Uyuz ya :))ceyda inanamıyorum puaça hayelerimize bilee şu kürü getirip araya katıyorsun yaaa şurda üç kuruşlu keyfimiz var yemiyoruz ama konuşuyoruz en azından :))))
ceyda inanamıyorum puaça hayelerimize bilee şu kürü getirip araya katıyorsun yaaa şurda üç kuruşlu keyfimiz var yemiyoruz ama konuşuyoruz en azından :))))
Bunu da deneyeceğim canım :)Günaydın kızlar hayırlı cumalar hayırlı işler hayırlı sabahlar diliyorum :) ) sabah menum 2 yumurtali omlet 7 zeytin 1 kk peynir 1 domates 2 dilim tam buğday ekmeği 3 brdk çay içtim.Bonus canim valla ben o kuru yapiyorum arada su icee icee aci tatli tuhaf geldi tadi cydnz_1 bu kür daha bir baska canım ama bayagi faydaliymis.Ben midemm döne döne yiyorum.Tatli ve tuzlu karistirmayi sevmem ondan herhal...
Ablacım çalışıyorum ya ben mecburen erkenden yiyorum.Selamun aleyküm güzeller
Hayırlı sabahlar
Yeşim bu ne hız maşallah sana
Benim kahvaltı onu geçiyor
Valla nette okuduguma göre canım bayagı faydalı lakin haftada sadece 2 gün yemeklerden önce yeniyor.Bu arada evde oluşumun son günü yarın. Sadece kurabiye kaçamağı yaptım ama aklımda kısır var 2 gündür. O
Bunu da deneyeceğim canım :)
Günaydın afiyetler olsun
Aleykum selamm canımm saygılar bizdennnSelamın aleyküm hayırlı cumalar
fazla katılmıyorum kusura bakmayın çocuklarla gün akşam oluyor zaman nasıl geçiyor anlamıyorum sürekli bir kavga hali hakim evde
neyse kilo bildirimimi yapayım
kilo 92.8
Spor 120 dakikacik
saygilar
Aleykum selam canım hayırlı sabahlar dilerimSelamünaleyküm
Hayırlı sabahlar.....
Kilo 105
Spor yok
Günaydınn canımm valla ebn dün bugün pek bir mutluyumm reglken bile -1 kg verdimgünaydınlaaar güzelleeeer ümit ederim tartı hepinizi mutlu edeeer
kilo bildirim şeysii : 98.6
gramla yaa eksideyim yaa artıda geçen hafta kaç bildirmiştim hatırlamıyoruuum (her zamanki gibiii)
Bende ozledım cnm oglus ıyı cok sukur cnm sagol kacamak oldu ya olmazmı tuhh bana daha kontrole alamadım ama sana bırsey dıyım ekmegı sıfırlayınca hıc kacamak yapmadım ekmegı 1 dılımde yesem devamı gelıyor offf offfözledim seni kizz aaa baktim yoksun kaçamak yapılmış hee seni senii nasıl oldu oglusun iyi mi peki canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?