Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar ben bugün yine uyanamadım tabi eşimde evde olmayınca tembellik yapıyorum sabah kahvaltısı yok öğle sayılır artık yediğim yediklerimi yazayım sabah 8 de kızıma süt için uyanmıştım elma sirkeli suyumu içtim 11.30 gibi küçük bir yeşil elma yedim bira öncede kahvaltıda
bir dilim ekmek bir çatal peynir yumurta beyazı bir tanecik zeytin ve dayanamadım kızımın patates kızartmasındanda 3 çatal aldım sizce çokmulmaz:
lmaz:
lmaz:
yok nefsini köreltmişin işte
ben olsamm oo 3 çatalla dururmuydum
bu ara bel konuus hassas bir durum
benimde koşu bandım var ama hiç böyle bir durum yaşamadım
adet dönemi öncesi de agrıyo bel
yada bir agırlık iş gördünmü
uzun süre ayakta kalıp bişeylerle ugraşıncada agrır bel
dikkate
gemiş olsun
dün akşam yediklerimi sayıyım: 1 kase tarhana çorbası 2 yk bamya. 1 kase yoğurt. 2 adet kepekli bisküvi yemekten sonra çayın yanında. sabah:ayyy yazmasam mı acaba 2 dilim normal ekmek (bu normal ekmeği kepekli ekmeğe çevirmeliyim en kısa zamanda) 4-5 dilim sucuk (sanki bu normal ekmekten daha az tehlikeli de :)) 1kk peynir 1 çay kaşığı reçel. öğlen: ızgara tavuk 2 dilim ekmek salata. arada da 1 piko çikolata. haaa bu arada her gün 3 litre kadar su. en azından su benim tesellim onu içmekle ilgili bi sorunum yok.
merhaba kızlar ben geldimm nasılız bugunbakalım kim neler yaptııı