ßugun çalışmaktan baya bir kalorı harcadım zaten aağzıma bir lokma bile almadım bugun hiçç bir bardak kahveyle duruyorum.:çok üzgünüm:sen neler yaptın zemuszemus
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ßugun çalışmaktan baya bir kalorı harcadım zaten aağzıma bir lokma bile almadım bugun hiçç bir bardak kahveyle duruyorum.:çok üzgünüm:sen neler yaptın zemuszemus
aman destinamark akşam yemeye oturduğunda sorun olmasın bu seferde?
ben de aranıza katılmk istiyorum .)
ben de aranıza katılmk istiyorum .)
sağol canımda yaklaşık 10 günden beri var bende doğrusu geçer dedim geçmedi geçen bir haber okudum nette koşu bandıyla ilgili en fazla 45 dk yürüyecekmişsin öle yazıyodu ben 1 saat ve hergün yürüyodum şurda bel ağrısı başladı diye en fazla 45 dk yürüyorum ve gün aşırı yürümeye başladım sevmeye başlamıştım yürümesini zemuszemus
aayy benim gibi biri daha varmış! aynen ben de hergün 45 dk 50 dk yürürüm hele de yorgun olduğumda belim çatlıyo eğile eğile yürüyorum bazen inadımdan:)) bana dr tek seferde yürüme 30 30 yürü demişti bu kiloda fazla baskı olurmuş kemiklere bi de normal yürümeden daha yorucu koşubandı. sen dene istersen ben halsiz olduğum için üstüne çıkmışken göze alamıyoru bi seferde yapıp iniyorum
tatlı isteği konusunda düzenli yemek bi kaç hafta sonra terbiye ediyor insülini ve eskisi gibi kriz olmuyor önceden bende gece üşenmez helva kavururdum sonra otur ağla! ama aralarda kuru dut kuru üzüm ceviz meyve yediğim için aramaz oldum tatlı matlı. regl zamanı bile böyle bi sorunum kalmadı:lepi: benim derdim de yemek yemek istemek ama böyle doya doyaklava: sebebi de sanırım mahrum kaldım 2 aydır herşeyden ama sonra bi dilim pizza- bir lahmacun vs gibi seçeneklerim olacak 80in altına geçince. nefsim körelince bunu da aşarım diye umuyoruma.s.
ben daha önce bacağımdan sakatlandım yürüme derdine bir buçuk ay topal gezindim dr bana en fazla 45 dk yürücen onuda 2 ye bölcen demişti ben zayıflamak uğruna dinlemiyorum diyetisyende hergün yürümememi söledi sonra vucut alışıyomuş sporu bırakınca az yesek bile kilo alıyomuşuz