Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

maalesef 48 bedene zor girebildiğimden hiçbir yerden büyük beden satılır mağazalarındaneyvahedigeldismile

ben de faik sönmez ve benzeri mağazalara servet döküyorum

LCW ya git şeker büyük beden her zaman var orda hamileliğim olmasa neler alcamda off neyse doğuruncana artık

canım beniz zaten LCWye gittim. 3XL elbiseleri denedim. korkunç bir görüntüm oldu. kazaklar filan da denemek istemedim. kaçar gibi çıktım

alt tarafım 48, üst tarafım 46 mafoldumben sadece orda mı var büyük beden kot? ayrıca ben kot giymeyeli yıl oldu mafoldumben

cnm listeye yazdım seni ama
ne kilo bildirimi yapıyosun nede kilonu söliyosun
beliyorum kilonu bildir yazayım

çok güzel fikir tatlım.

citol'üm evinin resimlerini gördüm allahım ağız tadı ile oturtsun inşallah.
Her şey gönlünce olsun canım.
Seni öpüyorum

hatırlatmaa

citol ben de varım grupta haa. haftaya cuma kilomu bildiricem. bomba gibi geliyorum. 1.liğe adayım

buyrunnnnnnnnn Bende sana çakıyorum :mymeka: :roflol: sınavda başarılar
anaaa dayak yemişim haberim yeni oluyor:))
Dilencii ayrıca Mazhar Osman imajı sana uymamış la o resim pek hüzünlü gelir bana bu topicte hüzüne yer yok lemm -tatlicadiarzu-
niyemiş tam da bana uygun deli değilmiyiz ki
annem ruh sinirden emekli hemşire çok severim o heykeli. önündeki havuza düşmüştüm anaokulundayken:)) dur değiştireyim madem neşeli bişey bulayım senin için.

bi de çok iyi gidiyorsun tebrik ederim az kilo gitti diye dert etme diyete uyum alışma aşaması olarak geçen her gün kilo vermesen de sana kar. şu şok diyet nası bişey bahsetmemişsin hiçCADIARZU

Bizde seni özledik kuzum..:):)

Kolay gelsin sana..300 gramın daha gitmiş,farkında olmadığımı sanma..

Acaip kıl oluyorum haberin olsun..
:roflol::roflol:
ay yenacım benim 300-500 gr mı çok geliyo ay sen birinci olmuşun gene:)) hadi bakalım bi kaç haftaya yetiş yarışırız. bi de çok mu benzer zevklerimiz düşüncelerimiz mi var ne seninle? öyle hissediyorum ben. şiir olsun saz çalmak istemen olsun vs (çitolun topiğinde okudum da ben de kursuna gitmiştim

YENA bi şımartma şunu allasen özlemediğimizi anlasın :roflol: bende kıl ve kılçık oluyorum ona -tatlicadiarzu-

azcık şımartın yaa kimim var şımartçak yalnız mücadele veriyom ailemden uzaklarda rejim sınav vs uğraşıyorum okul bitçek ne iş yapçam iş bulabilecek miyim derdindeyim iki güzel lafı benden esirgemeyin böhüüüüü:gitme: Şeniz
canım bencede memnun ol.okuldu sınavdı bunlar hep stres bu arada 700 daha gitmiş süper.:lepi:
başarılar sınavında
çok teşekkür ederim bitmedi daha 7 tane var..
çok mutlu oldum senin adına. inan ki hayal değil ben de 8'li rakamlar hiç olmayacak gibi gelirdi şimdi beğenmiyorum bile:jeyyar:

çok geçmiş olsun korka korka okudum valla. iyi baksınlar sana bir an önce iyileş.
haniiiiiiiiiii benim adım nerdeeee 700 gr verdim ben yaaa. buralarda yokum diye mi:) eline sağlık liste için. verenleri tebrik ederim.
allah allah kız olursa bi daha hamile mi kal demek istedi. sanki kız olunca ıska mı oluyomuş:) hah hayyytt 'bacı' gelir ne güzel kızına. inş kiloları doğumdan sonra vericeksin biz daha buralardayız ne de olsa:)

canım ben dönem dönem uğrayamıyorum ama elimden geldiğince yazmaya çalışırım sınavlar bitince. bu aralar her şeyden az yiyorum yürüyüşümü de 2 günde 1 yapıyorum.

ay yoruldum yaz yaz:) herkesi öpüyorum 15 inde sınavlarım bitiyor o zaman daha başınız şişiricem herkese sevgiler ve kolay kilo vermeler:teytey:

alt tarafım 48, üst tarafım 46 mafoldumben sadece orda mı var büyük beden kot? ayrıca ben kot giymeyeli yıl oldu mafoldumben

valla benim buldugum en güzel kotlar ordaydı ya sen benden daha incesin *-) ozaman daha kolay bulman lasım senin winmax a bi bakderim ben bide klasikmi giyiniyosun sen CADIARZU bazen hiç ummadıgım magazalardan bula biliyorum aslında bende adil ışıkda mesela hiç olmaz normalde bana göre bişey ama bazen denk geliyor

aa özür dilerim şekerüm
valla atlamışımm
Şeniz

işte kızlar kurallarımız
itirazı olan ya şimdi konuşşsun yada sonsuza dek sussunn:
dilenci seni bir müddett muhaf tutuyorum
kızlar hergün yarıms aat spor şartt
yedikelr yazılacakk 2.5 litre su içilecek
mazeretsiz kilo bildiriminde bulunmamazlık yapılmıcak
tmmı

evet klasik giyiniyorum. dobiş olduktan sonra mecburen bu klasisizme saplandım kaldım :) bi de C&A mağazası var büyük beden. orası da uzakta.

canım aslı diye başka biri mi var yoksa ben miyim aslı. hem pregant var hem aslı. beni daha önceden yazmışsın sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…