Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Benim eksigim orada sanirim.
Yeteri kadar protein alamiyorum.
Sürekli et türü yiyemiyorum haftada bir tas catlasa iki kez hele tavuk ve balik ayda iki kez falan balik yine neyse ama tavugu hic sevmiyorum yutamiyorum
Belki de bu yüzden kilo veremiyorum
Kilom gecen haftaya kiyasla +600
102.0
Spor yok cok zor bir haftaydi benim icin motivasyon yerlerde
Ve bugün tartida daha da sinir oldum.
Öyle dikkat ettim ki bu hafta ama yine olmuyor yine olmuyor :bicak:
açıkçası ben de tavuğu bayılarak yiyemiyorum, sevmiyorum.
ama tavuğun tadını bastıracak baharatlar ile işi kurtarıyorum genelde.
mesela çorbasını yapardım kışın öyle tüketirdim , sirkeli sarımsaklı falan
şu sıralarda bütün tavuk alıp düdüklüde haşlayarak tüketiyorum yeni favorim :))
bir süre sonra bundan sıkılıp başka tarifler yaparım gibi.
mesela uzun süredir yapmadım ama yulaf kepeğinden hamburger ekmeği formunda ekmek yapıp, içine ızgara köfte, turşu i marul , domates falan hamburger yapardım .
açıkçası yediklerimi daha zevkli şeylere dönüştürmeye çalışıyorum. tabi vakitsizlikten çok yapamıyorum.
protein ağırlıkle beslenmenin çok büyük etkisi var gerçekten .

Yeşilçayı yaprak al canım sıcak su beklet 3-4 dk demlensin limon sık iç içimi daha güzel oluyor.Ben öyle tüketiyorum günde 3 bardak şimdi bile demleniyor içeceğim birazdan :KK66:
ben yeşilçayı sadece yeşilçay +soda +limon karışımdan tüketiyorum . yeterli olur mu sence
daha da içemem gibi geliyor ama :D

Selamünaleyküm

Kilomu aynı yaz katip..hem tartımın pili bitti hemde annemdeyim tartılamıyorum...şimdiden ellerine sağlık...

Kışlık melemen ve fasulye işine giriştik anamla iki gün çıkamayız bunca işin içinde...oğlumda ateş yok ama hırıltısı var biraz...genelde iyi gibi olsada mızmız dededi kucakta volta atıyo evin içinde...ağlayınca kıyamıyo zeynep bırak yapma sen napıyosan ben yaparım al çocuğu uyut falan diyo...bu yaşa kadar bi domates doğramamış adam şimdi domates soyuyo..:)))bende çocugumu sallıyom arada size yazayım dedim...bu arada kızlarıma eğlence oldu kim daha çok barbunya ayıklıcak yarışıyla 13 kilo ayıkladılar:)) şimdide biri suyu açmak kapamakla görevli diğeri ananesine fasulye yıkarken yardım ediyo....böyleyken böyle...neyse oğlum uyudu ben kaçar....

Selamünaleyküm

Kilomu aynı yaz katip..hem tartımın pili bitti hemde annemdeyim tartılamıyorum...şimdiden ellerine sağlık...

Kışlık melemen ve fasulye işine giriştik anamla iki gün çıkamayız bunca işin içinde...oğlumda ateş yok ama hırıltısı var biraz...genelde iyi gibi olsada mızmız dededi kucakta volta atıyo evin içinde...ağlayınca kıyamıyo zeynep bırak yapma sen napıyosan ben yaparım al çocuğu uyut falan diyo...bu yaşa kadar bi domates doğramamış adam şimdi domates soyuyo..:)))bende çocugumu sallıyom arada size yazayım dedim...bu arada kızlarıma eğlence oldu kim daha çok barbunya ayıklıcak yarışıyla 13 kilo ayıkladılar:)) şimdide biri suyu açmak kapamakla görevli diğeri ananesine fasulye yıkarken yardım ediyo....böyleyken böyle...neyse oğlum uyudu ben kaçar....
Aleykum selam canımm maşallah Allah ağız tadıyla yedirmek nasip etsin.Valla zekicee iyi gaz vermişiniz çocuklara :D :D :D inşallah oğluşun hırtıltısıda geçer sağlığına kavuşur minnak kuzuu :KK68::KK68::KK68::KK68:

FB_IMG_1471591915007.webp

Back
X