Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kilo verdiğimizin farkedilmesi ne kadar güzel oluyor, tebrik ederim arkadaşım üzerinde palto varken bile kilo verdiğin belli oluyorsa baya kilo vermişsin, darısı başıma çünkü ben paltomu çıkarmasaymışım dokktor hanım bana hamilemisin diye soracakmış, öyle dedi delikafadulden hi hi hi

canim ben zaten 5-6 ay ara verdim 1 haftadir yine basladim normalde simdi patir patir gitmesi gerekmezmi?mafoldumben

senin bünyende benim ki gibiymiş hiç moralini bozma vücudun direniyor 10 gün kadar daha devam edebilir sonra kilo vermeye başlarsın

slm topikimin güzelleriii kimse yok nerdesiniz kızlarrr yoksam hepiciniz hamilemi kaldınız:)))

bende burundaki siyah noktalar için bi maske yaptım inşallah geçer deneyim yazarımm isterseniz

delikafaduldendelikafadulden:roflol: hamile kalmadık benim sabahtan dışarı çıkmam lazımdı anca gelebildim sen çok yaşa iyi güldüm valla:)) maske işe yararsa ben tarifini çok isterim gelişmeleri bekliyorum

niye duymıycakmışız arkadaşım, hepimiz farklı sebeplerden de olsa mutlaka bir bunalım hatta depresyon başlangıcı yaşamışızdır ..inşallah dediğin gibi 2010 senin ve herkes için huzurlu ve herşeyin yoluna girdiği bir yıl olur..

delikafaduldendelikafadulden:roflol: hamile kalmadık benim sabahtan dışarı çıkmam lazımdı anca gelebildim sen çok yaşa iyi güldüm valla:)) maske işe yararsa ben tarifini çok isterim gelişmeleri bekliyorum
valla işe yaradı gibi baya palladım heeee
4 tatlı kaşığı mısırunu
2 tatlı kaşığı süt
1 yumurta akı çırptım robotta sürdüm yüzüme 20 dk bekledim ince sür yalnız kalon olunca kurumuyoo kekten az koyuca olacak acayip gerildi sonrada ovuşturdum yüzümde maskeyi sonada yıkadım ılık suynan valla baya fayda etti haftada 2kere yapmak lazım aslında vakit olsaydı buharada dursaydım sonra pamukla bütün siyah noktalar giderdi bide öle denecemm
valla bu aralar ben giriyom depresyona kızım 5 yaşında o kadar alışmışımki rahata yaş olmuş 32 ben daha 2.yi doğuracdam zoruma gidiyo valla kiloda var zatiii 90 kiloyummm ohhhh daha 6 ay varrrr ben girmeyimde kim girsin depresyonaaa:hulya:senağlama

çok sağol canım kopyaladım hemen kaydettim...
şimdiden depresyon lafı etme dua et sağlıklı ve kolay bir şekilde bebeğini doğurasın... bebiş emerse çabucak verirsin elma çayıda içersin... şimdiden kendini sıkıntıya sokma allah korusun sonra lohusada cidden depresyona girersin

canim ben zaten 5-6 ay ara verdim 1 haftadir yine basladim normalde simdi patir patir gitmesi gerekmezmi?mafoldumben
anacım daha yeni başlamışsın hem sen eski kilonda bile değilsin opuyorumnanaktan ki patır patır gitsin daha bir hafta olmulş bu arada sen haftaya bak nasıl kilo vermişsinn böyle şaşıracaksın bu hafta inşallahakannehiryerimseniben

canımmm kalbimiz senle ve bonusla inanki hep dualarımdasınız bazen isim olarak hatırıma gelmeseniz bile hep dualarımdasınız :Saruboceq:Bu günler ileride vay bee ne günler yaşamışım diyeceksiniz inşallah :lepi:
:roflol::roflol::roflol: Allah iyiliğini versin inşallah ne güldüm yaa sırnaşık şey

şu ara bugün bişey öğrendim opr dr feridun kunak sağolsun bugün nohutun insanı zayıflattığından bahsettidelikafadulden mucize olduğunuda söyledi. nohutları ıslatıp içinden filiz vermesini bekliyoruz ve hergün yemeklerden önce bir avuç yiyoruz ve üzerine iki bardak içebilirsek ılık su içiyoruz midede yer kaplıyor vitaminleriyle besleyici bir besin olduğu için gayette faydalı özellikle içindeki fosrof çok faydalı özellikle akıl sağlığı için diyim çok faydalı bence denemeye değer ve doktorda mucize olarak nitelendirince bayaa heyecanlandım delikafadulden

Son düzenleme:
günaydın hanımlar... kahvaltıda yağsız gözleme ve çay içiyorum, bu hafta canım kahvaltıyı bir türlü yapmak istemedi, hep geciktirdim bu gün zamanında yiyorum..

valla öyle dedi delikafadulden
bu nohutlar filizlenince kaynatmadan mı yenecekmiş acaba

Günaydın kızlar,
nasılsınız?

okurrr canım inşallah 2010 güzelliklere mutluluklara huzura kapı açtığın yıl olsun canım benim...fırsat buldukça gel dök içini yüzyüze olmasak da burada yazışınca da rahatlıyo insan...öpüyorum seni...opuyorumnanaktan

günaydın lar herkeze :) bugun kahvaltıda yumurta peynir biraz maydonoz ve yarım domates yedim :) ögle yemegi saatim ehnz gelmedi :))

Günaydın hanımlar.Şeniz

Hepimiz için güzel bir gün olmasını diliyorum.Bu gün herkes kilo verir inşallah...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bu arada bugun doktor günüm insallah kilolarım biras azalmısdır hofff çok heycanlıyım
inşallah vermişsindir canım...

Günaydın hanımlar.Şeniz

Hepimiz için güzel bir gün olmasını diliyorum.Bu gün herkes kilo verir inşallah...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
aminnnnn :Saruboceq:

tıkladım hayırlı olsuun yarışmanız ara ara bakacam ne yaptığınıza...

buda bugünkü menü

2 dl.buğday ekm,1 peynir,zeytin ezmesi (1 tatlı kaşığı) ,çay
6 kaşık kuru fasulye,1 ayran (hiç acıkmamıştım)
fasulye yiyince hala acıkmadım ara yok
akşama karnabahar yemeği,yarım kase yoğurt
ara:1 elma 1 mandalina

yarın tartı sonrası görüşürüz...sırnaşık şey

valla öyle dedi delikafadulden
bu nohutlar filizlenince kaynatmadan mı yenecekmiş acaba

yok kayatmadaan ikigün filan suda bekletiyormuşuz ondan önce iki bardak kadar ılık su içinede bir iki damla yalimon yada sirke katıp içerseniz çokta rahatlarsınız dediiihihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…