Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Keciboynuzu yi keciboynuzu strese iyi gelir
Bundan sonra hirsimizi baska seylerden cikaricaz zeynom sinirimizi dogru sekilde bosalticaz ins. Inadina yemeyelim.
Sana diyorum darlandinmi yaz bana yemek istiyorum falan de cemkiriyosan cemkir o hal gectikten sonra eger yememissen bi gururlaniyo insan cenk kazanmis edasiyla.
Bizim cengimiz kendimizle cunku. aynen beyle

OGULCUKLARIM hayriye nasılsın, oğlunun sonuçları çıktı mı?? Önemli bişey yoktur inşallah... Haberdar et bizi

Aksi bir durum olsaydi mutlaka yazardi diye dusunmek istiyorum. Merak ediyorum gercekten.

İnşallah iyidir, hiç gelmeyince merak ettim ben de

kolay gelsin canm.ne hamarat hatunlar var maşallah..

Kıyamam canim valla bende hala ayaktayim kışlık hazırlama çalışmaları biz bayanların çilesi bitmezzz

diyatte 23.günüm de geçti çok şükür.ama sıkıldm böyle ölçülü yemekten.neyse bayrama kadar direneyim belki bikaç kilo daha gider.40.gün tartılıp yazacsm kilomu inş.bakalm kaç kilocık gidecek?geçen eşim diyo ki bişey söyleyeccem ama korkuyorum ne dedi.sen incelmişsin diyo.eee ne güzel işte zaten amacm da bu ya niye korkuyon dedim. o da e söyleyince bırakırsın ne de plsa verdim deyip ..yazk ya kilomla adamda psikoloji bırkamadm

Aynen tatlım valla şimdi bitti isimm düşün sabah 6 da kalkacagimm çile bulbulum çile şarkısını bize gönderiyorum
yarın ayağa kalkamayacak derecedeyim suan salon bitti ya çok şükür yarın boyacı gelecek boya bitip temizlik işi başlayana kadar dinlenicem evde.calisan bayanın işide zor gerçekten tabiki aslında bayan olmak zor.öğlen eşimle atıştık biraz eski günlerde ailesi yüzünden yaşadıklarıma geldi konu kızdım telefonu kenara koydum temizliğine giriştm ne kadar yapilan şeyler canını acitsada unutmuş muamelesi yapıp sana biçilmiş görevleri yapmak durumundasin tabiki zorla değil ama huzur bulmak için zorundasin..suan yorgunlugum had safhada olduğu için böyle konuşuyorum yoksa allah rızası yapyorum gönüllüyüm yani..
her yerim kırılmış resmen hamladim galiba uyuyamyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…