Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba arkadaşlar, ben de zayıflamak istiyorum şuan tam kilomu bilmiyorum ama 95 civarındayım ve bir türlü diyet yapamıyorum , insülin direncim var ama ilacımı da hiç düzenli kullanamadım. Bir yardan doğum kontrol hapı kullanmak zorundaydım( dış gebelik yaşadım ameliyat ile alındı Bebek olmaması için bırakamadım) önümüzdeki ay burakıcam dk hapını, hamile kalabilmem için doktorum Bi 15 kilo versen bile çok iyi olur daha kolay hamile kalırsın dedi. Tek başıma hiç başlayamıyorsun diyetlere zaten diyet kelimesinden de nefret ediyorum :( yiyip yiyip kilo almayanlara sinir oluyorum ben hep şişko mu olucam ya :( elbise giyemiyorum bacaklarım birbirine sürtüp pişik olacak diye.
Boyum 1,60 topaç olup yuvarlancam yakında :( burdakiler kaç kilo ? Birbirimize destek olarak verebilir miyiz ? Bütün tipiği okuyamadım telefondan giriyorum çok donuyor telefonum :(
Herkese bol eksiler diliyorum.

Merhaba arkadaşlar, ben de zayıflamak istiyorum şuan tam kilomu bilmiyorum ama 95 civarındayım ve bir türlü diyet yapamıyorum , insülin direncim var ama ilacımı da hiç düzenli kullanamadım. Bir yardan doğum kontrol hapı kullanmak zorundaydım( dış gebelik yaşadım ameliyat ile alındı Bebek olmaması için bırakamadım) önümüzdeki ay burakıcam dk hapını, hamile kalabilmem için doktorum Bi 15 kilo versen bile çok iyi olur daha kolay hamile kalırsın dedi. Tek başıma hiç başlayamıyorsun diyetlere zaten diyet kelimesinden de nefret ediyorum :KK43: yiyip yiyip kilo almayanlara sinir oluyorum ben hep şişko mu olucam ya :KK43: elbise giyemiyorum bacaklarım birbirine sürtüp pişik olacak diye.
Boyum 1,60 topaç olup yuvarlancam yakında :KK43: burdakiler kaç kilo ? Birbirimize destek olarak verebilir miyiz ? Bütün tipiği okuyamadım telefondan giriyorum çok donuyor telefonum :KK43:
merhaba,

nasıl besleniyorsunuz ,spor yapıyor musunuz?
açıkçası ben de hap kullanıyorum ama diyet yaparken sıkıntı yaratmıyor.
burada uygulanan belirli bi diyet yöntemi yok, kilolarda değişken 90 kilo yukarısı olanda var, 70 lere düşende var bildiğim kadarıyla.

ben dukan diyeti yapıyorum , daha doğrusu diyeti kendime göre uyarladım diyebilirim .
aslında diyet yapmak değil de sağlıklı beslenerek kilo vermek önemli.

Merhaba arkadaşlar, ben de zayıflamak istiyorum şuan tam kilomu bilmiyorum ama 95 civarındayım ve bir türlü diyet yapamıyorum , insülin direncim var ama ilacımı da hiç düzenli kullanamadım. Bir yardan doğum kontrol hapı kullanmak zorundaydım( dış gebelik yaşadım ameliyat ile alındı Bebek olmaması için bırakamadım) önümüzdeki ay burakıcam dk hapını, hamile kalabilmem için doktorum Bi 15 kilo versen bile çok iyi olur daha kolay hamile kalırsın dedi. Tek başıma hiç başlayamıyorsun diyetlere zaten diyet kelimesinden de nefret ediyorum :KK43: yiyip yiyip kilo almayanlara sinir oluyorum ben hep şişko mu olucam ya :KK43: elbise giyemiyorum bacaklarım birbirine sürtüp pişik olacak diye.
Boyum 1,60 topaç olup yuvarlancam yakında :KK43: burdakiler kaç kilo ? Birbirimize destek olarak verebilir miyiz ? Bütün tipiği okuyamadım telefondan giriyorum çok donuyor telefonum :KK43:
Aramiza hosgeldin cani.m valla azmedersen zayiflarsin.Muhim olan kafanda bitirmen ben 102.6 kg dim gecen hafta ama buraya 112.2 kg ile basladim ve verdim.Dahaa cok uzun yolum var verecegimmm inşallah hep birlikte azimle hirsla yaparsak veririrz.

Sabah bir tabak corba üc yumurtali omlet
Öglen biber kizartmasi ve üc dilim ekmek

Ben gecen hafta ödem atmisim sanirim
Bu hafta kilo veremedim sinir oluyorum ya
Motivasyonum düsüyor böyle :kızgın::kızgın::kızgın:
Düşmesinn sakınnn canımm diyete alışma 214 gün sık dişinii sonrasında gidecekk lütfennn üzmee kendiini bak ben kaçamak yaptım.Ama midem küçülmüş yerken iyi idii aynenn gerii iade yaptım.Söylemesi ayıp olmasınn.Belli bir zaman sonraa istesende yiyemiyorsunn :( :( :( :(

Düşmesinn sakınnn canımm diyete alışma 214 gün sık dişinii sonrasında gidecekk lütfennn üzmee kendiini bak ben kaçamak yaptım.Ama midem küçülmüş yerken iyi idii aynenn gerii iade yaptım.Söylemesi ayıp olmasınn.Belli bir zaman sonraa istesende yiyemiyorsunn :KK43: :KK43: :KK43: :KK43:
214 gün nasıl oldu:KK53:
öyle oluyor canım biraz fazla yiyince ben de mahvoluyorum

214 gün nasıl oldu:KK53:
öyle oluyor canım biraz fazla yiyince ben de mahvoluyorum
Hahahhaha valla iyiii bir zamann olmuş kızz benimm klavyee gözüü kör olasıcaa klavyemm :D :D :D bonusadaa 20009 dan beri demiştim :D :D :D :D Kızcagızzz hee dinazorlar zamanından kalmaa demiştiii :D :D :D

Düşmesinn sakınnn canımm diyete alışma 214 gün sık dişinii sonrasında gidecekk lütfennn üzmee kendiini bak ben kaçamak yaptım.Ama midem küçülmüş yerken iyi idii aynenn gerii iade yaptım.Söylemesi ayıp olmasınn.Belli bir zaman sonraa istesende yiyemiyorsunn :KK43: :KK43: :KK43: :KK43:

214 gün mü? :işsiz:

Back
X