kızlar ben dün önce lazere gittim, uzman hanım beni 3 aydır görmüyordu onunla denk gelmemiştik bana sen çok kilo vermişsin ne yaptın dedi hi hi hi çoook mutlu oldum:))) sonra dişçiye gittim, daha öncede görüşmüştük oda 5-6 ay önceydi o da aynı şeyleri söyledi bu bana bir hafta yeter iyi motivasyon oldum.. eşim sürekli gözünün önündeyim diye fark etmiyor galiba hani nerde kilo verdin kaç gram diyip arada beni sinir ediyordu, çok iyi geldi bu bana sırnaşık şey
ooo canım çok sevindim:) sen patır patır vermiyosun ama demekki baya inceliyosun ee önemli olan da incelmek aslında tebrik ederim, yılmadığın için de ayrıcaa.s.
ooo canım demek ki farkedilir hale gelmiş...herdakka gözünün önünde oldukların farketmeyebilir ...ha gayret canım devamını da getir...kızlar ben dün önce lazere gittim, uzman hanım beni 3 aydır görmüyordu onunla denk gelmemiştik bana sen çok kilo vermişsin ne yaptın dedi hi hi hi çoook mutlu oldum:))) sonra dişçiye gittim, daha öncede görüşmüştük oda 5-6 ay önceydi o da aynı şeyleri söyledi bu bana bir hafta yeter iyi motivasyon oldum.. eşim sürekli gözünün önündeyim diye fark etmiyor galiba hani nerde kilo verdin kaç gram diyip arada beni sinir ediyordu, çok iyi geldi bu bana sırnaşık şey
delikafadulden aynı şeyi bende yaşadım paar günü hemde palto vardı üzerimde taksit ödemeye gittiğim kız dedi siz zayıfladınızmı diye sırnaşık şeykızlar ben dün önce lazere gittim, uzman hanım beni 3 aydır görmüyordu onunla denk gelmemiştik bana sen çok kilo vermişsin ne yaptın dedi hi hi hi çoook mutlu oldum:))) sonra dişçiye gittim, daha öncede görüşmüştük oda 5-6 ay önceydi o da aynı şeyleri söyledi bu bana bir hafta yeter iyi motivasyon oldum.. eşim sürekli gözünün önündeyim diye fark etmiyor galiba hani nerde kilo verdin kaç gram diyip arada beni sinir ediyordu, çok iyi geldi bu bana sırnaşık şey
bugün yediklerimi yazayim, gec kalktim kahve ictim , öglen 1 dilim kepek ekmegi diyet peynir , ara 2 salatalik, kahve , aksam 1 tabak ezogelin corbasi ve salata
delikafadulden aynı şeyi bende yaşadım paar günü hemde palto vardı üzerimde taksit ödemeye gittiğim kız dedi siz zayıfladınızmı diye sırnaşık şey
canımmmm:teselli: duraklamaya girmişsindir merak etme bundan sonra patır patıır gider kilolar :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?