Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol bu çok iyiymiş bonus hem mayalamayı beklemekte gerekmiyor biraz tepside beklerse tabi iyi olur dimiii pastanede yapılan puaçalarıda görüyorum önce tepsiye dizip bekletip ihtiyaç duydukça çıkartıp pişiriyorlar

bu internet ortamımı yoksa sık sık yapmadığımızdan mı bende unutuyorum tarifleri eskide tarifmi vardı alasen

Canım çekti herhal ondan atladim demek adaşım
Bonus ellerine sağlık
Yaz boyu hiç poğaça yapmadım tembelim epeyce bu sene
tembelikle ne alakası var adaş yapıncada yiyoruz benim oğlanda çok sever bir kere burdayken yapmıştım bir daha yapma dedi çocuğum o kadar sağlıklı yemek hazırladım yine 5 kilo alıp gitti dolap her zaman dolu dayanamıyorum yiyorum diyordu
içim acıdı yine çocuklarımda bana çekti gönülerince bişey yiyemiyorlar

Evet cok pratik. Yas mayayi sute koydum bir kabariyo ben indiriyorum o kabariyo dedim ulan yillarca boyle mayali yiye yiye kabardin beyle simdide inemiyon

Pogcanin ustune surulen fazladan yumurtanin beyazi duruyo atmadim yarin bir maske yapayim kendume onunla

Frida hanim bakimli kisilik öhöm öhöm saygilar efenim
yok hayatım eskisi gibi ev bakımları yapamıyorum vakit ayıramıyorum tabii bu seferde farklı bakımlar yok değil ama daha fazla kuaföre gitmek veya daha az saç diplerimin çıkması gibiii eski yaptığım bakımları özlüyorum ama dur düğün öncesi bende yumurta akıyla bir maya maskesi patlatayım :)))

Bende tembellikte var biraz adaş
Bir tane yer otururum herhalde
Benim büyük kız da bana çekmiş yese alıyor hemen kilo ama küçük iyi neyseki inşallah hep böyle gider
Açlığa dayanamaz yer yatar kilosu aynı hep
Az önce acıkmıs yedi yine bir güzel

Adaş usenmesem yarın diyeceğim ama kendime güvenmiyorum :)
ben yarın yapamam herhalde bugünlerde akşamları idmanada gidiyorum eve bir geliyorum saat 22:30 filan
yarın ofise gitmiycem zaten bölgede internet problemi var bugün çalışamadım kitlendim kaldım evde işleri yürütecemde çok işim var yarın yardımcı arkadaşta gelip evi temizliycek

Ben instant maya kullanıyorum direk una katıyorum kabartmadan olur herhalde onla da
evet evet onu almak lazım hatda işe götüreceklerimi akşam tepsiye dizip sabah pişirebilirim bir arkadaş akşam aradı börek yaptım yarında kek yapıp iş yerine geleyim dedi de gelme bende gitmiycem dedim

ceyda inanamıyorum puaça hayelerimize bilee şu kürü getirip araya katıyorsun yaaa şurda üç kuruşlu keyfimiz var yemiyoruz ama konuşuyoruz en azından :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…