Evet cnm esım dıyor suan senınkı rejım degıl kılo koruma moralım bozuk esım benı gectıııKizz sen bayagi bayagi bozdun mu diyetii aaa çabuk kendinee gel tatlım ne güzel gidiyordunn.
Selamünaleyküm...
Elif kız pek bi güldüm Okurken...keçi boynuzu yemedim ama keçileri kaçırdığım kesin akşamdan beri sinir küpü geziyorum an itibari ile topuklarına sıkmak istediğim bikaç kişi var...halden anlamaz bencil insanlar imkanım olsa sonsuza kadar çıkarırım hayatımdan...af yarabbii sabır ver...
İki gündür yediklerime dikkat ediyordum bugun bütün hırsımı yemekten çıkardım nolcak halim...
OGULCUKLARIM hayriye nasılsın, oğlunun sonuçları çıktı mı?? Önemli bişey yoktur inşallah... Haberdar et bizi
İnşallah iyidir, hiç gelmeyince merak ettim ben deKeciboynuzu yi keciboynuzu strese iyi gelir
Bundan sonra hirsimizi baska seylerden cikaricaz zeynom sinirimizi dogru sekilde bosalticaz ins. Inadina yemeyelim.
Sana diyorum darlandinmi yaz bana yemek istiyorum falan de cemkiriyosan cemkir o hal gectikten sonra eger yememissen bi gururlaniyo insan cenk kazanmis edasiyla.
Bizim cengimiz kendimizle cunku.aynen beyle
Aksi bir durum olsaydi mutlaka yazardi diye dusunmek istiyorum. Merak ediyorum gercekten.
yaaaa kız ben seni kendimle aynı yaş sanıyordm.olmadı kendimi yaşlı hissettim şimdi.ben 29 um.bi aya 30 olucam innş
30 da yaşlı değilki :)))yaaaa kız ben seni kendimle aynı yaş sanıyordm.olmadı kendimi yaşlı hissettim şimdi.ben 29 um.bi aya 30 olucam innş
Sagolasin birtanem valla iyi tuttum kendimii aman öğlen birazcik misafir vardi.Kolay gelsin canim. Bende yeni geldim eve. Pazara ozel kacamak bisey yenmemis diyete devam efferim sana.
kolay gelsin canm.ne hamarat hatunlar var maşallah..şuan ayaklarımin altında havai Fisek patlıyor sanki..kaynanamn salonu temizledm bütün odalara bedel bi oda hele camlari Off..
vitrin kaldı bitmek üzere bardak çanak ne varsa makineye aticam 2makine çıkar o derece Kalabalık..
Kıyamam canim valla bende hala ayaktayim kışlık hazırlama çalışmalarışuan ayaklarımin altında havai Fisek patlıyor sanki..kaynanamn salonu temizledm bütün odalara bedel bi oda hele camlari Off..
vitrin kaldı bitmek üzere bardak çanak ne varsa makineye aticam 2makine çıkar o derece Kalabalık..
aman canım ya bır hamaratm ki evim temizlenecek beni bekliyorkolay gelsin canm.ne hamarat hatunlar var maşallah..
çile plynnaaaam çileeeeeeeeKıyamam canim valla bende hala ayaktayim kışlık hazırlama çalışmalarıbiz bayanların çilesi bitmezzz
Aynen tatlım valla şimdi bitti isimm düşün sabah 6 da kalkacagimm çile bulbulum çile şarkısını bize gönderiyorumçile plynnaaaam çileeeeeeee
Dondurucu iyi olmadı mı ne canim :))Aynen tatlım valla şimdi bitti isimm düşün sabah 6 da kalkacagimm çile bulbulum çile şarkısını bize gönderiyorum
yarın ayağa kalkamayacak derecedeyim suan salon bitti ya çok şükürAynen tatlım valla şimdi bitti isimm düşün sabah 6 da kalkacagimm çile bulbulum çile şarkısını bize gönderiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?