Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Zayıflatan Yiyecekler!

1. Salatalık
Düşük kalori ve yüksek su içeren salatalık, formda kalmanızı ve zayıflamanızı sağlar. Sadace bir salatalıkta sadece 45 kalori vardır.

2. Kırmızı üzüm
Bir kasede ortalama 80 kalori içerir, soğuk üzüm tatlı isteğinizi karşılayan mükemmel bir seçenek olabilir.

3. Yaz salatası
Ağırlıklı olarak düşük kalorili yaz sebzeleri içeren yaz salataları, kalori bakımından oldukça düşük ancak doyurucu ve zayıflatıcıdır.

4. Soğuk filtre kahve
Kafein sizi canlandırır.. Kaymaksız süt eklenmiş filtre kahve, kan şekeri seviyenizin normal kalmasına ve metabolizmanızın çalışmaya devam etmesine yardımcı olur.

5. Izgarada pişirilmiş sebzeler..
Mantar, soğan, dolmalık biberler, kabak, patlıcan, kuş konmaz gibi sebzeleri ızgarada pişirin. Hem hazırlaması kolay hem de düşük kalorilidir.. Zeyinyağı ile hafifçe yağladığınız sebzeler, tuz eklenerek yenilebilir.

6. Yağsız patlamış mısır
Mısır yağda yapıldığında kilo almanıza neden olabilir. Ancak bir kase yağsız patlamış mısırda sadece 30 kalori ve 2 gr lif bulunur. Bunu yiyerek de zayıf kalabilirsiniz.

7. Yağsız çeşnili yoğurt
Serinlemenin en doğal yolu yoğurt aynı zamanda zayıflamanıza da yardımcı oluyor. Yağsız yoğurdun içerdiği karbonhidrat ve protein uzun süre tok hissetmenizi sağlar.

8. Şekersiz buzlu çay
İlk başta 'şekersiz' tanımlaması size hoş gözükmeyebilir. Kalorisiz doğal içecek buzlu çayınıza taze meyve dilimleri ekleyerek içeceğinizi tatlandırabilir, gecenizi serinletebilirsiniz.

9. Karpuz
Bol bol karpuz yiyin.. Su ve C vitamini bakımından zengin olan karpuzun bir kasesi veya suyu sadece 80 kaloridir.

10. Çorba
Midenizi yeni yapılmış ve biraz soğumaya bırakılmış domates çorbası ile doldurun. Bir kase çorba sadece 50 ila 100 kalori arasındadır..

canım çok sağol inşallah bu şekilde giderim haftada bir kilo bile versem razıyım çünki yapmayıda yemeyide çok seven biriyim ondan bu haldeyim yaaa
canım yanılmıyorsam sen sormuştun bana "benden de kilolu musun diye?" cevap veriyorum dünyadaki herkesten daha kilolu hissediyorum. hayatımda ilk defa bu kiloya çıktığımdan dolayı olsa gerek. asıl oklavayı hakeden benim! klava: klava: klava:
kilom rakam olarak seninkinden az ama öyle hissetmi,yorum :sinifsinif:

büyük geçmiş olsun. en kısa zamanda iyileşir ağrılarından da kurtulursun umarım! a.s.

Kızlar vallahi bugün yine leslie sensone yürüyüşlerimi yaptım.
Kendimi iyi hissediyorum .Bundan sonra yola devam inşallah..
allah bozmasın ablam opuyorumnanaktan

Canım iyi etmişsin, Tatil gerçekten insanı motive ediyor.Hoşgeldin,yola devam ne olur, nişan filan bahsediyorsun şöyle çıta gibi bir gelin adayı görmek istiyoruz karşımızda ona göre.
Şaka bir tarafa, sağlıklı bir şekilde kilo ver ne olur canım.

Çok teşekkür ederim canım, nasılsın,minik kuşu çok öpüyorum, arkadaşına da selamlarımı iletirsen sevinirim.

günaydın şimdi sarma yicem annemle beraber dün gece sarmıştık nasıl hazırladıysam içini nefis olmuş

Kurabiye Diyetiyle Zayıflayın!
Kurabiye mi? Hem de diyetteyken? Tam da öyle. Christina Kane, geçmişte birçok başarısız diyet denedikten sonra, Dr. Siegal'ın Kurabiye Diyeti'ni duydu. Bu diyet, günde altı paket kurabiyeye ek olarak derisi alınmış tavuk ve haşlanmış sebze gibi bir "gerçek öğün" içeriyor.

Washington'da bir hukuk bürosunda sekreterlik yapan ve haziranda 115 kiloyken kurabiyelere haftada 56 dolar harcamaya başlayan Kane (43), "Bu diyetin inanılmaz derecede kolay gözüktüğünü düşündüm," diyor. Üç ay içinde 18 kilo veren Kane, "Eğer ilk haftayı atlatırsanız, sorun kalmaz" diye belirtiyor. Kane, tahmini sayıları 500 bine ulaşan ve Dr. Sanford Siegal'ın diyetiyle kilo veren kişilerden biri.

Bu diyetin ana fikri şu: Kurabiye yiyerek ayda 4,5 kiloya kadar zayıflamak. Daha açık olmak gerekirse, içeriği ve besin değeri biraz belirsiz bir maddeyi tüketerek kilo vermek. Günde sadece 800 ile 1000 arası kalori alırken nasıl vermeyesin ki?

Dr. Siegal'ın diyeti yeni değil; 1975'te icat edildi ama yıllarca sadece doktorun Miami'deki kliniğine gelen hastalara ve yine onun kurabiye sağladığı başka doktorların hastalarına uygulandı. Bu durum, Siegal'ın 2006'da CookieDiet.com'u açmasıyla değişti. Yine aynı yıl, kurabiyeler dükkânlarda satılmaya başlandı. Siegal, 2008'de 12 milyon dolar olan gelirlerin 2009'da 18 milyon dolara ulaşmasını bekliyor. Kurabiye diyeti işi o kadar kârlı ki, başka şirketler de piyasaya girdi. Smart for Life; günde altı adet 105 kalorilik kurabiye tüketiliyor, 35 günlük paketi 279 dolara satılıyor.

Hollywood Kurabiye Diyeti; günde üç veya dört adet tüketilen 150 kalorilik kurabiye ve hafif bir akşam yemeği içeriyor, kutusu 14 ila 20 dolar arasında. "Japonya'nın en sevilen diyeti" etiketiyle pazarlanan Soypal Kurabiyeleri; her biri 22 kalori içeriyor, kutusu 49 dolar. Ama bu diyetleri eleştirenler, 1000 kaloriden düşük diyetlerin kalıcı biçimde kilo vermeyi sağlayamadığını ve bunların potasyum eksikliği, safra kesesi taşı, kalp çarpıntısı, böbreklerin zayıflaması ve baş dönmesi gibi sorunlara yol açabileceğini iddia ediyorlar. Kurabiye diyeti, özellikle yeme bozukluğu konusunda girişimlerde bulunan ve greyfurt diyeti ile Optifast şurupları gibi moda diyetleri çoktandır eleştiren kişileri kaygılandırıyor.

Oklahoma'daki Laureate Yeme Bozuklukları Programı'nda tıp yöneticiliği yapan Dr. Ovidio Bermudez, "Genel olarak konuşursak, moda diyetler halka yanlış bilgi verir ve hiçbir faydası olmadığını bildiğimiz bu diyet anlayışına yönelik daimi bir merakı besler," diyor.

Kurabiye diyeti işi, bütün bu eleştirilere rağmen gelişiyor. Smart for Life şirketi başkan yardımcısı Richard Kayne, geçen yıl yaklaşık 30 milyon dolar olan brüt gelirin bu yıl 82 ile 95 milyon dolar arası bir miktara ulaşacağını düşünüyor. Bu diyetlerle ilgili klinik çalışma yapılmamasına veya Siegal'ın kurabiyesinin temel malzemelerinden birinin iştahı kestiği iddia edilen özel aminoasitlerden olduğunu yalnızca doktor ve eşinin biliyor olmasına aldırmayın. Siegal, "Etkiyi sağlayan, proteinlerin özel bir karışımı" diyor. Dr. Siegal, kurabiyesinin besinsel açıdan güvenilir olduğunu söylüyor ama işi sağlama almak için haftalık diyet paketiyle beraber yedi günlük multivitamin de veriyor. Siegal hastaların diyetten önce doktorlarıyla konuşmasını da tavsiye ediyor. Bazı beslenme uzmanları ise, bu zayıflama programına hiç başlanmaması gerektiğini düşünüyor. New York'ta tescilli diyetisyen olarak çalışan Keri Gans, "İşin aslı şu ki, günde altı tane kurabiye ve bir öğün yemekle beslenme ihtiyacınızı karşılayamazsınız. Bu imkansızdır" diyor.

çok çok geçmiş olsun fısunn allah korumuş
aslında eşin gece getirmiş seni ewe sabaha kadar allah muhafaza ya bişi olsaydıı
genede doktor sözüne itimat etmek gerek

Kilom, 90.6

200 dk. egsersiz..

çok çok geçmiş olsun fısunn allah korumuş
aslında eşin gece getirmiş seni ewe sabaha kadar allah muhafaza ya bişi olsaydıı
genede doktor sözüne itimat etmek gerek

yaaa hıc sorma son noktaya geldıgımızı nerden bılecez bırkcdr gözukmeden hemen amelıyata yatırmamayım demı eşimde kendınce
geçmiş olsun dıleyen tum arkadaslarımdan allah razı olsun

Canım başınız sağ olsun,Düşmüş mü? yoksa hasta mıydı?
Çok üzüldüm
Allah sabırlar versin tüm sevdiklerine

Canım,yüksek tansiyon..

Çok çok geçmiş olsun..Allah dermansız dert vermesin..
:Saruboceq:

Bonus'çum yediğin lavaşlardan olabilir..:):)

Ne güzel,ne kadar mutlusun..Bu durumun baskülede yansıycak tabii..

Hadi bakalım hep hamilelik haberi alıyoduk..Birazda evlilik haberi alalım d
iimi..yerimseniben

fisun öncelikle geçmiş olsun ibretle okudum yazdıklarını.kızlar bende dün dr ye gittim varislerim için 25 kilo vermem gerektiğini söyledi.aksi halde ameliyat .bende akşam yemeklerini kesme kararı aldım.
sabah tartılamadım ama kilo verdiğimi sanmıyorum.beni sabit sayın.kendime psikolojik yükleme yapıp bir an önce sıkı bi çalışma yapmalıyım .5km yürüyüş dedi dr.

bende yaradıı ama sabah akşam sürerseniz en azından sarkmayı önlemiş olursunuzz hem fiyatı uygun hemde bitki yağlarından elde edilmiş bir kremm aktardan aldım kozmetik gibi deil canımmm evet bugün yüzmede ilk günümde havuza gitmek için 35 dakika yürüdüm 1 saat yüzdümm 35 dk da eve gene yürüdüm ve pilim bitti desem yeridir çok yoruldummmmmmmmm ama zevliymiş yaaaaa teyzeler vardıı benim gittiğim saatte biraz sıkılmıştım iri olduğumdan ama bugün gidince rahatladımmm
yok yok bi kereden bişey olmazzzzzzzzzz geçen hafta ben nasıl yemiştim bilmiyonmuuu asıl oklavayı ben hak etmiştim:):):)
teşekkur edrım canım laparoskopık cerrahı ıle amılyat oldu karnımda üç delik var....
çok çok geçmiş olsun canımmmmm
Kilom, 90.6

200 dk. egsersiz..

varyaaa süpersinnnnnnnnnnnnnnn şu egzersizzzz kelimesini görünce pek seviniyorummmm öptüm tatlımmm

hmm sen gene zayıfsın bana göre ben napim denizde problem olmuo kimse dikat etmio die ama havuz bibaska yav :) kremide alıp denemem lasım bi ara katardan alırım :) sarkmaya müsayitim sanki gibi gelio *-) iyi iyi senin günde bi saat yürüme bi saatte yüzme çok iyi valla :) bakalım ben ne zmn baslaya bilicem

geçmiş olsun canım Allah korumuş bidaha göstermesin inşallah :Saruboceq:hayırdır inşallah bu ara topikte bir uğursuzlukmu desem ne desem dolaşıyor Allah sonumuzu hayreylesin herkezde bişey var bu son olur inşallah :Saruboceq:
Kilom, 90.6

200 dk. egsersiz..
yenoşşş sen kararlısın beni geçecen anlaşıldıalsanaalsanasmile elimi çabuk tutmam lazım ohaoldumsmile:lepi::lepi: şaka bi yana efferimm gıııı bi geldin pir geldinn olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

bu arada kilomu bildireyimm bende en sonunda 87 oldum ama 86 göremedim bu seferde haftaya inşallahh galiba yarım kilo verdim :lepi:az ama olsun benimiçin önemli galiba yeniden kilo vermeye başladımm:sm_cool:delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…