- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Güle güle kullanGünaydınn canıı gönüldenn kocamannn bir aminnn diyorummm.Bugüne güzel başladım kardeşim sağolsun yeni cicik telefon hediye etti banaa uçuyorummm uçuyorummmmm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güle güle kullanGünaydınn canıı gönüldenn kocamannn bir aminnn diyorummm.Bugüne güzel başladım kardeşim sağolsun yeni cicik telefon hediye etti banaa uçuyorummm uçuyorummmmm![]()
merhaba,Merhaba arkadaşlar, ben de zayıflamak istiyorum şuan tam kilomu bilmiyorum ama 95 civarındayım ve bir türlü diyet yapamıyorum , insülin direncim var ama ilacımı da hiç düzenli kullanamadım. Bir yardan doğum kontrol hapı kullanmak zorundaydım( dış gebelik yaşadım ameliyat ile alındı Bebek olmaması için bırakamadım) önümüzdeki ay burakıcam dk hapını, hamile kalabilmem için doktorum Bi 15 kilo versen bile çok iyi olur daha kolay hamile kalırsın dedi. Tek başıma hiç başlayamıyorsun diyetlere zaten diyet kelimesinden de nefret ediyorumyiyip yiyip kilo almayanlara sinir oluyorum ben hep şişko mu olucam ya
elbise giyemiyorum bacaklarım birbirine sürtüp pişik olacak diye.
Boyum 1,60 topaç olup yuvarlancam yakındaburdakiler kaç kilo ? Birbirimize destek olarak verebilir miyiz ? Bütün tipiği okuyamadım telefondan giriyorum çok donuyor telefonum
Herkese bol eksiler diliyorum.
Aramiza hosgeldin cani.m valla azmedersen zayiflarsin.Muhim olan kafanda bitirmen ben 102.6 kg dim gecen hafta ama buraya 112.2 kg ile basladim ve verdim.Dahaa cok uzun yolum var verecegimmm inşallah hep birlikte azimle hirsla yaparsak veririrz.Merhaba arkadaşlar, ben de zayıflamak istiyorum şuan tam kilomu bilmiyorum ama 95 civarındayım ve bir türlü diyet yapamıyorum , insülin direncim var ama ilacımı da hiç düzenli kullanamadım. Bir yardan doğum kontrol hapı kullanmak zorundaydım( dış gebelik yaşadım ameliyat ile alındı Bebek olmaması için bırakamadım) önümüzdeki ay burakıcam dk hapını, hamile kalabilmem için doktorum Bi 15 kilo versen bile çok iyi olur daha kolay hamile kalırsın dedi. Tek başıma hiç başlayamıyorsun diyetlere zaten diyet kelimesinden de nefret ediyorumyiyip yiyip kilo almayanlara sinir oluyorum ben hep şişko mu olucam ya
elbise giyemiyorum bacaklarım birbirine sürtüp pişik olacak diye.
Boyum 1,60 topaç olup yuvarlancam yakındaburdakiler kaç kilo ? Birbirimize destek olarak verebilir miyiz ? Bütün tipiği okuyamadım telefondan giriyorum çok donuyor telefonum
Herkese bol eksiler diliyorum.
Ohhh afiyett olsunn canimmöğle : kıymalı kabak yemeği + cacık + salata![]()
sağol canımm sen yemedin mi yoksa :SOhhh afiyett olsunn canimm
Sormaaa tatlımm bugün öğlenii benn hiçç ettimsağol canımm sen yemedin mi yoksa :S
Düşmesinn sakınnn canımm diyete alışma 214 gün sık dişinii sonrasında gidecekk lütfennn üzmee kendiini bak ben kaçamak yaptım.Ama midem küçülmüş yerken iyi idii aynenn gerii iade yaptım.Söylemesi ayıp olmasınn.Belli bir zaman sonraa istesende yiyemiyorsunnSabah bir tabak corba üc yumurtali omlet
Öglen biber kizartmasi ve üc dilim ekmek
Ben gecen hafta ödem atmisim sanirim
Bu hafta kilo veremedim sinir oluyorum ya
Motivasyonum düsüyor böyle![]()
214 gün nasıl olduDüşmesinn sakınnn canımm diyete alışma 214 gün sık dişinii sonrasında gidecekk lütfennn üzmee kendiini bak ben kaçamak yaptım.Ama midem küçülmüş yerken iyi idii aynenn gerii iade yaptım.Söylemesi ayıp olmasınn.Belli bir zaman sonraa istesende yiyemiyorsunn![]()
![]()
![]()
![]()
Hahahhaha valla iyiii bir zamann olmuş kızz benimm klavyee gözüü kör olasıcaa klavyemm214 gün nasıl oldu
öyle oluyor canım biraz fazla yiyince ben de mahvoluyorum
Hahahhaha valla iyiii bir zamann olmuş kızz benimm klavyee gözüü kör olasıcaa klavyemm![]()
![]()
bonusadaa 20009 dan beri demiştim
![]()
![]()
![]()
Kızcagızzz hee dinazorlar zamanından kalmaa demiştiii
![]()
![]()
![]()
Düşmesinn sakınnn canımm diyete alışma 214 gün sık dişinii sonrasında gidecekk lütfennn üzmee kendiini bak ben kaçamak yaptım.Ama midem küçülmüş yerken iyi idii aynenn gerii iade yaptım.Söylemesi ayıp olmasınn.Belli bir zaman sonraa istesende yiyemiyorsunn![]()
![]()
![]()
![]()
Heeee dimiii 214 gün nedir kii214 gün mü?![]()
Kızzz kalpten gidecektiiii