hoşgeldinnnnİyi akşamlar tontişler benide aranıza alırsanız çok sevinirim.99-101 kilo arasında olmalıyım henüz tartılmadım yaz'a kadar güzel kilolar veririz inşallah.
Nursena sağol canım daha iyiyim. Sizi seviyorum okudum yazdıklarınızı çok duygulandım yine ama bu sefer ağlamadım :)
Değişen pek bişey yok gibi benim iyi olmam dışında. Ayrılık istense bile kolay kolay olamıyo malesef.
Geçen hafta annemlerde kalmaya gittim 2 gün kaldım döndüm emre durmadı hiç. Babam gelmicekmi diye sorup durdu.
Çok zor geçti günlerim allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.
Evimdeyim şimdi ve sabrediyorum inşallah düzelir diye dua ediyorum . Bi kere araya soğukluk gidimi kolay kolay düzelmez tabi zaman lazım.
Şimdi bunları düşünmüyorum başka şeylere konsantre oldum. Öncelikle oğlum sonrada vermeme gereken kilolarım :)
Ablamın desteğiyle dr a gittim cuma günü...Bilenler vardır belki Perihan Çiçek Bakırköyde :) bu Bakırköydende kurtulamıyorum he -tatlicadiarzu-
Zaten bayramdan sonra akşamları yemiyodum ama uyuyamayınca gece yiyodum.Tartıldım konuştum .
89.7 çıktım evdede sabahları öyle çıkıyodum.
36 kg yağ çıktı fücüdumda:1closedeyes: yani fücüdun % 40 lık bölümü.
ayrıntılarıda yazim size
karın bölgesi mide sırt 17.2 kg, bacaklarda 7 kg , kollarda 2.5 kg yağ varmış:1closedeyes:
Karın bölgesinden 12 olmak üzere kesinlikle 20 kilo yağdan vermelisin dedi. Tamam dedim :ecrin_bebek:
Şimdilik hedef 70 önce 70 e inelim sonra bakıcaz dedi. Liste verdi bu hafta içinde de bi sürü tahlil yaptırıcam.
bonussssss hoşgeldin! seni görmek ne güzel.. güçlü olmana konsantrasyonunu başka yerlere yönlendirebilmene çok sevindim, bazı şeyleri değiştiremiyorsak da en az zararla atlatabilmeyi başarmak çok önemli. çok güzel bir başlangıç yapmışsın. zayıfladıkça her şey nasıl değişecek bak gör
okur seni de böyle görmek istiyoruz! nerelerdesin?
Senide özledim len
4 kaşık nesfit, 1 bardak süt yidim bugün pc ye daldım accuk geç kahvaltı yaptım ama 2 gündür erken yapıyorum.
2 gündürde yürüyorum 15 gün sonra ayın 25 inde kontrol var bakalım nolcak
Ben giremesemde kilomu bildiricem size
ben de ben deeee:jeyyar: döğüşüyoduk deli deli ne güzel pat diye gittin-tatlicadiarzu- aynı kahvaltıyı yapmışız hee. du bakalım en az 2 kilo vermiş olucaksın inş.:dance: :Saruboceq:
Merhabalar güzel hanımlar.
Hepinize güzel bir hafta ve kilo verme konusunda başarılar diliyorum......
BONUSCUĞUM......Şükür geldin.....Daha iyisin gibi hissettim ve çok mutlu oldum....
Ayrıca diyetisyene gitmenede çooook sevindim.Daha başarılı olacaksın ve sağlıklı kilo vereceksin inşallah....
Artık bizi bırakıp gitme anacığım.Sensiz olmuyor.Kim yoksa hemen eksikliği hissediliyor.
Hepinizi öpüyorum.ŞenizŞenizŞeniz....
aplamm demee gelsin artıkınn aramıza :lepi: bu arada ben bonusun bu savaşı kazanacağına eminim delikafadulden
Döğüşmekmi istiyon la :jeyyar: valla tam döğüş havasındayım şakkıdı şu 90 lık cüssemle döğerim seni :mymeka: sana acil bi şarkı göndertmem lazım :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?