Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

oh maşallah yürüyüş yapac aksan sorun yok. bende spor sıfır.koca bir 0 .eve 8 de gidiyorum yemek ye. bulaşıkları yıka paşayla oyna. banyo yaptır yatır. saat 10.30 oluyor. ve genelde yatarken yanında bizleri de istiyor ondan önce biz uyuyakalıyoruz valla

Tatlı İsteğinizi Bastırmanın Yolları

Fazla kilolar genellikle abur cubur olarak tabir edilen atıştırmalardaki ölçülerin kaçması ve daha çok da bu atıştırmalarda tatlıların tüketilmesiyle, sonuçta yanlış beslenme ile oluşur. Tatlı sizin de olmazsa olmaz dediğiniz öncelikleriniz arasındaysa bu isteğinizi meyvelerle geçiştirebilir hatta önleyebilirsiniz. Sizlere önereceğimiz yöntemler hem oyun şeklinde eğlenceye dönüşebilir hem de meyvelere verilen ağırlıklarla tatlı krizlerini önleyerek sağlığınızı da korumuş olursunuz. Beslenme şeklinizi de yeni meyve alışkanlığı ile değiştirmiş olursunuz.

meyveÖnerilerimiz:

Tatlı yeme ihtiyacı olduğunda kendinize özel karışık meyve salatası hazırlayabilirsiniz. En basitinden gün içinde elma dilimleri atıştırarak, oluşacak tatlı isteğini bastırabilirsiniz.

Dondurmaya kimse hayır diyemez, sizde hayır diyemiyorsanız canınız istediğinde dondurma yerine buz gibi üzüm yiyebilirsiniz. İsteğinizi bastırmış olursunuz.

Yemeğe dışarı çıkıyorsanız yine tatlı yerine meyve kuplarını tercih edebilirsiniz.

Tatlı, poğaça ve çörek yerine meyveli yoğurt daha sağlıklı olmanıza yardımcı olacaktır, metabolizma hızlı çalışacağından şişkinlik ve sindirim sorunlarına da sebep olmaz. Ayrıca yoğurt sindirimi düzenlerken meyvelerle kalori yerine vitamin almış olursunuz.

Kahvaltıda yulaf ezmesi tercih ediyorsanız meyve parçaları ile tatlandırabilirsiniz.

Hem açlık hissini bastırmak hem de tatlı ihtiyacını gidermek için sevdiğiniz meyvelerden oluşan bir salata hazırlayıp üzerine de şekerli şurup gezdirebilirsiniz. Şurup için; yarım bardak suya iki çorba kaşığı şekeri katıp kaynatın, soğuyunca meyve tabağının üzerine gezdirin.

Özellikle mutfakta görünür yerlerde meyvelerle hazırladığınız meyve tabağı bulundurun. Bu sayede tatlı aklınıza geldiğinde gözleriniz ararken ilk olarak meyveleri görecek eliniz de ilk meyvelere uzanacaktır. Bu yöntemlerle tatlı isteğinizi bastırmak çok da zor görünmüyor. Denediğinizde siz de hak vereceksiniz.

(Ç)ALINTIDIR

:icecream:

Belki biras olsun tatlı istegin gide bilir (ama şu şurup yapılmasa bence daha iyi olur :D ) :) opuyorumnanaktan

ben bu meyve yemeyle tatlı isteğini bastırma işini hep duydum ama hiç denemedim. aslında meyveyle aram hiç olmadığından. hiç sevmiyorum meyve yemeyi. ama mutlaka dinleyeceğim. elimin altında hep meyve bulundurucam. ne kaybederim ki ama belki de meyve yemek gibi güzel bir alışkanlık kazanırım.

:D bende pek yemiyorum hata hiç yemiyorum ama saat 5de meyveli yogurt yiyorum her gün.
bnm doktorumda çerezlerin tatlı istegini engelledigini söylüyor ki ben bu yeme düzenine baslayalı canım ne çikolata nede tatlı istiyor.

teşekkür ederim hoşgeldinleriniz için :)
aslında çok başarısız bi hikayem var, iki senedir kilo vermeye calısıyorum ama calıstıkca alıyorum da umarım bu sefer başarılı olurum bakalım:)

sağol canımda yaklaşık 10 günden beri var bende doğrusu geçer dedim geçmedi geçen bir haber okudum nette koşu bandıyla ilgili en fazla 45 dk yürüyecekmişsin öle yazıyodu ben 1 saat ve hergün yürüyodum şurda bel ağrısı başladı diye en fazla 45 dk yürüyorum ve gün aşırı yürümeye başladım sevmeye başlamıştım yürümesini zemuszemus

aayy benim gibi biri daha varmış! aynen ben de hergün 45 dk 50 dk yürürüm hele de yorgun olduğumda belim çatlıyo eğile eğile yürüyorum bazen inadımdan:)) bana dr tek seferde yürüme 30 30 yürü demişti bu kiloda fazla baskı olurmuş kemiklere bi de normal yürümeden daha yorucu koşubandı. sen dene istersen ben halsiz olduğum için üstüne çıkmışken göze alamıyoru bi seferde yapıp iniyorum:P

tatlı isteği konusunda düzenli yemek bi kaç hafta sonra terbiye ediyor insülini ve eskisi gibi kriz olmuyor önceden bende gece üşenmez helva kavururdum sonra otur ağla! ama aralarda kuru dut kuru üzüm ceviz meyve yediğim için aramaz oldum tatlı matlı. regl zamanı bile böyle bi sorunum kalmadı:lepi: benim derdim de yemek yemek istemek ama böyle doya doya:oklava: sebebi de sanırım mahrum kaldım 2 aydır herşeyden ama sonra bi dilim pizza- bir lahmacun vs gibi seçeneklerim olacak 80in altına geçince. nefsim körelince bunu da aşarım diye umuyoruma.s.

haa ambrosia bir de doğru duruyor musun bantta? dik duracaksın, ayaklarını iyice açarak yürüyeceksin, bir de ayağını atarken önce topuğun yere basacak. spor hekimi göstermişti bana. asker gibi gideceksin öyle pıtır pıtır hızla değil:)

bu gün diet için kötü bir gündü. aileme yemek hazırlayacağım derken ipin ucunu kaçırdım bende... spor ise 20 dakika şimdilik...ama bol su ve bol salata ile biraz olsun dengelemeye çalıştım yediklerimi...ayda 3 kilo hedefliyorum ...

aayy benim gibi biri daha varmış! aynen ben de hergün 45 dk 50 dk yürürüm hele de yorgun olduğumda belim çatlıyo eğile eğile yürüyorum bazen inadımdan:)) bana dr tek seferde yürüme 30 30 yürü demişti bu kiloda fazla baskı olurmuş kemiklere bi de normal yürümeden daha yorucu koşubandı. sen dene istersen ben halsiz olduğum için üstüne çıkmışken göze alamıyoru bi seferde yapıp iniyorum:P

tatlı isteği konusunda düzenli yemek bi kaç hafta sonra terbiye ediyor insülini ve eskisi gibi kriz olmuyor önceden bende gece üşenmez helva kavururdum sonra otur ağla! ama aralarda kuru dut kuru üzüm ceviz meyve yediğim için aramaz oldum tatlı matlı. regl zamanı bile böyle bi sorunum kalmadı:lepi: benim derdim de yemek yemek istemek ama böyle doya doya:oklava: sebebi de sanırım mahrum kaldım 2 aydır herşeyden ama sonra bi dilim pizza- bir lahmacun vs gibi seçeneklerim olacak 80in altına geçince. nefsim körelince bunu da aşarım diye umuyoruma.s.

ben daha önce bacağımdan sakatlandım yürüme derdine bir buçuk ay topal gezindim dr bana en fazla 45 dk yürücen onuda 2 ye bölcen demişti ben zayıflamak uğruna dinlemiyorum diyetisyende hergün yürümememi söledi sonra vucut alışıyomuş sporu bırakınca az yesek bile kilo alıyomuşuz

ben daha önce bacağımdan sakatlandım yürüme derdine bir buçuk ay topal gezindim dr bana en fazla 45 dk yürücen onuda 2 ye bölcen demişti ben zayıflamak uğruna dinlemiyorum diyetisyende hergün yürümememi söledi sonra vucut alışıyomuş sporu bırakınca az yesek bile kilo alıyomuşuz

ay demeee yaa:( senin daha dikkatli olman lazım ama. off yaa.. ee bi de yürümezsem valla gr gr gider haftada. olmazsa diyet bitse bile bi kaç ay azaltarak bırakıcaz yürümeyi. ki zaten herkesin en az 20 dk yürümesi gerekiyo. onu oturtmak şart.

kızlar moralim çok bozuk 92 omuşum dijitlde daha fazla çıkar tabi.bende aranıza katılsam alır mısınız.düzen nasıl işliyor.
dilenci maşallah güzel vermiş onu 100 lerde başladığı zaman hatırlıyorum.şimdi yüzme kursum var onun için çıkıyorum.alırsanız sevinirim.tek başına olmuyor zayıflamak,yıllardır diyet yapınca da hiç olmuyor

Back
X