Canımm metobolizma hızlarıcıları iç özellikle yeşil çay limon bunlar çok hızlandırıyor.Ödemde olabilir.Valla ben günde 3 bardak yeşilçay içiyorum.Her gece yatmadan yoğurt kürüm var onu yapıyorum.Zaten sürekli hareket halindeyim evde de 2 dk oturdugum yok bol su da tüketiyorum o da çok önemli program kurdum telefona iç içç diye sürekli ahyırlatıyor.Dün gene dijital tartıda tartıldım.20 gün önceki yağ ornaın ile dünkü yağ oranım 1 kg yağ gitmiş.Düzenli uykuda çok önemli birde klasik 3 beyaz olmadı mı gidiyor.Bakayım bulabilirsem paylaşayım metobolizma hızlanıdırıcı yiyecekleri üzülmee azimlisin bu da yeter vereceksin.Normalde ilk haftalarda daha fazla gitmez mi?
Ben de durmuyor bir artiyor bir azaliyor
Tiroid var ama ilacimi aliyorum
Burada kac kez doktora gittim zayiflama konusunu cok ciddiye almiyorlar
Saglikli beslen spor yap verirsin deyip gönderiyorlar
Ama ben bu otuz kiloyu cok yedigim icin degil
kortizon ve antidepresanlar yüzünden aldim
Bilmiyorum metabolizmami bunlar mi yavaslatiyor
Tatlım zencefili de şu şekilde tüketebilirsin ben yaptım o yoğurt kürünü faydasını da gördüm.2 kaşık yoğurt 1 tatlı kağı zencefil 1 tatlı kaşığı zerdecal ve 1 tatlı kaşığı tarçın iyice karıştır vee yee başlarda kötüydü ama ben alıştım birde faydasını görünce nerdeyse tabağı sıyıracağım.DelyDoly canim aci biberi severim ama mideme dokunuyor bu yüzden cok yiyemiyorum
yesil cayi sevemedim bir türlü ama sen dediginden beridir zorluyorum günde üc bardagi
Daha öncede yazdigim gibi benim sorunum yeterli protein almamak Kiloma göre günde 80 gr almam lazim ancak et ürünlerini cok sIk tüketemiyorum cabuk bikiyorum hatta gecen haftadan beri yumurtadan alayim dedim 2 sabah 2 de aksam yedim ama ondan da sIkIldIm bir kac gün üst üste yedigimde Keten tohumu zaten tüketiyorum
Tarcinla zencefili de yesil cayla denedim evdeyken ama is yerinde zor hazirlamam Belki de bir termos götürürüm ilerde gün boyu icmeye ama daha yeniyim su deneme süresini bir atlatayim da
Zencefili baska nasil tüketebilirim?
ben bunu yapamam galiba yaTatlım zencefili de şu şekilde tüketebilirsin ben yaptım o yoğurt kürünü faydasını da gördüm.2 kaşık yoğurt 1 tatlı kağı zencefil 1 tatlı kaşığı zerdecal ve 1 tatlı kaşığı tarçın iyice karıştır vee yee başlarda kötüydü ama ben alıştım birde faydasını görünce nerdeyse tabağı sıyıracağım.Hafta da 2 gün yapıyorsun sabah öğle akşam yemeklerden önce ama ben sabah yapmıyorum.Gözümü açar açmazz böyle bir şeyy hiçç düşünemedim .
Vallaa simdii yedim tatlimm inan bana alisiyorsumn kizz bayagiii etkiliii kesin gram oynuyorben bunu yapamam galiba ya2 kaşık yoğurt için çok iç açıcı gelmedi
Telefonuna program kur tatlım hatırlatıyor ben zatenn çok su içerim ekstra birde program kurdum ne kada riçiyorum diye.Merhaba hanımlar :)
kahvaltıda; 1 yumurta, peynir, 2 dilim kepek ekmeği, zeytin, domates- salatalık
öğle; yarım kase çorba, 1 tane kadınbudu köfte, yarım kase yoğurt domates- salatalık
bide ben su içmeyi unutuyorum yamesela bugun saat 6.40 dan bu saate kadar 2 bardak anca içmişimdir
Telefonuna program kur tatlım hatırlatıyor ben zatenn çok su içerim ekstra birde program kurdum ne kada riçiyorum diye.
Ne demekk canım bende bazen atlıyorum.amaaa telefonn atlamıyordur bi bakim ben ona teşekkür ettim
kuzu iyidir , bol protein
selam canım bir de su şişesi hazır olsun hep. şişe ile hem ne kadar içtiğini takip edebilirsin.Merhaba hanımlar :)
kahvaltıda; 1 yumurta, peynir, 2 dilim kepek ekmeği, zeytin, domates- salatalık
öğle; yarım kase çorba, 1 tane kadınbudu köfte, yarım kase yoğurt domates- salatalık
bide ben su içmeyi unutuyorum yamesela bugun saat 6.40 dan bu saate kadar 2 bardak anca içmişimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?