Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba .bende katilmak istiyorum araniza
Yaklasik 90 kiloyum yarin kesin tartilacagim belki olacak .onceden yaris vardi sanki gurupta okudugum kadariyla simdi yok degilmi ? Yanlissam duzeltin.birde guruba katilmak icin yapmam gereken birsey varmi ?
Hosgeldin canim aramizaa burda dostluk arkadaslik ve tatli bir cekismeyle yarisma var ;)

Selamun aleyküm :) yarın bursaya gidiyorum bugün hazırlıkla geçti bakamadım pek size.
DelyDoly DelyDoly kuzum güle güle kullan telefonunu :)

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz..
Teşekkür ederimm tatlim sagolasin valla cok mutluyumm.Kurcalicam diyee uyku bilem tutmuyorr.Bu saatte ben ikinci uykumdaydimm.

Günaydınlar kizlar hayırlı cumalar hayırlı günleriniz olsun.Sabah menum 1 yumurta 5zeytin 1 kk peynir 1 domates 2 dilim tam bugday ekmegi 3 bardak çay içtim.Haftalık sporum 455 dakika kilom 102 kg giden 600 gram :KK66:

Hanimlar,

Dukan diyetine söyle bir göz attim da..
Baslangicta sirf protein agirlikli beslenmek zor degil mi?

Sürekli et, tavuk ya da balik yenir mi yahu:KK76:
Hem de yagsiz tuzsuz sadece izgara veya firinda

Cok zormus bu Dukan kurallari kati geldi bana
cydnz_1 cydnz_1 sen mi yapiyordun Dukan?
günaydınn,

bana da en kolay ve uygulanabilir diyet dukan geliyor ya da alıştım artık zor gelmiyor olabilir.
aslında katı bir diyet değil. sloganı : izinli olan yiyeceklerden istediğin zaman istediğin kadar ye :D

yenileceklerin yani izinli olanların bir listesi var , bu yiyeceklerden istediğin gibi yemekler hazırlayabiliyorsun.
diyet önce atak evresi ile başlıyor kilona göre 4-5 gün atak yani saf protein yapıyorsun.
açıkçası saf protein günlerinde oturup 2 kilo et yiyen arkadaşlarda tanıyorum ama ben karatay teyzenin de dediği gibi günde 2,2.5 öğün yapmaya çalışıyorum. yani özellikle saf protein günlerimde 1 öğün tavuk/et/balık iken diğer öğünüm yoğurt oluyor. et kısmını da pek abartmıyorum .
2. evresi ise seyir evresi burda da 1 gün sebze + protein , 1 gün saf protein şeklinde ilerliyor.
bir de 1 yemek kaşığı zeytin yağı tüketilebiliyor. tuzda da bir sınırlama yok, ancak biraz azaltın diyor ödem yapabileceği için.

Benim eksigim orada sanirim.
Yeteri kadar protein alamiyorum.
Sürekli et türü yiyemiyorum haftada bir tas catlasa iki kez hele tavuk ve balik ayda iki kez falan balik yine neyse ama tavugu hic sevmiyorum yutamiyorum
Belki de bu yüzden kilo veremiyorum
Kilom gecen haftaya kiyasla +600
102.0
Spor yok cok zor bir haftaydi benim icin motivasyon yerlerde
Ve bugün tartida daha da sinir oldum.
Öyle dikkat ettim ki bu hafta ama yine olmuyor yine olmuyor :bicak:

Benim eksigim orada sanirim.
Yeteri kadar protein alamiyorum.
Sürekli et türü yiyemiyorum haftada bir tas catlasa iki kez hele tavuk ve balik ayda iki kez falan balik yine neyse ama tavugu hic sevmiyorum yutamiyorum
Belki de bu yüzden kilo veremiyorum
Kilom gecen haftaya kiyasla +600
102.0
Spor yok cok zor bir haftaydi benim icin motivasyon yerlerde
Ve bugün tartida daha da sinir oldum.
Öyle dikkat ettim ki bu hafta ama yine olmuyor yine olmuyor :bicak:
Olacakkk azmini sürdür canimm metobolizma bazen duruyor bazende hizli calisiyor.Yesil çayı tuketiyor musun bakk o acayip faydalii

Olacakkk azmini sürdür canimm metobolizma bazen duruyor bazende hizli calisiyor.Yesil çayı tuketiyor musun bakk o acayip faydalii

Yesil cayi iki gündür sodali hazirliyorum ancak bekletince acimsi bir tat geldi dün icemedim
Sicak icmeyi deniycem tekrar O da nasil bir caysa tadsiz tudsuz Ben keyif alamiyorum yesil caydan kendimi zorlaya zorlaya iciyorum Zencefilli olunca daha iyi geliyor tadi

Yesil cayi iki gündür sodali hazirliyorum ancak bekletince acimsi bir tat geldi dün icemedim
Sicak icmeyi deniycem tekrar O da nasil bir caysa tadsiz tudsuz Ben keyif alamiyorum yesil caydan kendimi zorlaya zorlaya iciyorum Zencefilli olunca daha iyi geliyor tadi
Yeşilçayı yaprak al canım sıcak su beklet 3-4 dk demlensin limon sık iç içimi daha güzel oluyor.Ben öyle tüketiyorum günde 3 bardak şimdi bile demleniyor içeceğim birazdan ;)

Back
X