Benı bırı etıketlıyınce tele bıldırım gelıyor cnm ozaman acıp bakıyom harıcınde gıremedım bu hafta boraz yogun gectı gecen carsambadan bu carsambaya ıse gıttım sabah 4 de kalkıp akksam 1 de yattım uykusuzluk beste eve geldım evde ısler yemek bulasık camasır cocuk gıremedım carsamba oglusla dr gıttık pazar fılan ogunde cok gıremedım persembede temızlık yaptım aksam mısafırlerım vardı butun gun kosturdum gıremedım anca bırı etıketleyınce baktım sorumu soruluyo dıye konuları takıp edemedım ayy cok uzun olduAyluh88 broken sana ayluh dedimi burda bitiyon oda iyi :)
Bonus sen de ayluh dedın ssnada geldımAyluh88 broken sana ayluh dedimi burda bitiyon oda iyi :)
Toparlann tatlım toparlannn çabuk eski azminee davet ediyirumm senii haydii çabuk donuyorsun eski halinee ne iyiii gidiyordun yaaaCanlar bu hafta kotu gectı ıpler kactı elımden rejım yok spor yok kılo 94.500
günaydınlaaar güzelleeeer ümit ederim tartı hepinizi mutlu edeeer
kilo bildirim şeysii : 98.6
gramla yaa eksideyim yaa artıda geçen hafta kaç bildirmiştim hatırlamıyoruuum (her zamanki gibiii)
Sağol DaficimListeler çıkmasa da eski arkadaslardan benim birincilerim iki adaş asular
Maşallah size iyi yol katlettiniz.
Bende kilo şeysini yazayım
Kilo
93. 9
Spor
Yok
Evet cnm ekmek basladım yıne bakalım kescem yıne ınsallah mutluydum oyle ben tartıya kustum hemennn toparlanıyorumToparlann tatlım toparlannn çabuk eski azminee davet ediyirumm senii haydii çabuk donuyorsun eski halinee ne iyiii gidiyordun yaaa
Bisey yokki normal msj var bengisu.biraz önceki msjmda bişey paylaşmadm ama nasıl öyle oldu anlamadm.telim bozuk pcden yazdm ama benle alakası yok her ne göndermişssem.kusura bakmayn
Evde neler var ona gore secenek sunabilirim :) listeye girmek istersen 2 hafta bildirimden sonra girebilirsin.Öglen icin yemek yapma firsatim olmadi
Bir tabak yulafli müsli ve cay ile gecistiricem
Aksama da ne pisirsem bilmiyorum acikcasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?