afiyet olsuuuun :)Öğlen menum misafirim vardıSimit alıp gelmiş 1 simit 2 kaşık yoğurt
Sagolasınnn datlummm sanada afiyet olsunnnafiyet olsuuuun :)
Geçmiş olsun canımSelamun aleykum canlarim
Kosturmali zor gunler geciriyorum oglumu merak etmissiniz cok sagolun burdaki dr sorun yok gibi gorunuyor ama birde cocuk norolog gorsun dedi biz dr ararken babam rahatsizlandi bobreginde 45 tane tas varmis bobrek gidebilir dedi dr adanada ameliyat oldu sukur basarılı gecti ameliyatı simdi iyi bugun oraya gidicez yani anlayacaginiz cok kosturmali telasli gimlerdeyim rabbim beterinden saklasin
Sizlerde iyisinizdir insallah gecmis yapamadim yakinda donucem insallah opuyorum hepiniz
Valla bendee bayıldımm canımmm yaa gül gülll bir sürü vardaa ayıp olmasın kızlara habire deli gibi paylamış demesinler diye arada bir serpiştiriyorum
Aleykum selamm ablacımm valla şu senin tempona hayranım vallaa 41 keree kocamann bir MAŞALLAH diyimmm nazar değmesin.O güzel manzaralı terasında 1 bardak çay fazladan iç ablamm benim yerimeSelamun aleyküm güzeller
Misafirlerimi de gönderdim. Kısmetse bu akşam veya yarın sabah köye gidicem. Hayırlısıyla şu düğünüde atlatırız inşallah.
Köye gidersem bildirim yapamam
Bu sabah kilo 93.7 spor yok ( benden fazla kosturan yok desem yalan olmaz) Ayaklarımın altı fena acıyor. Üzerlerine zor basıyorum
Valla canım kadının ben en çok kg hayranımm hiiçç değişmedii vallaa ne yiyip içiyorsaam genetik midir nedir .Ahahah bayildim canim yaaa..
cok guldum.. :))
Ayrica ceylan yaratik gibi yapmis kendini.
igne batirsam patlayacak gibi yüzu elmacik kemikleri dudakları iyhh.Dogal hali fena degildi evet... bir insan neden kendini boyle cirkinlestirir amlam veremiyorum dogrusu..
Ahahah bayildim canim yaaa..
cok guldum.. :))
Ayrica ceylan yaratik gibi yapmis kendini.
igne batirsam patlayacak gibi yüzu elmacik kemikleri dudakları iyhh.Dogal hali fena degildi evet... bir insan neden kendini boyle cirkinlestirir amlam veremiyorum dogrusu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?