Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ya bugün üzerime kıyafet almaya gittim ama eli boş döndüm üzülerek. sizler nerelerden giyiniyorsunz?

maalesef 48 bedene zor girebildiğimden hiçbir yerden büyük beden satılır mağazalarındaneyvahedigeldismile

kilo verenleri tebrik ediyorumm yurdusum beyzus kınıyorum anamben hamile kaldım kalalı kilo veremez oldunuz çokmu seviyonuz beni üzülmeyeyim diyeee yapıyonuz demi

kilo verenleri tebrik ediyorumm yurdusum beyzus kınıyorum anamben hamile kaldım kalalı kilo veremez oldunuz çokmu seviyonuz beni üzülmeyeyim diyeee yapıyonuz demi

:roflol:
Nasıl gidiyo hamilelik..?? Umarım herşey yolundadır..
Cinsiyeti bellimi..?? Önemli olan sağlıklı olması ama insan merak ediyor..

Ben telefonla öğrenmiştim cinsiyetini..:) amniyosentez yapılmıştı bana..tabii bu testte yanılma payı sıfır..Önce bana ilk çocuğunuzun cinsiyeti ne demişlerdi..:) Kız demiştim,gözünüz aydın bebeğiniz erkek demişlerdi..:)

Aslında komik gelmişti bana..Çünkü hiç önemli diildi bizim için,yeterki sağlıklı olsun diye düşünüyoduk..

Ama eşim çaktrmasada erkek olduğunu duyunca hafifte olsa böbürlenmişti..
Bende çemkirmiştim ona..
:dilcikar:

oy oy oyyyy... top on a girmişim ne mutlu bana...
yeni hafta yeni şans... haydi kızlaaaarrrrrr............

hamilelik zor geçiyo malesef eşi aşşağıdaymış kanamalarla idare ediyoz işte hayırlısı ankaraya gittim geçen hafta 2litest yaptırdım iyi çıktı şükür cinsiyeti göstermedi malesef son gün bidaha polikliniğe gittim ordada göstermedi eşimde bende erkek istiyoruz ama istemekle olmuyo allahın taktiri insan deişik olsun istiyo erkek çocuğunda tadı başkadır sanırım herkez göstermiyosa kızdır falan diyo eşime gelince geçen çarşıda konuşarak yürüyoz buda kız olursa bidaha çok zor demi hamilelik falan saçmaladı toparladıya sonra ben dellendim tabe benim kızkardeşim olmayınca imrenirim kız kardeşi olanlara kızda olsa fena olmaz hanii allah eli ayağı düzgün versin hayırlı evlat olsun
kilo hamilelikte bile dert yağlardan zor görüyolar bebeği :)) 4 kilo aldım şimdiye kadar

kızlar ya bugün üzerime kıyafet almaya gittim ama eli boş döndüm üzülerek. sizler nerelerden giyiniyorsunz?

kaç beden giyiniyorsun canım sorması ayıb ama :kedi: kot pantolon almak istiyorsan eger şirinevlerde LTB de çok güzel sezon kotları var büyük beden bende hiç bulamıyordum kotta 40 beden giyiniyorum çünkü çok üzülüyordum yada çirkin model sagde kotlar buluyordum orayı keşfedince rahatladım hemde çok ilgileniyorlar saolsunlar opuyorumnanaktan

birde geçen hafta bakırköyde dolanırken tesadüfen meydanın ilk basında böyle 5 6 katlı bi magaza var adına bakmadım ama :kedi: orda çok güzel büyük bedenler var kotta var kumas dan emin deilim ama sanırım var bu yeni model uzun gömlekler fln vardı ordanda baka bilirsin.

LCW lerde de oluyor buyuk beden birde winmax da oluyor cevahirdeki winmax oldukca büyük bi magaza orda çok fazla oluyor. ben sefaköy armonidekinede bakdım ama büyük beden pek bulamadım.

gerçekden çok zor oluyor benim içinde kıyafet bulmak ne zmn alısverişe gidsem çok mutsuz dönüyorum eve boshayallersmile boshayallersmile ama insallah bu dertten kurtulucaz hepbirlikte en kısa zamanda kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

kilo veren herkesi tebrik ediyorum opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hafta birincimiz yena yı x2 kez tebrik ediyorum

kendimi eshefle kınıyorum :mymeka: çünkü geçen hafta sadece 200 grm vermiş olmamdan hiç bi ders çıkarmadım bu hafta hiç ama hiç dikkat etmedim hatta bi kaç kasık pilav bile kaçamak yaptım senağlama senağlama şimdi kara kara düsünüyorum doktorun karsısına nasıl çıkıcam yarın diye senağlama senağlama

günaydın herkeze

canım bende akşam ızgara tavuk yapmıştım onun yanında 4 yada 5yemek kaşığı pilav yedim ama ekmek yemedim bol salata ile aşırıya kaçmadan yiyebilirsin yani

günaydın kızlarr
bir fikrim var kızlar
topige kural koyalım
aslına işte yediklerimiz içtiklerimi yzalım diyoruz ama
yapmadıgımız günler oluyor( özellikle ben hiç yazmıyorum)
mesela
1. her gün muhakkak ögün içinde neler yenildigi yazılacak
2. her gün 30 dakikadan az olmamak kaydı ile istenilen bir aktivite spor yapılacak vsvs
varsa aklınıza gelen kurallarr söleyin
bende bir kural listesi oluşturayım
ona uymak şart olsun
yoksa ben asla bu işe başlayamıcamm üzülüyorum kendimee sonum ne olacak diye
ayrıca haftalık bir program lsiteside çıkarabilirim
şöyle olabilir
yediklerimizin kalorisini heseplarız ve yaptıgımız spor aktivitesinden harçadıgımız kaloriyi ve arasındaki baglantı ile verdigimiz kiloyu karşılaştırız
ben yapablirim bi kaç arkadaşında yardımı ile
hadi hekes kuralları koymaya yardımcı olsun
sonuçta biz uygulucaz

günaydın herkeze

canım bende akşam ızgara tavuk yapmıştım onun yanında 4 yada 5yemek kaşığı pilav yedim ama ekmek yemedim bol salata ile aşırıya kaçmadan yiyebilirsin yani

ewed cnm aslında bişe olmuo ama benim doktor makarna ve pilavı kesin yasaklamısdı simdi yasaklara uymayınca kendimi çok kötü hissediyorumda benneyaptımki bakalım hersey yarın belli olcak

citolüm ben aksamları biras spor yapıyorum aslında ama yazmıyorum bilmiyorumkismile kalori hesaplaması nası olur ki bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile birde ögle yemeginden sonra mutfakda kimse görmeden böyle biraz hareketler yapıyorum ama bu hafta hiç ama hiç yapmadım çok tembel bi kız oldum bu hafta :kedi:

günaydın kızlarr; güzel bir güne uyandım bu gün:) eşim ve büyük oğlumla sadece hafta sonları beraber olabiliyoruz. ve işte hafta sonu geldiiiiii. keyifli bir gün ve diyeti bozmak için çoook sebep var. ama bozmicam kaydirigubbakcemile3. bu sabah tartıya çıktığımda güzel bir rakam gördümm. ohaoldumsmile ama söylemeeeem. cumaya kadar bekleyin.
hep derler ya açlık metabolizmayı yavaşlatır ve stokcu bir zihniyetle " bu kadı gene aç kalacak bari ben bunları depolayayım" der. işte bundan yola çıkarak az ama sık beslenmeye başladım iki haftadır.
az diyorsamda o kadar az değil. her öğünde en az 3 dilim ekmek bir tabak yemek yoğurt meyve... ve ara öğünler..
kısa süreli ama tekrarlanan spora başladım. günde 20ile 40 dakika arasında değişen onar dakikalık bölümler halinde..
şimdi sanırım metabolizmam kendine geldi. baktı ki "bu kadın onu aç bırakmıyor" harcamaya başladı...
umarım böyledir. :teytey:

bu sabah: 1,5 dilim ekmek, 1 yumurta ile yapılmış az sucuk ve kaşarlı omlet ve bol yeşillik yedim..
öğlen ise 1 tabak kıymalı bamya ve 3 dilim ekmek yiyeceğim. ve bir kase yoğurt.
sonra da çocuklarımla alışverişe çıkacağım.
hoşçakalıınn...

düzenli spora baslaman çok iyi olmus bilmiyorumkismile bide ben aksatmasam su sporlarmı ne güzel olcak

ben dün yediklerimi sayayım.
3tane kuru kayısı
sabah kahvaltısında
1 dilim kepek ekmek biraz peynir
bir iki kasık bal
dün pek bişe istemiodu canım zaten işede geç kalmısdım

öglen
rosto
1 kasık patates püresi
1 kase yogurt
saat 5de bir meyveli yogurt

aksam.

1 tabak nohut yedim sadece

yemekden sonra bi ondakka kadar spor yaptım ne kadar çok yapmısım dimi laelaelaelaelae

Zerrin Özer 27 kiloyu nasıl verdi?

Aşırı kilolarla dikkati çeken Zerrin Özer, birkaç gün önce 27 kilo incelmiş halde ekranların karşısına çıkarak herkesi şaşırttı. Peki Zerrin Özer’in 27 kilo vermesini sağlayan ipuçlarını siz de uygulamak istemez misiniz?

Zerrin Özer 27 kiloyu nasıl verdi?

Şarkıcı Zerrin Özer, yıllarca kilolu haliyle ekranlarda bizi o kilolu görüntüsüne o kadar çok alıştırdık ki Zerrin Özer’i geçenlerde televizyon ekranlarında oldukça zarif ve incecik bir halde görenler bir türlü gözlerine inanamadı.

Özer, “Diyetisyenin verdiği listeye harfiyen uydum. En çok zeytinyağlı sebze yemekleri yedim. Zaten kırmızı et hiç sevmem, yumurta ayda bir kere yedim. Peynir, domates, salatalık; bunları bol bol tükettim. Siyah üzüm, elma, her gün bir küçük yoğurt yedim.

Her şeyden yedim ama çok az. Asla beyaz ekmek yok. Sadece sabah kahvaltısında iki dilim kepek ekmeği var. Artık önceliklerim değişti. Daha sağlıklı yaşıyorum, yemediğim sebze, meyveleri yiyorum. Eskiden bir sürü tatlı, abur cubur yiyordum. Cips, çekirdek, fındık, fıstık, çikolata, dondurma... Arka arkaya 10 tane gofret yer mi? Ben yiyordum. Unutmayın, güzel olan her şey kilo yapıyor.

Bir sene boyunca her gün spor yaptım. Fitness aletleriyle çalıştım, koşu bandında mutlaka bir saat geçirdim. Hamur işlerine veda ettim, onun boşluğunu kayısı ve cevizle doldurdum. Üç saatte bir sebze ağırlıklı beslendim” diyerek zayıflama sırrını açıkladı.

Ayrıca bir dizi estetik operasyondan geçen Zerrin Özer, "Göz kapaklarıma ve gıdıma estetik yaptırdım. Doktoruma 'Asla ve asla ifademin bozulmasını istemiyorum' dedim, kırışıklıklarıma dokundurmadım. Çünkü kırışıklıklar bile yaşanmışlıkları anlatır. Eğer ileride beni çok fazla rahatsız ederse botoks yaptırırım. Şimdi sırada göğüs ve karın ameliyatları var. Kilo verince karnımda sarkma oldu. Kalan yağlar alınıp gerilecek. Göğüslerim de sarktı, onlarda düzeltilecek" dedi.

günaydın hanımlar, iyi bir hafta sonu geçirmeniz dileği ile.
Ben bugün güne leslie abla yürüyüşleri ile başladım.
1 haşlanmış yumurta,3 dilim peynir ve 4 adet yeşil zeytin yedim.
Biraz sonra dışarıya çıkacam.
Komşumun kızının doğumgünü var, ona hediye ve doğum günü pastasını alayım.
Hepinizi öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…