Hoşbuldum teşekkür ederimSelamun aleyküm :) yarın bursaya gidiyorum bugün hazırlıkla geçti bakamadım pek size.
DelyDoly kuzum güle güle kullan telefonunu :)
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşbuldum teşekkür ederimSelamun aleyküm :) yarın bursaya gidiyorum bugün hazırlıkla geçti bakamadım pek size.
Afiyet olsun tatlım demiştin amaa nasipse ne zamandı düğünn sendin değil mi nişanlı olan![]()
Sağol ablacımElifcim iyi yolculuklar
Hosgeldin canim aramizaa burda dostluk arkadaslik ve tatli bir cekismeyle yarisma varMerhaba .bende katilmak istiyorum araniza
Yaklasik 90 kiloyum yarin kesin tartilacagim belki olacak .onceden yaris vardi sanki gurupta okudugum kadariyla simdi yok degilmi ? Yanlissam duzeltin.birde guruba katilmak icin yapmam gereken birsey varmi ?
Teşekkür ederimm tatlim sagolasin valla cok mutluyumm.Kurcalicam diyee uyku bilem tutmuyorr.Bu saatte ben ikinci uykumdaydimm.Selamun aleyküm :) yarın bursaya gidiyorum bugün hazırlıkla geçti bakamadım pek size.
Tatlım hayırlı yolculuklarin olsun nereye gidiyorsun.Sağol ablacım![]()
Haydii hayirlisi tatlim 2 ay felan kalmış de sen onaa inşallah istedigin kiloya düşersin. &)4 kasımda kına düğün 5 kasımda nikah olucak inşallah![]()
Abim var canım orda. Okul başlamadan önce kısa bi tatil yapıp yeğenlerimi göreyim dedim :)Tatlım hayırlı yolculuklarin olsun nereye gidiyorsun.
günaydınn,Hanimlar,
Dukan diyetine söyle bir göz attim da..
Baslangicta sirf protein agirlikli beslenmek zor degil mi?
Sürekli et, tavuk ya da balik yenir mi yahu
Hem de yagsiz tuzsuz sadece izgara veya firinda
Cok zormus bu Dukan kurallari kati geldi bana
cydnz_1 sen mi yapiyordun Dukan?
Günaydın canimmm bu hafta benn şok saglamm tatil yapmışın heeegünaydınn
bildirim :
kilo : 91.3
spor: 120 dk![]()
Olacakkk azmini sürdür canimm metobolizma bazen duruyor bazende hizli calisiyor.Yesil çayı tuketiyor musun bakk o acayip faydaliiBenim eksigim orada sanirim.
Yeteri kadar protein alamiyorum.
Sürekli et türü yiyemiyorum haftada bir tas catlasa iki kez hele tavuk ve balik ayda iki kez falan balik yine neyse ama tavugu hic sevmiyorum yutamiyorum
Belki de bu yüzden kilo veremiyorum
Kilom gecen haftaya kiyasla +600
102.0
Spor yok cok zor bir haftaydi benim icin motivasyon yerlerde
Ve bugün tartida daha da sinir oldum.
Öyle dikkat ettim ki bu hafta ama yine olmuyor yine olmuyor![]()
Olacakkk azmini sürdür canimm metobolizma bazen duruyor bazende hizli calisiyor.Yesil çayı tuketiyor musun bakk o acayip faydalii
Yeşilçayı yaprak al canım sıcak su beklet 3-4 dk demlensin limon sık iç içimi daha güzel oluyor.Ben öyle tüketiyorum günde 3 bardak şimdi bile demleniyor içeceğim birazdanYesil cayi iki gündür sodali hazirliyorum ancak bekletince acimsi bir tat geldi dün icemedim
Sicak icmeyi deniycem tekrar O da nasil bir caysa tadsiz tudsuz Ben keyif alamiyorum yesil caydan kendimi zorlaya zorlaya iciyorum Zencefilli olunca daha iyi geliyor tadi