Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ayy sorma ya bayılacam valla...-tatlicadiarzu-
canım çocuk yok bizde sorun var tedavideyiz ama şu ara maddiyattan bekleme süresindeyiz.hasretle bekliyoruz...inşallah olur.:Saruboceq:

Canım allahım hayırlısı ile verir inşallah.Dünyanın en tatlı varlıkları, ben yanlarından yeni geldim.ıkisi de çok üzüldü.5 gündür alıştırdın bizi be annem diyorlar.
Allahım emeklerinizi boşa çıkarmaz inşallah.

canım çocuk yok bizde sorun var tedavideyiz ama şu ara maddiyattan bekleme süresindeyiz.hasretle bekliyoruz...inşallah olur.:Saruboceq:

İnşallah çok beklemeden sağlıklı bir bebeğin olur...:Saruboceq:

İyi hadi regl olmana sevindim..dediğin gibi iki aylık olmuş..:):)

Bende dikkat etmeye devam ediyorum..Umarım bu sefer bozmam..

Aslında canım sıkkın bugün,üzgünüm daha doğrusu..Komşumuz geçen hafta banyo yaparken beyin kanaması geçirdi..Yoğun bakımdaydı dün vefat etti..

Şaka gibi geliyo bana..Çünkü sürekli gördüğüm,konuştuğum biriydi..Kızı üni.öğrencisi..

Perişan bir halde..Allah sabır versin..

Canım başınız sağ olsun,Düşmüş mü? yoksa hasta mıydı?
Çok üzüldüm
Allah sabırlar versin tüm sevdiklerine

Bende namem ile görüştüm, çok tatlı biri,
Kızını da öptüm, sevdim valla.Güzelliğini annesinden almış cadı kız.....

sağol canım inşallah...Üzülmezler mi yaaa anne gibisi var mı?

çok sağol canım inşallah. Ayyy Allah rahmet eylesin komşunuza ... insanın yakınındaki biri böyle anzsızın bişi yaşayınca inanamıyo...

YENA'm bende kendi kendime söz verdim, ınşallah sporuma ve yediklerime biraz daha dikkat edecem.
Teyzemler bayağı kilo verdiğimi söylüyorlar ama, ben rahat değilim.
Kendimi varil gibi hissediyorum.
ınşallah sıkı sıkı diyetime ve sporuma başlarım diyorum.

ben di mii çok kibar hatunumdur kaydirigubbakcemile3

allahım yardımcıları olsun. düşmanım dahil kimseye de yaşatmasın genç acısını.. :Saruboceq: :sinifsinif:

Bende namem ile görüştüm, çok tatlı biri,
Kızını da öptüm, sevdim valla.Güzelliğini annesinden almış cadı kız.....
o senin güzelliğin ablacığım :kedi:

selam kızlar,
ben buralara pek giremedim misafirdi vs vs ayy bide adet olamadım bi türlü sinir tepemde.umarım yarın tartı beni çıldırtmaz...
selam kıss kayıp hoşgeldin bıkmadınmı canım yaa ne çok misafirin geliyor hemde yatılı adetinde gecikmiş :ecrin_bebek:yoksam teyzemi oluyoruz yurduşum ablamdan bekliyoruk ama malesefkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
beni de al yanına ben bu hafta iyice tembellik yaptım birde dün işyerinde belim tutuldu ayy ne yürüyebildim ne oturabildim ağladım valla öylece kalcam sandım neyse ağrı kesiciler kremler bugün biraz daha iyiym yarın tartıdan bişey beklemiyorum:kedi:
Allah rahmet eylesin :Saruboceq:
sonunda rahatlamışın ablam gözünaydın gerçi biz teyze olmayı bekliyorduk ama neyse :dilcikar::dilcikar:
hadi inş canım Allah en kısa zamanda
sizede tattırsın o duyguyu

grubun yüz karasıyım bu günlerde yılbaşından beri feci kilo alışı yaptım takip edemedim alanlar oldumuki?? belkide ödem vardır diyorum ama böle deyip kendimi kandırmakta istemiyorum 92 olmuşum gözlerime inanamadım çok yiyorum şu günlerde kendimi tutamıyorum ama süt yoğurt maden suyu meyve salatalık gibi aparatflerle geçiştiriyorum offf 2011 yılına 55 veya 52 ile girmek istiyorum tabi başaracağım bunu inanıyorum kendime bugün böle yarı bakmışsın vermişimdir neyse kilo bildirimi olsun şimdiden yarın belki giremeyebilirm babamın teyzesi pazardan beri yoğun bakımda yatıyor bir sürüde hastalığı var zaten ama insanın içi gidiyor işte allahım çok karışığım ya her an o ürkütücü haber gelecekmiş gibi tedirginim gerçi bekleniyor artık 90 küsur yaşında ama yinede korkuyorum ama yabilmiyorumkismile

yurduşum aplamm yaa bu seferde kaçırdım seni hiç aklıma ile gelmedi zaten doğru düzgün topiğede uğrayamıyorum şimdide taşınma işi çıktı başıma bakalım nolcek halimm Allah hayırlısını nasip etsin inşallah :Saruboceq:yenoşum başınız sağolsun allah kalanlara sabırlar versin inşallah :Saruboceq:ölüm çok zor ama malesef çözümüde yok:1no2: Rabbim bize unutmayı büyük bir nimet olarak vermiş neler neler unutuluyor zamanla geride kalanlar hayırlı uzun ömürler yaşasın inşallah:Saruboceq:buarada nevroş hadi bakalım beklide kilo yüzünden hamile kalamıyordun vedin kiloları tabi bizi çatlata çatlata güzel Allahımda yolladı sana belkide hediyeni inşallah :Saruboceq::CüvCüv::lepi:ama bu sefede olmazsa üzülmek yok herşeyin zmanını Allah c.c. bilir hayırlısınıda yerimseniben

buyrun kilo çizelgem....bu ilk hedefimiz...

VARAN 1 :

ilk gün oldukça başarılıydım. doktorumun dediğinden az yedim belki ama asla dışına çıkmadım.

Son düzenleme:
günaydınlar:) geçmişi okuycam şu sınavlar bitince inşallah. şimdi bi yandan giyiniyorum bi yandan laf yetiştiriyorum:) bu kadar erken kalkınca sanki tartıda daha mı az fark oluyor ne? :) 11 de kalksam ayrı 7 de kalksam ayrı. siz de gözlemlediniz mi ki:) offf bak lafı uzatmaya çalışıyorum baya özledim burayı ve sıkıldım okuldan daha 9 sınavım var!!!

neyse sadede gelelim (böyle mi yazılıyodu bu sadede gelmek? =)

85.900 den 85.200 e düştüm. 700 gr fark. ama bunu sınav zamanı başarabildiğim için memnunum. bu haftada 700 versem ohh yeter bana. neyse bakalım umarım herkes iyidir ve kilo vermiştir bu hafta. sevgiler..

günaydın kızlar,
yağmurgözlü valla bıktım ki ne bıkma yaaa..misafir iyi hoş da çok yoruldum bütün düzen değişiyo tabi...
anacığım maalesef teyze olmuyosunuz daha adet oldum çünkü...inşallah canım sağol duaların için...olumunekankayizsmile
sabah tartı aynı.78.3

canım benim sağol iyi dilekler için adet oldum..zaten sorun ben kaynaklı değil maalesef...
ama kısmet tabi belki kilo verdikçe benim vücutta daha iyi tepkiler verir ...Allah bilir zamanını sağol canım...olumunekankayizsmile

canım bencede memnun ol.okuldu sınavdı bunlar hep stres bu arada 700 daha gitmiş süper.:lepi:
başarılar sınavında

günaydın şekerler :)))))))

dün aksam bi müşteri sinir etti beni şukadarcık göbüşüm var die bana hamilemisin sen dedi yahu sanane hamileyim yada deilim dimi ama bi gün bi müsteriyi bu sebebten ötürü çok fena benzeticem o olcak yani alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile

dün yediklerimi kısaca bi sayayım :)

sabah.
3 kayısı
1 bardak süt
1 yumurta ( yakında yumurtlucam bu gidişle şakkıdı )
peynir

öglen.
bir tabak güveç
bir tabak yogurt

saat 5 de
bi avuc ceviz

aksam
1 tabak nohut.
.

bu hafta 200 gr vermişdim ben pazardan tartılıyorum.

günaydın kk güzel bayanları ben dün tartıldım 88.400 geldim bugün yine tartıldım 89.300 geldim ama karnımda müthiş derecede şişlik var neden böle oldu anlamadım ama siz yine
88.400 yazın beni aynıyım kilo almadım vermedimde bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

günaydınnnnnn topicinnnn en güzelll en çıtırlarrr çitolüm yaz canım 82,9 kilommm eskiye döndüm zaten 82,8 i daha görmek knasip olmadı banaaaa opuyorumnanaktan 180 dk da yürüyüşüm var bu haftaa hadi bakalım inşallahhh herkessss kilo vermiştirrrr

seçil'cim sen merhem kullanıyodun kolların için..Aktardan almıştın..

Onun ismini rica ediciim,bende denemek istiyorum..
alizade sıkılaştırıcı krem bitkisel aktardan aldım tatlımmmmm
inşallahhh bir çocuğunuzzz olurrr rabbimmm sana ve isteyen herkesee nasip ederrr :):):)
ablacığımm geçmiş olsunn vede gözün aydın olsun :):):)
tatlımmm kolay gelsin işin zor valla çocuklar ev ahalii allah yardımcınnn olsunnn
yardım istersen gelirizzzz çok güzel adam benzetirizzz:):):):)
tuvalet sorunudur yada gaz olabilirr şişlik varsaaa kafanı takma bunaa:):):)

günaydın topiğin hatunlarımafoldumbenbenim moral 0 artıdayım bu hafta
kilom 110klava:

klava: şakaaa şakaaa tatlım yemene dikkat ettin muhtemelen o şişliktirrr kafana takma bunuuuuu

günaydın topiğin zarif bayanları.
Ben ne kilo alıyorum, nede veriyorum, allah nazardan saklasın
Şu regl dönemim bitsin sonra sıkı sıkı rejime başlayacağım canlar,
hepinizi öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…