Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kendınden nefret etme canım her ne olursa olsun sen ozelsın guzelsın bunu hergun soyle kıloluda olsak bız guzelız ozelız degerlıyız ve bırgun zayıf olacagız kendıne haksızlık etme sılkelen hadı bakalım kendını sıkmadan yenı bır program uygula bugun basla bıkma zatıflıycaz ınsallah

YENA en iyi bu topiktekiler anlar zaten birbirini.
ben hepimizin başaracağına inanıyorum , herkesin bir kırılma noktası var bunu en iyi kendimden biliyorum.
diyete başlamaya karar vermem ve başlamam arasında 7-8 ay var. neden bilmiyorum ama hep bişeyleri bekledim, erteledim durdum . artık merdiven çıkarken nefes alamadığım bir an dur dedim artık.
mutsuzken bişey yiyordum, mutluyken yine, sıkıldığımda yine. kendime ne kadar eziyet ediyormuşum meğer şimdi anlıyorum .
güzel görünmek , dış görünüm vs herşeyi geçiyorum şu sağlık sorunları beni de çok korkutuyor.umarım hepimiz güzel kilolara gelir en başta sağlığımıza kavuşuruz.

Canım valla biz çalışan bayanlara dinlenmek hayall güyaa hasta ziyaretine geldi misafirler Gezmekten bir hal olduk Şuan ben rahatsızım valla sağ ayağım ağrıyr

Aynen cnm bende 27 yasındayım ama kosamıyorum uyurken sagımdan soluma donerken zorluk cekıyorum hergecen gun enerjım dusuyor herseyden usenıyorum sonumuz ıyı degıl dur demek lazım vazgecmemek lazım cok bıktım salmasam toplansan bugun yıne cok kafaya koydum ınsallah basarırım

inşallah canım :)

Canım valla biz çalışan bayanlara dinlenmek hayall güyaa hasta ziyaretine geldi misafirler Gezmekten bir hal olduk Şuan ben rahatsızım valla sağ ayağım ağrıyr
geçmiş olsun canım

ben de bu hafta sonu dinlenirim demiştim ama düğün varmış meğer , şimdiden mutsuz oldum

YENA canım azmedersin ve yaparsın bence sadece yeterince istemen tatlım inan bana başarabilirsin.Hep bu kilo başa bela dün çok ayakta durdum ve sürekli koşturmaca eee ayaklar isyan da sağ ayağım sancılarda toplalttırıyor.Bütün gün çekti çünkü kocaman beni şimdide isyann yanii tatlım kendimiz için sağlığımız için vermeliyiz.Ben inanıyorum ki hepimiz vereceğiz bu kiloları ben burda ki arkadaşlık dostluk sayesinde verdim.Hiç bu kadar uzun süren diyetim olmadı.Verdim verdimm geri fazlasıyla aldım.İlk defa sizlerin sayesinde bu kadar kararlı devam ediyorum.İyi ki varsınız Hepiciğinizii çok seviyorumm

benımde sag ayak agrıyor ne tesaduf aaaa aksam burktum heralde yada hava nemlı yagacak ondanda olabülüüüü
Kıyamam geçmiş olsun canım bizim.havalar normal ama bayagi yogun haftalar geciriyorum.yaa herhalde ondan artik iflas etti ayaklarim bu kosturmacanin tek iyi yani yedigim iki lokmada yaniyor olmasiSürekli hareket kosturmaca inşallah bu hafta bayagi eksi olur.Bu hafya topikcek boll eksi görürüz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…