Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayırlı sabahlar
Her gün erken kalkabilenlere hayranım
Dün ve Bugün 8e doğru kalktım ama aklım yatakta
Hayırlı sabahlar tatlım valla benn mecburennn sabahh diyorum eşimee ancak mezarda yatacam herhall diyee :D :D :D Heee mis gibii toprağa yatarsın serin serin diyoo zalimm yaa :D :D :D

simeranya7 simeranya7

3 yumurtayı mikserle cirptim iyice. 2 çay bardağı süt ekleyip biraz daha cirptim. 9 yemek kaşığı yulaf kepegi karisimi (ve ya 6 yemek kaşığı yulaf kepeği)ve 1 paket kabartma tozunu da ayrı bir yerde karıştırıp bu karışıma ilave ettim..
bu benim 3 günlük kepek hakkımdı.

Eki Görüntüle 1871074

Hamarat hatun
Benim sabah sabah hic gözüm kesmez simdi ama iyi fikir not aldim

Yalniz kepegin tadi biraz acimsi mi bana mi öyle geldi yani uzun vadede tüketebilir miyim bilmiyorum Ben bir seyi severek yemedim mi hemen midem kalkiyor pes ediyorum brokoli de de öyle oluyorum mesela sevmedigim icin yutamiyorum bile

Hamarat hatun

Yalniz kepegin tadi biraz acimsi mi bana mi öyle geldi yani uzun vadede tüketebilir miyim bilmiyorum Ben bir seyi severek yemedim mi hemen midem kalkiyor pes ediyorum brokoli de de öyle oluyorum mesela sevmedigim icin yutamiyorum bile
Pek acımsı değil aslında. Ama alıştığımdan dolayı da olabilir bilemedim.
Sabah ben de yapamam kesinlikle , gözümü zor açıyorum :D akşamdan yaptim

Hamarat hatun

Brokoli koftesi yap bakalim :)

Gunaydın kızlarr busabah kahvaltım 1 dilim kepek ekmeği 1kk peynır 1 domes 1 salata 1 cay kasıgı recel 1 cay kasıgı salca 1 kupa sekersız cay yumurta yerıne recel ve salca kullandım bugun duzene koycam kendımı artık bırde vucutta asırı odem var bağdas kuramıyorum dızlerı kıramıyorum ıns oda gıder tuzluda cok yemedım ama.

Gunaydın kızlarr busabah kahvaltım 1 dilim kepek ekmeği 1kk peynır 1 domes 1 salata 1 cay kasıgı recel 1 cay kasıgı salca 1 kupa sekersız cay yumurta yerıne recel ve salca kullandım bugun duzene koycam kendımı artık bırde vucutta asırı odem var bağdas kuramıyorum dızlerı kıramıyorum ıns oda gıder tuzluda cok yemedım ama.
Günaydın canım afiyet olsun ödem atıcı detox sularındna yap canımm ;)

Calisan arkadaslara bir sorum olacak benim
Öglen yemeklerini nasil hallediyorsunuz?

Kendi hazirlayip götüren varsa fikir verebilir mi?

Ben calisirken cok zorlaniyordum ne götürecegime
Simdi baslayacagim ve icime dert oluyor ne götürsem diye
Tam da diyetime uyum saglamaya baslamistim

patates salatasi, kisir, makarna disinda ne götürebilirim var mi tavsiyeleriniz?

patates salatasi, kisir, makarna disinda ne götürebilirim var mi tavsiyeleriniz?

bizim ofiste öğlen yemeği çıkıyor tabi haftada sadece 2-3 günü bana uyuyor .
diğer günler kahvaltımı sıkı tutup öğle arası yoğurt yiyorum .
ton balığı yiyorum (salata kısımlarını evde hazırlayıp, öğlen ton balığı ekliyorum)
bir ara tavuk çorbası yapıyordum termosa koyup getiriyordum.
bir de saklama kaplarım vardı termos gibi sıcağı koruyan , yemeğimi hazırlayıp götürüyordum (köfte, tavuk, sebze yemeği vs.) ama tabi çok zor oluyordu hazırlamak :S

Valla ben genelde öğlen yulaf ezmesi yulaf kepeği yogurt veye süt ile tüketiyorum.Malzemlermi sütü yoğurdu günlük alıyorum canım :KK200:

Cok zor ya her gün ne götürcem diye düsünmek..
Bir de burada disarda da yiyemiyorum ben..

Helal et sorunu var ne yedigini bilemiyorsun her yerde yiyemiyorsun Zaten acaip tadini bilmedigim soslar kullaniyorlar

Disarda en fazla patates kizartmasi ve pizza yiyebiliyorum arkadaslarla cikarsak..

Bir de tasimasi var her gün evden..

Cok zor ya her gün ne götürcem diye düsünmek..
Bir de burada disarda da yiyemiyorum ben..

Helal et sorunu var ne yedigini bilemiyorsun her yerde yiyemiyorsun Zaten acaip tadini bilmedigim soslar kullaniyorlar

Disarda en fazla patates kizartmasi ve pizza yiyebiliyorum arkadaslarla cikarsak..

Bir de tasimasi var her gün evden..
aynen çok zahmetli oluyor.
beslenme çantası ile dolanıyordum bir ara :)
şimdi öğlen burda güzel yemek varsa ofiste yiyorum , yoksa evden yoğurt getirip onu tüketiyorum .
saat 4 gibi bir acıkma hissi geliyor, biraz daha yoğurt yiyorum :KK70:

Back
X