Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosgeldin canim aramizaa burda dostluk arkadaslik ve tatli bir cekismeyle yarisma var![]()
Afiyet olsun tatlım bende müsli ve 1 kase yoğurtbugün nedense çok acıktım , öğle yemeği öncesi yoğurt + chia + goji berry yedim
![]()
sağol canımm sana da afiyet olsunnnAfiyet olsun tatlım bende müsli ve 1 kase yoğurt![]()
Haydii bakalım inşallah bol eksilii günleree inanmak başarmanın yarısıdır.Merhaba arkadaşlar ben de varım artık , diyet konusunda kendime güvenemiyorum ama en azından dikkat ederek başlayıp verdikçe gaza gelirim belki diye düşünüyorum .
Kilom 95.7
Boy 1,60
Spor yok :) haydi bakalım bol eksiler hepimize inşallah .
bilemiyorum ki canımmcydnz_1 kızz kimseciklerr yokkk senle ben kalmışız
![]()
![]()
Sence kaçamak mı var gezmek mii hee nerdekii bu ahalii
![]()
İnşallahh geziyorlardırbilemiyorum ki canımm
inş gezmelerdedirler
açıkçası ben de tavuğu bayılarak yiyemiyorum, sevmiyorum.
ama tavuğun tadını bastıracak baharatlar ile işi kurtarıyorum genelde.
mesela çorbasını yapardım kışın öyle tüketirdim , sirkeli sarımsaklı falan
şu sıralarda bütün tavuk alıp düdüklüde haşlayarak tüketiyorum yeni favorim :))
bir süre sonra bundan sıkılıp başka tarifler yaparım gibi.
mesela uzun süredir yapmadım ama yulaf kepeğinden hamburger ekmeği formunda ekmek yapıp, içine ızgara köfte, turşu i marul , domates falan hamburger yapardım .
açıkçası yediklerimi daha zevkli şeylere dönüştürmeye çalışıyorum. tabi vakitsizlikten çok yapamıyorum.
protein ağırlıkle beslenmenin çok büyük etkisi var gerçekten .
Selamünaleyküm
Kilomu aynı yaz katip..hem tartımın pili bitti hemde annemdeyim tartılamıyorum...şimdiden ellerine sağlık...
Kışlık melemen ve fasulye işine giriştik anamla iki gün çıkamayız bunca işin içinde...oğlumda ateş yok ama hırıltısı var biraz...genelde iyi gibi olsada mızmız dededi kucakta volta atıyo evin içinde...ağlayınca kıyamıyo zeynep bırak yapma sen napıyosan ben yaparım al çocuğu uyut falan diyo...bu yaşa kadar bi domates doğramamış adam şimdi domates soyuyo..:)))bende çocugumu sallıyom arada size yazayım dedim...bu arada kızlarıma eğlence oldu kim daha çok barbunya ayıklıcak yarışıyla 13 kilo ayıkladılar:)) şimdide biri suyu açmak kapamakla görevli diğeri ananesine fasulye yıkarken yardım ediyo....böyleyken böyle...neyse oğlum uyudu ben kaçar....
Hayırlı cumalar
Kilom aynı
240 dk yürüyüş
Adaş ım maşallah
yavrucum diyet şeytanlarıı neee beaaa
güle güle kullan canım Allah wifii çekim güçlerine zeval vermesin evet bu Lg leri çok övüyorlar şimdiki gençler hep onu alıyor ...74FRIDA canım sağolasın çok teşekkür ederim.Benim sevdiğim ve bayıldıgım bir telefondu sağolsun kardeşim abasını mutlu etti.Lg G3 canım acayip hızlı benim tosbagadan sonra
![]()
![]()
Samsung du önceki amaa bunu dahaa çok sevdim
![]()
efeeerin kuzuuuu akılııı ol yoksa tartı aklını alıırPazar kaçamakları biterr bendeee dee
![]()