Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızzz kalpten gidecektiiii![]()
![]()
![]()
Allah muhafazaaa 1 kere yazayım 5 kez okuyayımm barii yaaa
![]()
![]()
![]()
İşteee 214 gün dayanıncaaa tatlım zatenn ekmek aş tatlı gözün hiçbir şey görmüyor suyla yaşıyorsun214 günde alisacaksak ne ara verecez o kilolari he miYüregime iniyordu yau
![]()
İşteee 214 gün dayanıncaaa tatlım zatenn ekmek aş tatlı gözün hiçbir şey görmüyor suyla yaşıyorsun![]()
![]()
![]()
![]()
Yaneee dimiii ne kaldıkii insan doğaya karışır o kadar günde
![]()
![]()
![]()
![]()
Valla ben tek besinden gıkıdanakkk gidecemm![]()
normalde dediğin gibi bir süre sonra bazı tatları unutuyormuş insan.
ama ben de tam tersi bilmediğim şeyleri canım istiyor![]()
cydnz_1 canım kızz su ölçüsünde 1 bardak oz kaç litreye tekevül ediyor biliyor musun ? Program ekledim günlük su içmee litreye nasıl çevirceğim acep netten de baktım bilemedim.Oz ölçüsü bilenn bir oz büyücümüz var mı
![]()
![]()
![]()
![]()
Teşekkür ederim canımm sağolasınn şimdiye kadar 160 oz içmişim suyuu1 oz 29,57 ml ye karsilik geliyormus
Sağolasın canımm teşekkür ederim bir bakayım linkee
Merhaba teşekkür ederim kendi başıma yapamıyorum belki birbirimizin desteğiyle başarılı olurum (inşallah)Aramiza hosgeldin cani.m valla azmedersen zayiflarsin.Muhim olan kafanda bitirmen ben 102.6 kg dim gecen hafta ama buraya 112.2 kg ile basladim ve verdim.Dahaa cok uzun yolum var verecegimmm inşallah hep birlikte azimle hirsla yaparsak veririrz.
Merhaba , valla abur cubur da yiyorum tatlıyı çok seviyorum hep böyle zararlı şeyler daha çok ilgi alanım spor yapmaya üşeniyorum yürümeye bile üşeniyorum yani hiç bir şeye dikkat etmiyorum malesef . Yarın tam tartılcam ben diyet yapamam biliyorum ama en azından dikkat edip burda birbirimiz takip ederek vermek istiyorummerhaba,
nasıl besleniyorsunuz ,spor yapıyor musunuz?
açıkçası ben de hap kullanıyorum ama diyet yaparken sıkıntı yaratmıyor.
burada uygulanan belirli bi diyet yöntemi yok, kilolarda değişken 90 kilo yukarısı olanda var, 70 lere düşende var bildiğim kadarıyla.
ben dukan diyeti yapıyorum , daha doğrusu diyeti kendime göre uyarladım diyebilirim .
aslında diyet yapmak değil de sağlıklı beslenerek kilo vermek önemli.
merhaba hoşgeldin bn de bugün geldim yarın tartılıp takip edelim birbirimizi olur mu ? Ben de 95 civarıyım 1.60 boyumMerhaba .bende katilmak istiyorum araniza
Yaklasik 90 kiloyum yarin kesin tartilacagim belki olacak .onceden yaris vardi sanki gurupta okudugum kadariyla simdi yok degilmi ? Yanlissam duzeltin.birde guruba katilmak icin yapmam gereken birsey varmi ?
merhaba hoşgeldin bn de bugün geldim yarın tartılıp takip edelim birbirimizi olur mu ? Ben de 95 civarıyım 1.60 boyum
HosbuldumSelamun aleyküm :) yarın bursaya gidiyorum bugün hazırlıkla geçti bakamadım pek size.
DelyDoly kuzum güle güle kullan telefonunu :)
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz..