Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hmm aslında her diyet listesi herkese uymaz. diyetisyene gisen..

Hoşbulduk kızlar bakın bir adım daha attım ve kilo çizelgesi ekledim

xhüzünx canım moralini bozma baksana o kadar kilo vermişsin hiç kolay değil seni tebrik ediyorum gerisi de gelecek ben inanıyorum pes etmek yok yola devam ama bence de bi doktor kontrolü altında devam et ben de öle yapacağım ...

kızlar şeker yerine sakkarin kullanmak sağlıklı mı

Benim takip ettiğim kalori listesinde 3 adet kuru kayısı 50 kalori.
hepsi farklımı yazıyor acaba..

yağmurgözlü,senden yemek tarifi rica edicem..brüksel lahanası ve pazı yemeği tariflerin varmı denediğin ama..

biri pazımı dediakannehirakannehirakannehirhımm çok severim canımcım ben pazıyı yumurtalı veya kavurma olarak yapıyorum bazende ıspanak gibi pirinçli yemeğini yaparım ama çok nadir en çok kavurmasını yaparım bol acılı karabiberli brüksel lahanasınıda etli yemeğini yapardım önceden şimdi diyetten dolayı buharda pişirip salata niyetine tüketiyorum ama müsait olduğumda tarifleri yazarım yerimseniben

Slm kızlar nasılsınız öncelikle kendimden bahsetmek istiyorum ben 25 yaşında 8 yıllık evli ( bebek yok) Eskişehir Anadolu üni. İngilizce öğretmenliği 3. sınıf öğrencisiyim ve öğrenciliğim dolayısıyla Eskişehirde kalmaktayım ve eşimden ayrıyım ....

Boyum 1.70 evlendiğimde taş çatlasın 64-65 kiloyken zamanla bu rakamlar arttı ve şuan tartılara cıkamayacak kadar korkuyorum 90 gectiğimden de eminim gecen yıl karaciğerimde yağlanma cıktı ve onu araştırırken şeker hastası olduğum ortaya cıktı ailemde kimsede olmadığı için gecme ihtimali var dediler ama bunu için de 15-20 kilo vermem gerekiyor...

Sizlere baktım başarı öykülerini okudum bazılarınızın cetvellerini inceledim aranıza katılırsam kendimi daha kolay motive edebileceğime inanıyorum... Sizlerdeki o bağlılık ve azim inanın burda yazdıklarınızı okurken beni etkiledi ve kilo vermeye karar verdim daha önce bunun benim hayatımın geri kalanı için kaçınılmaz bi son olduğunu düşünüyordum ama kendime ve başkalarına bunun bu şekilde olmayacağını göstermek istiyorum...Herşeryden önce sağlığıma tekrar kavuşmak istiyorum kendimi güzel hissetmek ve alışverişişe cıktığımda eve dönerken elim boş ve gözlerimde yaşlar olsun istemiyorum ...

Ama başlamadan önce bi doktora danışmak benim için daha yararlı olacaktır sanırım cünkü normal şartlarda biraz fazla hareket ettiğimde hemen şekerim düşüyor kendimi kötü hissediyorum ellerim titriyor gözlerim kararıyor bayılacakmışım gibi oluyorum işte bu halde olunca kendimi yemekten alıkoyamıyorum ve durduramıyorum ...Biliyorum ki zayıflamanın birincil ve en önemli şartı spor yapmak da istiyorum ama yapamıyorum şeker ile ilgili fazla bilgimde olmadığı için yanılgılara düşüyorum ayın 22 sinde memleketime gidiyorum ve hemen bi doktora gidip onun bilgisi ve ışığı altında ve sizlerin de yardımlarıyla fıstık gibi hatun olacağıma inanıyorum desteklerinizi bekliyorum

Bu defa karaklıyım ve dönmeyeceğim bu yolun zorlu bir yol olduğunu biliyorum ama zorlukların da beraber üztesinden gelebileceğimizi biliyorum yanımda olursanız zorlandığım noktalarda daha kolay yol alacağımı düşünüyorum

Az önce itibariyle kendime ve yediklerime dikkat etmeye başladım bile kahvaltı olarak karışık salata 3 dilim ekmek ve çay içtim

Yardımlarınızı bekliyorum
öncelikkle hoşgeldin
listeye yazıyorum snei
cuma günleri klio bildirim günü ayrıca topik kurallarınıda yazarım akşam
şu el ayak titreme meselesine gelince
bizlerin bünye agır ve yemek yeme istegi fazla ve eger biz iki ana ögün arasını fazla açarsak dedigin şeyler banada oluyor
demekki napcaz iki ana ögün arası kendimize göre birşeyler yiyicez
yogurt sğt olabilir
bi dilim kepek ekemgi domates yeşillik olur
diyet bisküvü olur
dene bak
ya kizlar bana el ativerin nolur cok ihtiyacim var yapamiyorum baslayamiyorum... kacirmiyorum fazla ama önceki gibide SIKI yapamiyorum cok bunaldim nolur yardim edinn delircem yoksa ... beni bi gaza getirin senağlama
hadi kızz hodri meydann seni yakalıcam ben
bir ara sen beni yakalamaya çalışıyodun
sıra bende
geççem senii
sollıcam
toza dumana katıcamm :jeyyar:
gaza gell bakalım azcuk olumunekankayizsmile
kızlar şeker yerine sakkarin kullanmak sağlıklı mı

doktor bana yazıyodu
ben istiyodum
sanırım sakıncası yok
aspartam tehlikeli ondan kullanma

doktor bana yazıyodu
ben istiyodum
sanırım sakıncası yok
aspartam tehlikeli ondan kullanma[/QUOTE]

benimki takita

kızlar bişi daha sorcam. geçenlerde brüksel lahanası ve brokoli haşladım aynı tencerede. brüksel lahanası çok acıydı. neden olabilir?

Slm kızlar nasılsınız öncelikle kendimden bahsetmek istiyorum ben 25 yaşında 8 yıllık evli ( bebek yok) Eskişehir Anadolu üni. İngilizce öğretmenliği 3. sınıf öğrencisiyim ve öğrenciliğim dolayısıyla Eskişehirde kalmaktayım ve eşimden ayrıyım ....

Boyum 1.70 evlendiğimde taş çatlasın 64-65 kiloyken zamanla bu rakamlar arttı ve şuan tartılara cıkamayacak kadar korkuyorum 90 gectiğimden de eminim gecen yıl karaciğerimde yağlanma cıktı ve onu araştırırken şeker hastası olduğum ortaya cıktı ailemde kimsede olmadığı için gecme ihtimali var dediler ama bunu için de 15-20 kilo vermem gerekiyor...

Sizlere baktım başarı öykülerini okudum bazılarınızın cetvellerini inceledim aranıza katılırsam kendimi daha kolay motive edebileceğime inanıyorum... Sizlerdeki o bağlılık ve azim inanın burda yazdıklarınızı okurken beni etkiledi ve kilo vermeye karar verdim daha önce bunun benim hayatımın geri kalanı için kaçınılmaz bi son olduğunu düşünüyordum ama kendime ve başkalarına bunun bu şekilde olmayacağını göstermek istiyorum...Herşeryden önce sağlığıma tekrar kavuşmak istiyorum kendimi güzel hissetmek ve alışverişişe cıktığımda eve dönerken elim boş ve gözlerimde yaşlar olsun istemiyorum ...

Ama başlamadan önce bi doktora danışmak benim için daha yararlı olacaktır sanırım cünkü normal şartlarda biraz fazla hareket ettiğimde hemen şekerim düşüyor kendimi kötü hissediyorum ellerim titriyor gözlerim kararıyor bayılacakmışım gibi oluyorum işte bu halde olunca kendimi yemekten alıkoyamıyorum ve durduramıyorum ...Biliyorum ki zayıflamanın birincil ve en önemli şartı spor yapmak da istiyorum ama yapamıyorum şeker ile ilgili fazla bilgimde olmadığı için yanılgılara düşüyorum ayın 22 sinde memleketime gidiyorum ve hemen bi doktora gidip onun bilgisi ve ışığı altında ve sizlerin de yardımlarıyla fıstık gibi hatun olacağıma inanıyorum desteklerinizi bekliyorum

Bu defa karaklıyım ve dönmeyeceğim bu yolun zorlu bir yol olduğunu biliyorum ama zorlukların da beraber üztesinden gelebileceğimizi biliyorum yanımda olursanız zorlandığım noktalarda daha kolay yol alacağımı düşünüyorum

Az önce itibariyle kendime ve yediklerime dikkat etmeye başladım bile kahvaltı olarak karışık salata 3 dilim ekmek ve çay içtim

Yardımlarınızı bekliyorum

Selam sanss
hosgeldın aramıza,herşeyden önce moral diyerek başlıyorum...kılo verecegıne ınanarak başla ben yenı dogum yaptım 9n ay oldu 20 kılo verdım gecen hafta bırkac acıle kaldırrılmadan sonra safra kesesınden acılen amelıyat oldum bu aralar dıyete ara verdım evde yatıyorum 5 gun gectı amelıyattan çok agrılarım var evde yatıyorum...Öncelıkle sana şeker hast hakkında dıyeceklerım var benım eşimde 40 yasında aynı yaştayız ve şeker hastası ben onun dıyetıne cok dıkkat edıyorum... ve su el ayak tıtremelerın için sana sunu önerecegım....CROMIUM PİCOLANATE denen bır ılaç var gnc ve solgarda var...bunu mutlaka sabah akşam al...Dr gıdecegım demıssın ya bı danıs doktoruna mutlaka onaylacaktır...Glukofen ıle bırlıkte sabah akşam alıyor bırde yesıl elma şeker hast ıcın bırebır gun ıcınde 3 adet tüket...ayrıcana cucbuk tarcın ve zeytın yapragı çaını bırlıkte kaynat dolaba koy her sabah akşam bundan iç....bunlara ek olarak mutlaka egzersız yap bak göreceksın kılo fılan kalmamıs eşim bunları dıkkatle benım takıbımde devam edıyor hem kılo verdı hem şekerı düştü...umarım yardımcı olabılmısımdır...sevgıler
Diger arkadaslarıma çok selamlar gönderıyorum...Bu aralar bu amelıyattan dolayı herşeyı bıraktım ....sanırım bıraz alacagım yattıgım yerde beslenıyorum hepınızı cooookkkkk sevıyorum.......hoşçakalın

--------------------------------------------------------------------------------

teyzem kıskandı herhalde doldurdu yine tabakları ühü ühühühühüh yine kilo aldırdı bana kesin zaten yine şişlik var çıldırmak üzereyim adetim bitmek üzere geldiler bana yine patates salatası 2 boyoz 2tane kurabiye gazoz 1 bardak bol acı ile yedim salatayı bari o birz yaksın diye çubuk kraker bide birkaç çubuk maalesef dün dediğim gibi teyzemde yememek yasak ne koyulduysa bitirileck evinin bir kuralıdır ee diyet yaptığımı kimse bilmiyor utanıyorum sölemeye zor bir dönem beni bekliyor o kadar uğraştım boşa gitti emeklerim

iyi akşamlar kızlar akşam yemeğimi yazayım bir tabak sebzeli bulgur pilavı ve kırmızı lahana salatası yoğurtlu kalorilerini bilmiyorum birazdanda çay içmeyi düşünüyorum

birde galiba elma sirkesini bırakmam gerekecek çok kötü mide yanması var bende aslında bırakmakta istemiyorum 2 hafta düzenli kullandım 2 kilo verdim acaba armı versem nasıl olur zemuszemuszemuszemus

kızlar bişi daha sorcam. geçenlerde brüksel lahanası ve brokoli haşladım aynı tencerede. brüksel lahanası çok acıydı. neden olabilir?
hiç haşlayarak yemedim ben
genelde brokoliyi normal salata malzemeleri ile bi rkarıştırırr soslar yerim

--------------------------------------------------------------------------------

teyzem kıskandı herhalde doldurdu yine tabakları ühü ühühühühüh yine kilo aldırdı bana kesin zaten yine şişlik var çıldırmak üzereyim adetim bitmek üzere geldiler bana yine patates salatası 2 boyoz 2tane kurabiye gazoz 1 bardak bol acı ile yedim salatayı bari o birz yaksın diye çubuk kraker bide birkaç çubuk maalesef dün dediğim gibi teyzemde yememek yasak ne koyulduysa bitirileck evinin bir kuralıdır ee diyet yaptığımı kimse bilmiyor utanıyorum sölemeye zor bir dönem beni bekliyor o kadar uğraştım boşa gitti emeklerim
keşke teyze az biraz tokum
mümkünse bana çifter öifter koycana tek tek koy çeşitlerden deseydin
sanki iyilik yapıyolar ya biz zaten olmuşuzz bi dünya kadar
bide onu ye bunu ye tıkıştırıyolar
bak snirlendim
akşamnan yemem derken benim herifte zornan bana çikolata yedirdialsanaalsanasmile
citol essahmi diyon kiiz valla gecersin sen bu hizla beni... iyi vermissin kiz bravooo
neyi verdim kızz
ramazanda 104 e kadar düşmüştüm şimdi 112,4 oldum ohaoldumsmile

öglen sabahın aynını yedim.....................300
ikindin katmer........................................500
bir kase tarhana çorbası..........................100
tavuk-plaw-salata.....................................800

Hoşbulduk kızlar bakın bir adım daha attım ve kilo çizelgesi ekledim

xhüzünx canım moralini bozma baksana o kadar kilo vermişsin hiç kolay değil seni tebrik ediyorum gerisi de gelecek ben inanıyorum pes etmek yok yola devam ama bence de bi doktor kontrolü altında devam et ben de öle yapacağım ...

sans cım bu konu yani şişman manifesto bi hap veya bir diyet degil... bir bayanın güncesi 137 kg gibi bi rakamdan 86 kg ya inmiş biri ve hala kg veriyor ideali 75 kg vermek 46 kg verdi... diyet veya söyle yapın demiyor kendi hayat hikayesini paylasıyor.. .. ve ayrıca konu basarı hikayelerinde aktif hale geldi modcum actı link baglantısını... resimleri ve takibi güncesinde mevcut...turkbayragi

Son düzenleme:
sabah:
2 dilim ekmek, 40 gr beyaz peynir, kereviz yaprağı.................................300 kal
ara:
galeta..................................................................................................75 kal
öğle:
1,5 porsiyontaze fasulye, 1 bardak yoğurt, 2 dilim ekmek, portakal.........475 kal
ara:
galeta..................................................................................................75 kal
akşam:
bol salata, yarım porsiyon makarna, yarım p. z.y.ıspanak, yoğurt............510 kal
ara:
1 elma, 1 dilim peynirli börek, 5 tuzlu kurabiye :oklava: ....................... .660 kal
toplam:............................................................................................2020 kal

12 bardak su, 0 dakika spor

:oklava: :oklava:

Back
X