Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yena...............2.500 grm verdi :1shok::nazar::hooray:
bonus..............1.750 grm verdi :nazar::hooray:Şeniz
dilenci............1.300 grm verdi :nazar::hooray:Şeniz

ambrosia2007 ......1.100 grm verdi :nazar::hooray:Şeniz

Nevra73..............900 grm verdi :nazar::hooray:Şeniz
Yağmurgözlü..........900 grm verdi :nazar::hooray:Şeniz

mmuti................500 grm verdi :nazar::hooray:Şeniz
ozlemyb..............500 grm verdi :nazar::hooray:Şeniz

ekim2009.............400 grm verdi :nazar::hooray:Şeniz

Ohh be nihayet..

citol bebeğem emeğine sağlık..:)

ayrıcaa her hafta oldugu gibi
spor dalındaa gene bayragıı kaldıran yenayıı tebrik ediyruzzz

ehem öhöm,şey..
:roflol:

slm kızlarrr
ben daha yenı uye oldum klubee
bana yardımcı olurmusun

Hoşgeldin..:)

ahahaha:))) beyzuş ablam alemsin koptum:))))) elim böğrümde kaldı ne demek öyle ya :)))) ay hala gülüyorum. seçil doğru demiş ya biz ne yapalım ya zayıflıycaz diye yoldan çıkartmayın beni baaakk:P :))))

yena ve bonus bomba gibi döndüler şükürler olsun ooohhh çok sevindim!! diğer haftalarda devamını diliyorum.

çitol liste için eline sağlık canım.

dilencii sakın yoldan çıkma..:):)
Önce okulunu bitir sonra yoldan çık..:):)

kıslaaarr süpersiniz:lepi::lepi::lepi::lepi: benide heyecanlandırıorsunuzdelikafadulden ama ne hikmetse bu gaz bana yaramıyor galiba yaaa nedense olduğum yerde gene saymaya başladım yaaa :1no2: neyse inşallah haftaya bende başaranlar klübünde olucam işşşşaaaaallllaaahhhhhhhhh:lepi::lepi::dance::hooray::teytey:

tursari,nasıl oldun.??
daha iyisindir umarım..

kıslaaarr süpersiniz:lepi::lepi::lepi::lepi: benide heyecanlandırıorsunuzdelikafadulden ama ne hikmetse bu gaz bana yaramıyor galiba yaaa nedense olduğum yerde gene saymaya başladım yaaa :1no2: neyse inşallah haftaya bende başaranlar klübünde olucam işşşşaaaaallllaaahhhhhhhhh:lepi::lepi::dance::hooray::teytey:

Canım olduğun yerde saymanda büyük başarı..

Biliyosun vermek kadar kiloyu korumakda çok çok önemli..

beyzus aplammm yaaaçok güldürdün beniii bu mesele bence erkeklere yarıyor benim herüfte 170 73 kilo ben 1 65 87 kilo anacım yaa :sinifsinif:kadınların ezilmesi burdada işe yaramıyor yanii kaydirigubbakcemile3bu arada yenoşumm ve bonusum sizn sallanın yuvarlalnın hopla zıplayın sini çokk tebrik ediyorumm bi döndünüz pir döndünüzzzalkisalkisalkisalkisalkisalkis alkis alkis alkis

Canım olduğun yerde saymanda büyük başarı..

Biliyosun vermek kadar kiloyu korumakda çok çok önemli..

canım benim sağolasın benim en çok korktuğum kısmı o zaten bu kadar çabadan sonra insan çok üzülüyor :1no2: hepimiz sabit kalabiliriz inşallah ben aylardır çok kilo vermedim ama hep verdiğim kiloyu korudum buna çok memnunm bende ama ben daha istediğim kiloda dğilim ya o üzüyor ama olsun buralara gelmekte hayaldi benim için a.s

yaa arkadaşlar yaa bana yardım edin bir bildiğiniz varsa gece uykum olsada uyuyamıyorum uyusamda çok sık uyanıyorum sabah namazdan sonra top atsan uynamıyorum 12 gibi kalkıyorum toplasan 7 saat en fazla sekiz saat uyuyorum ama gündüzleri hep sarhoş gibiyim yaa b tembellik bsinir hali içim içime sığmıyor öff napcam yaa bana bir çaree nolduğunuda anlaymıyorumm hiç bişey yapamıyom yahu sankimafoldumbenbazen tv seyrederken bile beynim bulanıyor:bbo: napcağımı şaşırdım :1shok:

2010 EL KıTABI

SAĞLIK:

1. Çok su için.
2. Kahvaltıyı kral, öğle yemeğini prens ve akşam yemeğini de dilenci gibi yiyin.
3. Ağaçlarda ve bitkilerde yetişen yiyecekleri daha çok ve fabrikalarda üretilen yiyecekleri daha az yiyin.
4. 3 E ile yaşayın -- Energy, Enthusiasm, and Empathy (enerji, heyecan ve duygu paylaşımı).
5. Meditasyon, yoga ve dua yapacak zaman yaratın.
6. Daha çok oyun oynayın.
7. 2008'de okuduğunuzdan daha fazla kitap okuyun .
8. Her gün en az 10 dakika sessiz olarak oturun.
9. 7 saat uyuyun.
10. Hergün 10 - 30 dakika yürüyüş yapın. Ve yürürken gülümseyin.

KıŞıLıK:

11. Hayatınızı başkalarınki ile karşılaştırmayın.
Onların seyahatinin ne hakkında olduğuna dair hiçbir fikrin yok.
12. Kontrol edemeyeceğiniz olumsuz düşüncelere veya şeylere sahip olmayın.
Bunun yerine enerjinizi olumlu şekilde şu an için harcayın.
13. Kendinizi fazla abartmayın; sınırlarınızı bilin.
14. Kendinizi çok da ciddiye almayın; kimse yapmıyor.
15. Kıymetli enerjini gevezelikle, dedikoduyla boşa harcama.
16. Uyanık iken daha fazla hayal kurun.
17. Kıskançlık, çekememezlik zamanın boşa harcanmasıdır. ıhtiyacınız olan herşeye zaten sahipsiniz.
18. Geçmiş meseleleri unutun. Partnerinizin geçmiş hatalarını hatırlatmayın.
Bu durum mevcut mutluluğunuzu bozar.
19. Hayat, birisine kin duyarak zamanı boşa harcamak için çok kısadır. Kimseden nefret etmeyin.
20. Geçmişinizle barış yapın ki, şimdiki zamanı bozmasın.
21. Senden başka hiç kimse senin mutluluğundan sorumlu değildir.
22. Hayatın bir okul olduğunu ve öğrenmek için burada olduğumuzu unutmayın.
Problemler, cebir dersi gibi gelip giden, ancak aldığımız derslerin bir ömür boyu devam ettiği eğitim programının bir parçasıdır.
23. Daha fazla gülümseyin ve gülün.
24. Her tartışmayı kazanmak durumunda değilsiniz. Aynı fikirde olmamak için anlaşın.

SOSYAL YAŞANTI:

25. Ailenizi sık arayın.
26. Her gün diğerlerine iyi bir şey verin.
27. Herkesi herşey için affedin.
28. 70 yaşından büyük ve 6 yaşından küçük kimselerle vakit geçirin.
29. Hergün en az 3 kişiye gülümseyin ve tanımadığınız en az 1 kişiye "GÜNAYDIN" deyin.
30. Başkalarının senin hakkında ne düşündüğü seni ilgilendirmez.
31. Hasta olduğun zaman işin sana bakmamalı. Arkadaşların bakmalı.
Onlarla temasta olun.

HAYAT:

32. Doğru şeyi yapın!
33. Faydalı, güzel veya neşe dolu olmayan herşeyden uzak durun.
34. ALLAH herşeyi iyileştirir.
35. Bir durum iyi veya kötü olsun, nasılsa değişecektir.
36. Nasıl hissettiğinizin önemi yok, haydi kalkın, giyinin ve ortaya çıkın.
37. En iyisine henüz sıra gelmedi.
38. Sabah canlı olarak uyandığınız zaman, bunun için ALLAH'a şükredin.
39. Maneviyatınız daima mutludur. Öyleyse mutlu olun.

yaa arkadaşlar yaa bana yardım edin bir bildiğiniz varsa gece uykum olsada uyuyamıyorum uyusamda çok sık uyanıyorum sabah namazdan sonra top atsan uynamıyorum 12 gibi kalkıyorum toplasan 7 saat en fazla sekiz saat uyuyorum ama gündüzleri hep sarhoş gibiyim yaa b tembellik bsinir hali içim içime sığmıyor öff napcam yaa bana bir çaree nolduğunuda anlaymıyorumm hiç bişey yapamıyom yahu sankimafoldumbenbazen tv seyrederken bile beynim bulanıyor:bbo: napcağımı şaşırdım :1shok:

güzdüz sürekli sersemlik
can sıkıntısı
içinden bir şeyin gelmemesi
sinirlilik
hassasiyett
gibii
belirtiler
depresyon belirtisidir
ve bazen hiç bir sebeb yokmuş gibi görünsede
aslında insanın
hayatında istemedigi şeylerin oluyor olmasından kaynaklanırr
nasıl güzel ve anlamlı yazdım dedii
çünkü birebir bende yaşıyorum aynı durumları
evin işi gözüde byüyorda büyüorr
istemeyi istemyi yapıyorumm
gündüz sürekli uykum var
çok hassasımm hemen parlıyorum sinirleniyorumm
gecee sık sık uyanıyorum
ama çişe :D
geri uyumam kolay oluyor ama
sabah hiç kalkasım yokk akannehir

al işte sabah sabah koca katmeri yedim.. naapcam şimdi ben....hafta içi tut boğazı...hafta sonu hemen boz...oldu mu yaaa???

slm kızlar :) bir haftadır yogun iş temposu nedeniyle pek giremedim siteye dün de kilomu söylemedim ama pazar günü gidicem doktora onun için tartılmadım ama umudum var bu haftada verdim kilo kesin :D çünkü listemi eksik yedim ama fazla asla :P

slm kızlar :) bir haftadır yogun iş temposu nedeniyle pek giremedim siteye dün de kilomu söylemedim ama pazar günü gidicem doktora onun için tartılmadım ama umudum var bu haftada verdim kilo kesin :D çünkü listemi eksik yedim ama fazla asla :P

ewet
senin kilonu listeye yazıp yarın
cuma günü derecelendiricem
erken vermiş olucaksın kilo bildirimini kaydirigubbakcemile5

dilencii sakın yoldan çıkma..:):)
Önce okulunu bitir sonra yoldan çık..:):)
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bonuss yazı süper
tuttum valla
yanlız dilenciler bizden zengindir kızz kaydirigubbakcemile3

günahımı alma çitol, zengin olsam hepinize benden liposuction demez miyim hiçnaniknanik :))))))))

ewet
senin kilonu listeye yazıp yarın
cuma günü derecelendiricem
erken vermiş olucaksın kilo bildirimini kaydirigubbakcemile5

ewed :D ay insallah vermişimdir de mutlu mesut bi hafta geçiririm delikafadulden yok veremedigim zamn kendime küsüyorum nede olsa veremedim die yiyorum bu sefer olmuyo :kedi: ama sanki biraz verdim ya su bel çevrem biraz sanki toparlandı bide göbüşüm biraz yukarı çekildi sanki böle pantolonumda biras bolmu gelio ne :D

ben dün ve bugun yediklerimi söyleyimbari :D
dün sabah bi dilim kepek ekmek biraz peynir ve süt
öglen tavuk sote bi kase yogurt
5 te bi avuç fıstık bi meyveli yogurt
aksam 1 tabak ıspanak ( bi çatalda makarna kaçırdım :kedi: :kedi: )
( tabi aksam yemekden sonra yedigim kücük bi dilim pastayı asla söylemiyorum )

------
bu sabah
bi dilim kepek ekmek bi bardak süt 3 kuru kayısı biraz peynir 5 6 tanede fındık yedim.

ögle yemegimi yarım saat sonra yicem :)

günaydın kızlar ben bugün yine uyanamadım tabi eşimde evde olmayınca tembellik yapıyorum sabah kahvaltısı yok öğle sayılır artık yediğim yediklerimi yazayım sabah 8 de kızıma süt için uyanmıştım elma sirkeli suyumu içtim 11.30 gibi küçük bir yeşil elma yedim bira öncede kahvaltıda
bir dilim ekmek bir çatal peynir yumurta beyazı bir tanecik zeytin ve dayanamadım kızımın patates kızartmasındanda 3 çatal aldım sizce çokmu :olmaz::olmaz::olmaz:

Back
X