Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçmiş olsun canım
Allah yardimcin olsun

Selamun aleyküm güzeller
Misafirlerimi de gönderdim. Kısmetse bu akşam veya yarın sabah köye gidicem. Hayırlısıyla şu düğünüde atlatırız inşallah.
Köye gidersem bildirim yapamam
Bu sabah kilo 93.7 spor yok ( benden fazla kosturan yok desem yalan olmaz) Ayaklarımın altı fena acıyor. Üzerlerine zor basıyorum

Aleykum selamm ablacımm valla şu senin tempona hayranım vallaa 41 keree kocamann bir MAŞALLAH diyimmm nazar değmesin.O güzel manzaralı terasında 1 bardak çay fazladan iç ablamm benim yerime

Valla canım kadının ben en çok kg hayranımm hiiçç değişmedii vallaa ne yiyip içiyorsaam genetik midir nedir .

Bütün sinirlerim ziplamis halay cekiyor

Allahim ne zor bir gündü Daha ücüncü günümde zor zor görevler istiyorlar benden
Projeyi baska sirketten devralmislar dogru dürüst kodlari kendileri bile tanimiyor ücüncü günde benden bekliyorlar
Isin kötüsü de patron bugün 4 kere yanima geldi nasil gidiyor ilerledin mi zor degil mi
ya patron dedigin calisanla bu kadar icli disli olmaz Adam her tuvalete ya da kahve almaya giderken yokluyor beni töbe töbe Zaten oturdugu yerden kesiyor beni cam kapidan

Sinirden 2 litre su, 1 yesil cay, 3 kahve ictim
Bir yandan da badem kuru kayisi dan cikardim hirsimi Hic ilerleyemedim bugün
Eski firmami özledim yau Hic profesyonel degiller ama el mecbur iste Issizlik daha zor
Beynim sulanmis durumda bugün
Kime catsam bilmiyorum Eve gidince kizima söyleyimde bu aksam gözüme gözükmesin

Ne pisircem ben simdi bu sinirle
Su an önüme ne gelse silip süpürebilirim

Aksam menum 1 kepce corba 2 kasik patlican 2 kaşık bulgur sifir ekmek yedim. simeranya7 canimm acaba sabrini denemek icin mi sıkışıyorlar kii hanii olur yaa durcak mi kacacak mi diye yanlız patronun hareketlerini sevmedim.

benden çok yaşıcasın tam aynı şeyleri yazmayı düşünüyodum...zaten sevmezdim kendilerini...çok merak ediyorum bu halini gerçekten beğeniyomu kendisi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…