
Yinede yapar biliyorum dedi bi kere.

Kiymali bezelye, tavuklu kuru yaptim bide corba yapicam gerisini orda yaparim artik.
Yarinda pattisli peynirli pogca yapicam ins.
Belki meshur tatli tuzlu kurabiyemden yaparim :)) ondan bundan yedim sistim dikkat edicem ins.

Sen bu aksam niye cok yedin bakim.:)

Cydnz sen yuruyus bandinda yuruyosun dimi aman dikkat et dizlere cok zarari oluyo. 4 u gecme istersen 5 falan yaziyodun epey hizli biliyorum yapma :KK4:

Zayif ama sakat olmak istemezsin dimi :KK53:
Acimasiz bonus :KK14:
Allah korusun :/
Evet canım yürüme bandinda.
5 ile başlıyorum 6.5 e çıkıp 5 e tekrar dönüyorum.
Zemini yumuşak olan bantlardan almıştık, eşimin dizinde problem var zaten doktoru bu bandı önermişti ama dediğin doğru bu kilo ile inşallah sıkıntı olmaz.

Aksam yemegim;
1 tabak corba 1 porsiyon mercimekli bulgur pilavi ve salata

Inadina ekmeksiz günler..

Aslinda pilav makarna türü hic sevmiyorum ama üc dört kasik da olsa ekmek yerine gecsin tokluk versin diye yiyorum.

Dogru mu yapiyorum ne dersiniz?
Canm ben de öyle yapirum ve genellikle az tereyağlı bulgur pilavı yapyrm.pirinc elimden geldigince az tüketiyorum.

Gecmis olsun bebem dusurdunmu sende :) artis bengisu ben gonderdigimde bana hava atiyodun :)

Binimdi tilifinim lg hic sirin cikirmidi cik mimninim diye :KK53:

Ana kart sorunu o kararma. Bastan temizledik dediler bana. Sonrada degistiler ana karti simdi bi sorunu yok. Ama cok uzun bekledim sen orda beklemezsin o kadar sanirim.
Ya evet hava atmıştım.havam söndü..canm 2 gunde verdiler.bir daha gonderecem ama

Cuma is görüsmesine cagirdilar
Bir türlü uyku tutmuyor bu yüzden peff:KK49:

Böyle durumlarda bir gece de 30 kilo zayiflasamda giydigim yakisarak gitsem diye hayal kuruyorum ama nerde..:kızgın:

Aciktim bu saatte ve istikrarli bir sekilde direniyorum
diren dilek :sinirli:
30 kilo fazlan olsada kendine guvenin tam olsun. Dik dur hic kilonu dusunme guzel gecsin ins. Kendinden emin insanin onunde kilo duramaz.

Cuma is görüsmesine cagirdilar
Bir türlü uyku tutmuyor bu yüzden peff:KK49:

Böyle durumlarda bir gece de 30 kilo zayiflasamda giydigim yakisarak gitsem diye hayal kuruyorum ama nerde..:kızgın:

Aciktim bu saatte ve istikrarli bir sekilde direniyorum
diren dilek :sinirli:
Şimdiden başarılar o halde.
Kiloyu düşünme ama ;)

Back
X