Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

maşallah emin adımlarla ilerliyosun tez zamanda hedefine ulaşırsın inş..accuk kıskandımmı ne...

Valla anlamadim ki Isin kötüsü projeyi bilen iki genc ögrenci ikibucuk gün calisiyorlar o da hangi gün her hafta nasil uyarsa ikisi de mesela haftaya Persembe'ye kadar yok Asil tam gün calisan eleman da tatildeymis yani sorabilecegim kimse yok
Proje Yöneticisi de yarim gün calisiyor ama beni baya zorluyor ilk haftadan Yapana kadar calis vaktin var diyor ama sisteme saatleri giriyor 4 saatte bitecek gibi E bi de patron öyle ikide bir tepemde bitince ben hepten bloke oldum Alti hafta baskisi da var

Yazilim Mühendisiyim canim
Burada "intihara meyilli" diye isim takiyorlar bize

Hakkatten de bugün kendimi kaldirip atasim vardi bir yerlerden

Eski calistigim yerde bi arkadas vardi Ilerleyemedigi zaman "Dilek dünyada baska meslek kalmadi mi da bunu sectik Ben sise toplamaya gidiyom" derdi

WhatsApp cikmadan önce anneme ne is yaptigimi anlatamiyodum Simdi en azindan onu örnek gösteriyom Iste anne ona benzer seyler yapiyoz diye Kadin 60 indan sonra ögrendi zahar Simdi komsularina öyle diyomus Benim kiz aha böyle facebook gibi whatsapp gibi seyler yapiyo diye nasi güldüm duyunca anlatamam

intihara meyilli oda iyiymiş...ben aynı şeyi muhasebeciler için düşünürdüm...

intihara meyilli oda iyiymiş...ben aynı şeyi muhasebeciler için düşünürdüm...

igne ile kuyu kazmak tabirinin cuk diye oturdugu bi meslek bizimkisi satir satir noktasina virgülüne kadar kodlarin icindeyiz aksama kadar Bazan beyin kisa devre yapiyo

muhasebeden anlarim onlar rahmetli anneannemin tabiriyle bizimkinin yaninda yedi kere yikanmis yunmus kalir

Ben menu paylasmayi unuttum yau
Sabah ne yedigimi de unuttum stresten Yaslandim hakkat

Öglen patates salatasi
Aralarda badem kuru kayisi
Aksam corba ve iki dilim ekmek

Günün rekoru 3,5 litre su tey tey

doğrudur canım..benim eşim dahil ailede çok muhasebeci var ve hepsi başka meslekmi yoktuda bunu seçtik diye bin pişmanlar...gerçi eve geldikleri hallerini görünce hakvermiyoda değilim oyüzden şeyttim yani...

y.o.l.c.u valla bana da az geldi ama sabah tartida yine 103 görünce yemeye korktum inan ki
Üc haftadir debeleniyorum 102 ile basladim 100.8 i gördüm sil bastan 103 o da bi ayri intihar sebebi
Valla ayaklarimin alti aciyor spor yaptim bu hafta diye yatakta sagdan sola dönemiyorum
Ama yok yok yok kilo veremiyorum arkadas

niye kimse yok bu akşam ben geldim herkesi yerim diyemi kaçtıler acep...
Hahahaha allah seni kizz benim ev mesai basladi.aksam yemegi fasli yarinin yemegi birde annemi yikicam.Canimm anamm benimm sarmalayip pakliyorum hepp malum sicak allahtan aski alci olsa zor olurdu

Hahahaha allah seni kizz benim ev mesai basladi.aksam yemegi fasli yarinin yemegi birde annemi yikicam.Canimm anamm benimm sarmalayip pakliyorum hepp malum sicak allahtan aski alci olsa zor olurdu

Kiyamam yaaa.. kiz olsun camurdan olsun diye bosuna demiyorlar...
Allah sana da hayırli evlatlar versin ve tum isteyenlere..

sporunda aşırısı kilo vermeye engeldi sankim...kimdi hatırlıyamadım çok spor yaptığı halde istedği gibi kilo veremiyodu...
bende ramazanda verdiğim bütün kiloyu geri aldım...kendime çok kızmakla beraber yeme isteğime karşı koyamıyorum....

Sagolasin birtanemm cansin inşallah ulasirim.Hep birlikte ulasalimm gitsinn bu kilolarr artikk

inşallah canım..ben şuan umutsuz vaka gibiyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…