Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar birde şunu sorayım belim çok şiddetli ağrıyo koşu bandından olabilirmi duymuştumda inanmamıştım herhalde pazartesi drye gitcem inanın dün sadece 20 dk yürüyebildim bel ağrısından ne yapcam bilemiyorum mafoldumben

günaydın kızlar ben bugün yine uyanamadım tabi eşimde evde olmayınca tembellik yapıyorum sabah kahvaltısı yok öğle sayılır artık yediğim yediklerimi yazayım sabah 8 de kızıma süt için uyanmıştım elma sirkeli suyumu içtim 11.30 gibi küçük bir yeşil elma yedim bira öncede kahvaltıda
bir dilim ekmek bir çatal peynir yumurta beyazı bir tanecik zeytin ve dayanamadım kızımın patates kızartmasındanda 3 çatal aldım sizce çokmu :olmaz::olmaz::olmaz:

yok nefsini köreltmişin işte
ben olsamm oo 3 çatalla dururmuydum
bu ara bel konuus hassas bir durum
benimde koşu bandım var ama hiç böyle bir durum yaşamadım
adet dönemi öncesi de agrıyo bel
yada bir agırlık iş gördünmü
uzun süre ayakta kalıp bişeylerle ugraşıncada agrır bel
dikkate
gemiş olsun

yok nefsini köreltmişin işte
ben olsamm oo 3 çatalla dururmuydum
bu ara bel konuus hassas bir durum
benimde koşu bandım var ama hiç böyle bir durum yaşamadım
adet dönemi öncesi de agrıyo bel
yada bir agırlık iş gördünmü
uzun süre ayakta kalıp bişeylerle ugraşıncada agrır bel
dikkate
gemiş olsun

sağol canımda yaklaşık 10 günden beri var bende doğrusu geçer dedim geçmedi geçen bir haber okudum nette koşu bandıyla ilgili en fazla 45 dk yürüyecekmişsin öle yazıyodu ben 1 saat ve hergün yürüyodum şurda bel ağrısı başladı diye en fazla 45 dk yürüyorum ve gün aşırı yürümeye başladım sevmeye başlamıştım yürümesini zemuszemus

öyle yemegimide yedim :)

bir kase yogurt , bir tabak türlü 10 kadar çiğ fındık. ve salata

ama sanırım fazla geldi nefes alamıyorum :D simdi mutfaga spor yapmaya gidiyorum :P iş yerindede spor yapıla bilir :emir_bebek:

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy nerdesiniz kızlar ya canım acayip şekilde tatlı istiyor kendimi oyalamak için giriyorum kimse yok buralarda tabi bugün haftasonu herkesin kocişi yanında benimki yok yanlızım yaakaydirigubbakcemile3

ay siz nasıl oluyorsunuz da iki çatal patates kızrtması yedim diye üzülüyorsunuz. ben neden üzülemiyorum yaaaa. galiba motivasyonum çok zayıf. ama ben gerçekten zayıflamak istiyorum. yolda giderken incecik kızları görüyorum yemekten tiksiniyorum. eve gidiyorum. herkes benim gibi tombili. :)))
yemek esnasında motive edici bişey yok yani yanımda ne yapabilirim acaba? fikri olan var mı?

bi de citol ben 93 değilim bi kere. sadece 92 kiloyum onu da düzeltelim lütfen. moral bozukluğu oluyor:)))) 1 kilo 1 kilo değil mi canım o 1 kiloyu vermek için 1 hafta geçiyor :)

dün akşam yediklerimi sayıyım: 1 kase tarhana çorbası 2 yk bamya. 1 kase yoğurt. 2 adet kepekli bisküvi yemekten sonra çayın yanında. sabah:ayyy yazmasam mı acaba 2 dilim normal ekmek (bu normal ekmeği kepekli ekmeğe çevirmeliyim en kısa zamanda) 4-5 dilim sucuk (sanki bu normal ekmekten daha az tehlikeli de :)) 1kk peynir 1 çay kaşığı reçel. öğlen: ızgara tavuk 2 dilim ekmek salata. arada da 1 piko çikolata. haaa bu arada her gün 3 litre kadar su. en azından su benim tesellim onu içmekle ilgili bi sorunum yok.

bende öyleydim yani motivasyon yoktu sonra dedimki olmaz böyle annem babam hep zayıflamamı söyledi karar vardim 103 kiloyla başladım şimdi 89.400 geliyorum üzülme başaracaksın

bir süre sonra inan kendi canın istemiyo dün kızıma tavuk kızarttım sölemesi ayıp inan birtane bile almadım kızartma diye canımda istemedi zaten ben tatlıya hayır diyemiyorum tatlısız yapamıyorum şurda tazecik yeni yapılmış bir kek olsa hiç düşünmeden onu yerim inan

dün akşam yediklerimi sayıyım: 1 kase tarhana çorbası 2 yk bamya. 1 kase yoğurt. 2 adet kepekli bisküvi yemekten sonra çayın yanında. sabah:ayyy yazmasam mı acaba 2 dilim normal ekmek (bu normal ekmeği kepekli ekmeğe çevirmeliyim en kısa zamanda) 4-5 dilim sucuk (sanki bu normal ekmekten daha az tehlikeli de :)) 1kk peynir 1 çay kaşığı reçel. öğlen: ızgara tavuk 2 dilim ekmek salata. arada da 1 piko çikolata. haaa bu arada her gün 3 litre kadar su. en azından su benim tesellim onu içmekle ilgili bi sorunum yok.

sadece ekmeyi kepekliye çevir bence çünkü ben öyleyim bazen yemekleri ekmeksiz yiyorum diğerleri gayet iikaydirigubbakcemile4

:teytey: haika 13.5 kilo çok güzel.daha önce de çok denedim ama evde tek başına verilmiyor kilolar canım sıkılınca tıkınmak gibi bi alışkanlığım var da benim. ben doğumdan sonra hemen 25 kilo verdim. hiçbişey yapmadan. ama şimdi tam doğum yaptığım kilomdayım geri.lohusalıkta depresyona girdim de. azcık vermeye başladığımı görsem yeniden güvenim gelir herhalde diye düşünüyorum.bi de kayınvalişdemi ekarte edebilirsem. gençkken yiyeceksin diyip durur. kocam tarafının hayat felsefesi budur.

sucuğa da çok üzüldüm ben ama önemli değil mi sence nasıl sevinirim öyle desen bir bilsen. ben yaptım çünkü ayıptır söylemesi nefis nefis

eşime kızıma bende yapıyorum ama ben yumurtalı yapıyorum gerçekten çok güzel kokuyo canım istiyor bende yine sadece bir çatal yumurtasından alıyorum gerçekten kafana koymalısınki zayıflayabilirsin sağolsun benim eşimde bana destek veriyo fazla kaçırdığım zaman beni uyarıyo ben istiyorum böle olmasını sende böyle şeyler dene işe yarıyo

valla tutuyorum kendimi yemeyecem diye inşallah yatana kadarda tutarım ben çikolatayı sade yyemesibni seviyorum sadece sütlü olanları yiyorum zaten

Back
X