Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ooo canım çok sevindim:) sen patır patır vermiyosun ama demekki baya inceliyosun ee önemli olan da incelmek aslında tebrik ederim, yılmadığın için de ayrıcaa.s.

ooo canım çok sevindim:) sen patır patır vermiyosun ama demekki baya inceliyosun ee önemli olan da incelmek aslında tebrik ederim, yılmadığın için de ayrıcaa.s.

teşekkür ederim canım...elma sirkesi baldan büyük ihtimalle yağlardan gidiyor galiba çünkü son 3 ayda sadece 4 kiloya yakın kilo gitti

Günaydın kızlar,

ooo canım demek ki farkedilir hale gelmiş...herdakka gözünün önünde oldukların farketmeyebilir ...ha gayret canım devamını da getir...

günaydın bayanlar bugün çok kötü bişey yaptım ve çok üzüldüm sonra pişman oldum kızıma kahvaltıda lokma yapmıştım dayanamadım bende yedim çok çok pişmanım ya ne olcak benim bu halimlmaz:

Diyete Nasıl Devam Etmeli?

Kilo vermek, herkesin vücut özelliklerine göre ayarlanması gereken ve gerçekçi hedefleri olması gereken bir plandır. Birkaç önemli ayrıntıyı uygulayarak, diyet yaparken sıkıntı çekmeyi ortadan kaldırabilirsiniz.

Diyete Nasıl Devam Etmeli?

Ayda dört, beş kilodan fazla vermeyi düşünüyorsanız, sonunda hüsrana uğrayabilirsiniz. Sağlıksız ve düşük kalorili şok diyetler, vücudunuza zarar vermekten öteye geçmeyecektir. Eğer vücut yapınız ve metabolizma hızınız müsaitse, belki aylık istediğiniz kiloyu verebilirsiniz. Ancak şok diyetlerle verilen kiloların, fazlasıyla geri alındığını aklınızdan çıkarmayın.

Diyet listesine bir ay boyunca harfiyen uymak takdir gerektirir ancak hedefinizi çok yüksek koymayın. Kalorili alımını bir anda bırakırsanız, ilk zamanlar fark hissedersiniz ancak uzun vadede kilo verişiniz durur. Yoyo sendromu denilen, diyet sırasında verilen kiloların fazlasını almak, diyetten sonra da yeme alışkanlığını değiştirmekle mümkün olacaktır. Vücudunuzun günlük alması gereken kalori hesabını bir diyetisyen eşliğinde hazırlayın. En sağlıklı olan ayda en fazla beş kilo vermeyi hedeflemek olacaktır. Kilo vermek için çıkılan yolun uzun olduğunu unutmayın. Önce bunu kabullenirseniz, başarıya daha çabuk ulaşırsınız.

Diyete sadık kaldığınızda dünyanın tüm ödüllerini, tüm övgülerini hak ettiğinizi düşünmekte çok da haksız sayılmazsınız. Eğer gerçekten iyi gittiğinizi düşünüyorsanız ve kilo vermeye de başladıysanız, başkalarının sizi ödüllendirmesini beklemeyin ve kendinize küçük ödüller verin. Başkalarının sizdeki değişimi fark etmesi, sizin için zaten büyük bir ödül olacaktır.

Diyete başlarken aklınızda tutmanız gereken önemli bir nokta, depresyonda olduğunuz sürelerde bu eyleme başlamamaktır. Herhangi bir konuya mutsuz ve umutsuzken başlarsanız, fayda sağlamak zor olacaktır. Hayatınızın normal akışına ayak uyduracak iyi bir diyet sistemi yaratığınızda hem daha sağlıklı, hem daha ince, hem daha mutlu ve enerjik hissedeceksiniz. Önemli olan o sürece girebilmek ve bir süre dizginleri elden bırakmamaktır.

Diyetin ilk birkaç haftası sanki boşa çekiyormuşsunuz hissine kapılabilirsiniz ve eski yeme alışkanlıklarınız bu kısa sürede değiştirmeye çalışmak mutlaka ki kolay olmayacaktır. Ancak her şeye gerektiği kadar sabır ve çaba göstermek gerekir. İradenizin dizginlerini elinize almanız daha kolay olacaktır. Diyete başlandığında vücut kontrolü ele alır ve mantığı devre dışı bırakır. Ancak siz önce beyninizi kontrol ederek, kendinize söz geçirebilirsiniz.

Diyete sadık kalmak aslında arada bir minik kurabiye ya da fazladan bir elma yemekle kaybedilen bir şey değildir. Temel olarak nerede durmanız gerektiğiniz ve neyin sizin için iyi ve kötü olduğunu bildiğinizde, fazla sorun yaşamazsınız.

merhaba kizlar bugün bir hafta oldu tartildim sonuc hüsran hic kilo verememisim noldu benim vücuduma ya 1 hafta icinde sadece 1 kere biraz kacirdim okadar galiba artik elma salata gibi seylerle doyurcam kendimi morelim cok kötü kizlarr:gitme::gitme:

bugün yediklerimi yazayim, gec kalktim kahve ictim , öglen 1 dilim kepek ekmegi diyet peynir , ara 2 salatalik, kahve , aksam 1 tabak ezogelin corbasi ve salata

delikafadulden aynı şeyi bende yaşadım paar günü hemde palto vardı üzerimde taksit ödemeye gittiğim kız dedi siz zayıfladınızmı diye sırnaşık şey
bugün yediklerimi yazayim, gec kalktim kahve ictim , öglen 1 dilim kepek ekmegi diyet peynir , ara 2 salatalik, kahve , aksam 1 tabak ezogelin corbasi ve salata

canımmmm:teselli: duraklamaya girmişsindir merak etme bundan sonra patır patıır gider kilolar :1hug:

canim ben zaten 5-6 ay ara verdim 1 haftadir yine basladim normalde simdi patir patir gitmesi gerekmezmi?mafoldumben

günaydınlar bayanlar :) hepimize kalorisiz günler :)

dün yediklerimi yazayım ben :) sabah kahvaltıda bir bardak çay bir yumurta peynir ve domates.
ögle yemeginde ızgara kanat ve yogurt.
saat 5 de bi tabak yogurt ve biraz fındık.
aksam 1 tabak barbunya .

bu sabahta biraz peynir ve domatesle kepekli sandviç yapdım :)

Selam kızlar,
bu da benim dünkü menüüüüüü

2 tam buğday ekmeği,1 kk peynir,domates,salatalık
tavuk döner sadece etini yedim 1 ayran söğüş domates
ara yok dışardaydım
8 kaşık kabak yine ,salata,yarım kase yoğurt
ara 1elma 1 mandalina

Günaydın hanımlar....

Hepinizi ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

YURDUSUM,SEÇİL,YENA,OKUR ve topiğe uğramayan diğer güzeller nerelerdesiniz.

Özledim sizleri.........kaydirigubbakcemile5

slm topikimin güzelleriii kimse yok nerdesiniz kızlarrr yoksam hepiciniz hamilemi kaldınız:)))

bende burundaki siyah noktalar için bi maske yaptım inşallah geçer deneyim yazarımm isterseniz

nasılsınız benım çoook uzaklarda fakat tamda yanımda duran arkadaşlarımm bır ugrayayım dedım ne var ne yokk inş. önümüzdeki 2010 acısız gerçkten çok mutlu geçer

2009 tam bir facia benim için
2010 da o kadar umutluyum inş. daha iyi olurr az kaldı bir yıl daha gidiyor sanki gün geçer gibi....

bunalım takılıyorum kendı kendıme kimsenin haberi yokk
sizde duymayın canlarım kendınıze ıyı bakınn

bonus her gün aklımda ve dualarımdasın kardeşim Allah büyük bacım...

slm kızlar
bugün başladım artık diyete tekrardan bugün yediklerimi yazayım
sabah bir bardak süt içtim arada yarım greyfurt
öğle yarım ligt tonbalığı 80 gr tadı çok kötüymüş ve marul salatası bir adet köfte
akşamada zeytinyağlı pırasa yapacağım ben sadece onu yemeği düşünüyorum opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…