meraba arkadaşlar siteye yeni üye oldum bende 85 kiloyum ama bebeğim var nasıl diyet yapıyım çok açıkıyorum ayrıca çok düzensiz yiyorum ne zaman vakit bulursamçok mutsuzum kilolu olmak çok çirkin off..
hoşgeldin aramıza arkadaşıma.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
meraba arkadaşlar siteye yeni üye oldum bende 85 kiloyum ama bebeğim var nasıl diyet yapıyım çok açıkıyorum ayrıca çok düzensiz yiyorum ne zaman vakit bulursamçok mutsuzum kilolu olmak çok çirkin off..
hosgeldınnnmeraba arkadaşlar siteye yeni üye oldum bende 85 kiloyum ama bebeğim var nasıl diyet yapıyım çok açıkıyorum ayrıca çok düzensiz yiyorum ne zaman vakit bulursamçok mutsuzum kilolu olmak çok çirkin off..
yena...............2.500 grm verdi :1shok::hooray:
bonus..............1.750 grm verdi:hooray:Şeniz
dilenci............1.300 grm verdi:hooray:Şeniz
ambrosia2007 ......1.100 grm verdi:hooray:Şeniz
Nevra73..............900 grm verdi:hooray:Şeniz
Yağmurgözlü..........900 grm verdi:hooray:Şeniz
mmuti................500 grm verdi:hooray:Şeniz
ozlemyb..............500 grm verdi:hooray:Şeniz
ekim2009.............400 grm verdi:hooray:Şeniz
Şey ben 200 dk. egzersiz neyin yapmıştımda,onu yazmayı unuttuydum..:)))
BEYZUS,beni çok ama çok güldürdün..Allahta seni güldürsün..P.tesi kilonu bildir lütfen..
Partnerininde..hahahaha..:):):)
.Diyete gerek yokmuş yaaaaa.Ne kaa güzel.Bismillahirrahmanirrahim ben eve gidiyorum kızlar beni oyalamayın.Eve gidip zayıflayacağım....:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::roflol::roflol:
hadiiii ama
bekletmeyın
hadiiii ama
bekletmeyın