- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
şimdiden kolay gelsin :)
Teşekkürler kızlarAllah kolaylık versin canım kardeşinde ağzının tadıyla oturur inşallahh![]()
Epeyce is gördük daha bitmedi tabii ki ama koliler in çoğu açıldı sayılır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdiden kolay gelsin :)
Teşekkürler kızlarAllah kolaylık versin canım kardeşinde ağzının tadıyla oturur inşallahh![]()
Adaş kolay gelsin biii taşınma var herhalde güle güle otursunlar taşınma işi yorucu sen evdemisin şimdi yarın yardıma gidicekmisin ....Teşekkürler kızlar
Epeyce is gördük daha bitmedi tabii ki ama koliler in çoğu açıldı sayılır
Allah mutlulukla tamamına erdirsin gelinlik işine filan girmedin daha dimiii diktirecekmisin hazır mı alıcaksın ?Hoşbuldum:)
Düğün 4 kasımda inşallah, kendimden bahsettim ama senin için yazayım tekrardan 25 yaşındayım en son 97,5 kiloydum ama bu hafta sonu diyet yapmadığım için almışımdır tekrardanboy 1.67 hedef kilo 60-65 yaklaşık 10 günden beri bu topicteyim
![]()
Sağol canım evdeyim yarın gitmemAdaş kolay gelsin biii taşınma var herhalde güle güle otursunlar taşınma işi yorucu sen evdemisin şimdi yarın yardıma gidicekmisin ....
aa hadi hayırlısı.az kalmış düğüne kilo verirsin inş güzel bi gelin olursun.Hoşbuldum:)
Düğün 4 kasımda inşallah, kendimden bahsettim ama senin için yazayım tekrardan 25 yaşındayım en son 97,5 kiloydum ama bu hafta sonu diyet yapmadığım için almışımdır tekrardanboy 1.67 hedef kilo 60-65 yaklaşık 10 günden beri bu topicteyim
![]()
Bende yukaf kepeğini süte karıştırıp birazda kakao koyarak 5 dk kaynatarak pudink yapıyordum güzel oluyordu kesmese az bal katıyordum harika tatlı oluyor önümüzdeki günlerde yapsam iyi olur bu akşam idmanda veliler kek çay yapmışlardı yarım dilim kek yedim akşam vakti karnım çok açtı ama şimdi iyiyim ....Yulaf kepeginden pankek yapıyorum an itibariyle.
Nasıl güzel oldular
Bi süre de böyle tuketirim![]()
Yoruldun sende geç vakte kaldı yemek çay herhalde yok akşam karnım çok açtı nülüş beni yemeğe çağırdı ama kaba bir kadın olarak canımın sebzeli bulgur pilavı istediğini söyledim aslında mercimekli köftede olur önümüzdeki hafta veliler yapıcakmış çağırcaklar beniiiAdaş Güle güle kullan saçını
Benim de boyamam lazım da dursun biraz daha
Uykum var ama çay içiyorum şimdi
Akşam ben de çok değil ama geç yedim iyi olmadı
hatırladım seni instagramdada takip ediyordum ama çok uzun zamandır bende vakitsizlikten bakamadım hala aynı diyetisyene gidiyormusun ayrıyeten çok başarılısın aynen devam vakitsizlikten hazır gıdaya yöneliyorsun ama kalori hesabı olunca ve sağlıklı atıştırmalıllar olunca sorun olmuyordu ....Tekrar döndüm. Buraya uzun zamandır yazamadım.96 kiloya düşmüştüm yani eksi kirk kiloyu görmüştüm en son. Cooook sukur.Tatilde 2 kilo ödem toplamışım. Onları vermeye çabalıyorum tekrardan..yazin diyet çok zor oluyor. Çok ödem toplanıyor ve yazın spor işkence oluyor. Uzun günlerde cabasi ama bahane yok..10 eylül de beni zamanında kilom yüzünden hüngür hüngür ağlatan ve yıpratan akrabalarimin oraya gideceğim. İlk defa zayıflamiş halimi görecekler :) o zamana kadar en azından bi 95 altına düşeyim istiyorum. Ben diyetisyen kontrolünde yasakları olmayan bir diyet yapiyordum hatırlarsaniz. Diyet hesabım da vardı instagram da. Ama bu ara hızlandırmak gerek o yüzden biraz sporu arttirip protein tüketimine ağırlık vermek istiyorum. Başka önerileriniz varsa açığım. Bol eksiler hepinize :)
İyi geceler bende yatar sabah 5:30 kalkıcam evede yemek yapıcamFridacim evet yarin aksam 10 gibi falan yola cikmayi dusunuyolar.
Iyi geceler![]()