Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

citol benim bi ara kafam bozuktu üyeliğimi tamamen sildirdim:kedi: sonra pişman oldum döndüm gerimafoldumben

beni listeye ne zaman alcan kız bu cuma mı Şu kalori işini de çözemedim ben he. ben 2 akşamdır kendi çapımda spor yapmaya çalışıyom mekik çekiyom hareket falan yapıyom işte karın kasları için ama ne yakıyom bilmiyom

Çok cahil gördüm kendimi:sinifsinif:
he şimcik anladımm ...
kızım yazdım bile listeyee cuma günü tartılıp söledigin zaman verdiysen eger başarı listesine bile gircen..
beni al diyeni perşembe akşamı bile alıyorum ben :hulya:

hee şu kalori olayına gelince
yazoyorum gogleye bir zeytinde ne kadar kalori var diye
çıkıyo hopp diye
yada bir porsiyon etli kuru fasulyede
hopp çıkıyo
aslında bu kadar kiloyu bir haftada ilk kez veriyorum. çok yakan bir bünyem yok aslında ama su mu kaybettim yoksa eskiden yediklerimin 5te birini yemeye başlayınca mı oldu bilemiom
süper bir yöntem
bende sanırım günde 4-5bin kalori alıyomuşumm ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile
Citol nen bişeyi çok merak ediyorum. Senin eşin edward a hayran olduğunu biliyo mu aklinialirimsmile

Bi de kimse imza ekleyemiyor sen nasıl ekliyosun? Nerden ekledin imzayı en son imzalar kapatılmıştı
biliyoo hatta geçen pc de resimleri gördü ne bulunn bunda bilmemm sırçan enigi gibi dedii
sen gelde onu benim gözümle gör dedimm aklinialirimsmile aklımı alıyodu
çok tetayını ilmesede( mesela edvırtı yakalarsam ne olacagı hakkında) :jeyyar:
biliyo hatta bayramın ikinci günü beni filmi izlemem için( nevmonn filmi bizim buraya 18 aralıkta gelcekmişti) taa 300 kilometre uzamındaki adanay götürdü izleyim ben çok istiyorum diye :asigim:

gecen sene 12.01. tarihinde yazmisim bu mesaji
bu topik yeni acildiginda.boshayallersmile

su anda 68,5 kilodayim.
11,5 kilo vermisim 1 yil icinde.

KIzlar dilerim hepiniz istediginiz kiloya ulasirsiniz.
gercekten cok emek ve piskolojik olarak güc isteyen bir dönem.
dönem dönem bir bikkinlik yasiyor insan
ama inanin herseye deger.kaydirigubbakcemile4

hepinizi goceemenn öptüm--

bu arada secilcim replede yazdim burdanda yazmak istiyorum..
45 kilo verdin :nazar:
masallah sana.. inanilmaz bir basari..
senin basarinin yaninda benimki sönük kaliyor zatenn:kedi:
yaza kadar istedigin hedefe ulasirsin insallahh..

diyet başarı öyküleri bölümünde artık bi konu açmanın zamanı geldi sanada onada yanii boshayallersmile
tebrik ederimm maşallah valla Allah hepimize nasip etsin...opuyorumnanaktan
bide bişi sorcam bikaç ay önce ben seni makyaj bölümünde görüyodum yaptığın makyajlar flan vardı... hepsi çok güzeldi...opuyorumnanaktan dün aklıma geldi bakayım dedim bulamadım kalktı mı noldu anlamadım?:uhm:

bu arada öğle yemeğimi yedim uuufff zor dayandım ama az yemeyi başardım kaydirigubbakcemile2arkadaşlarım götürdü valla löpür löpür eyvahedigeldismile işyerinde işçiler de olduğu için acayip bol koyuyolar porsiyonları aşçıya az az daha az dedikçe adam bi kalıbıma bakıyo bi aldığım yemeğe töbe estfrllah flan yapıyokaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 neyse başardım ama o bol porsiyon yerine şu kadar yemeyi sositososito
-1 kase ezogelin çorbası
-2 köfte
-1.5 kaşık patates püresi

sütlaç da aldım ama ara öğünümde yicem bişi olmaz artık ondan :olmaz:
:roflol::roflol:
canlarımm; aç kalarak vermeyelim kiloları. protein açığı bilişsel yetilerimizi bile etkiler. dengeli düzenli beslenerek kararında spor ve bol su ile verelimki bedenimiz de beynimiz de açlık çekmesin... ve verilen kilolar kat be kat geri dönmesin zamanla... önemli olan sağlıklı ve kalıcı kilo vermek değil mi ama????
elbette ya zayıflıcam diye saglıgından olan ne insanlar gördüm aman
allah korusun
herşey saglık çerçevesinde in.
canım sende hıc fena degılsın.8 kıloyu nasıl verdın.
aksam sadece 1 mandalına yedım sabahtan berı 1 kılo su 2 fıncan yesıl cay ıctım.
yarım dılım kepeklı ekmek ve yogurt yarımda armut yedım.
öglen yemegı olarak bol salata ve yulaf ezmesı yıcem.
aksamda sadece elma yıyecegım.
sımdıde kalkıyorum ve bantta bır saat yuruyecegım.
hayde kolay gele.....kaydirigubbakcemile2

bende şimdik 3 portakal aldım akannehir

pro üyelere imzalar serbest cnm
ama boyutu büyük olmamak kaydı ile

Bi pro olamadık getti kaydirigubbakcemile3

Adama yazık kızım yaa. Ben olsam koymuştum seni kapıya :olmaz:

Kalori konusun da aydınlattığın için tişkür canım. Bi de listeye aldığın için de tişkür.olumunekankayizsmile heycanla cuma yı bekliycem. kaydirigubbakcemile4

aSkiTo

gecen sene 12.01. tarihinde yazmisim bu mesaji
bu topik yeni acildiginda.

su anda 68,5 kilodayim.
11,5 kilo vermisim 1 yil icinde.

KIzlar dilerim hepiniz istediginiz kiloya ulasirsiniz.
gercekten cok emek ve piskolojik olarak güc isteyen bir dönem.
dönem dönem bir bikkinlik yasiyor insan
ama inanin herseye deger.

hepinizi goceemenn öptüm--

bu arada secilcim replede yazdim burdanda yazmak istiyorum..
45 kilo verdin
masallah sana.. inanilmaz bir basari..
senin basarinin yaninda benimki sönük kaliyor zatenn
yaza kadar istedigin hedefe ulasirsin insallahh..

Tebrik ederim canım yaa. vereliniortakvereliniortak

canlarımm; aç kalarak vermeyelim kiloları. protein açığı bilişsel yetilerimizi bile etkiler. dengeli düzenli beslenerek kararında spor ve bol su ile verelimki bedenimiz de beynimiz de açlık çekmesin... ve verilen kilolar kat be kat geri dönmesin zamanla... önemli olan sağlıklı ve kalıcı kilo vermek değil mi ama????

ben sadece dünkü menümde yazdım elmayı. yemek yemeye vaktim olmadı bu yüzden. normalde gündüzleri sebze, akşamları et yiyorum. ayrıca diyetisyene başladım

citolcuğum o yazı 2525 sayfada bak senin yazının altında ben gönderemiyorum oradan bulursunzemuszemuszemuszemus
kızlar ben yokken kaynatmışınız valla ya iyiki yoktum

kızlar sol gügüs üstünde altın kısaca cevsindemi
içindemi
çözemedigim bir agrı var aynı yerin arka kısmına gelen yerdede agrı devam ediyor
kasımmı agrıyo kolumu bilemiyorum
degişik
çok rahatsız etmemekle birlikte kendini
hissettiriyo .......
ara sıra batma ollurdu nefes alıken acır kesik küçük nefeslar alırdım kısa sürer geçerdi ( doktora gtitim acilde ekg falan bişi çıkmadı)......insan vucudu resimleri araken goglede bu konu ile ilgili
bu resmi buldum paylaşmassam olmazdı :roflol:

Efenim hepinize hörmetler ediyorum..:))

Demin yemek yapıyordum..Kapı çaldı,açtım kapıyı oda ne..Elinde misss gibi aşure tepsisiyle bekleyen üst komşu..

Şöyle göz ucuyla baktım,ıııh istemem ben dikkat ediyorum x teyze dedim..de demedim..keşke diyebilsem..

Hemmen elinden aldım Allah kabul etsin dedim ve yumuldum..Ohhh be iyi geldi dünden beri datlu datlu diye kıvranıyodum..

Artık nestlem yarına kaldı..:):) Bu arada aşurede öğlen yemeğim olsun..yerimseniben

citol,çok şanslısın eşin bayağı kıyak kişilik..

Bu arada ben eşime sarılmaya gidinceye kadar uyumuş...
:roflol:

aaaa süper maşallah valla tebrik ederimm...olumunekankayizsmile
darısı hepimize inşallah ya... sen nasıl verdin? spor yaptın mı?
ya bide bende bulamadım şu kalori sayacını :kedi::kedi:

yediklerime dikkat ettim arkadaşım yedim ama azar azar hep ara koydum genelde sebze ağırlıklı beslendim sebzeyide seviyorum allahtan spor yaptım hergün en az 30 dk hızlı tempoda yürüdüm elma sirkesi kullandım böyle verdim ben bu kiloyo kasım ayının 10 dan itibaren 94.5 kilo geliyodum bugünkü durumum söylediğim gibi 88.400 bu haftada vermişim tartıldım ama söylemeyeyim yarın söylüycem az ama idare ederzemuszemus

pregant 3 kiloyu bir haftada nasıl verdin
bende annemler gelesiye kadar yani ayın 24 ne kadar 85 olmak istemiştim ama olamam herhalde 2.5 kilo vermem lazım

Evet canım 18 girmemiştim evlendiğimizde neredeyse 8 yıl oldu beraberliğimizde çok severek hatta kaçarak evlendik evliliğimiz aşkımızı öldürmek yerine körükledi sanki hala deli gibi aşığım ona onunda bana deliler gibi aşık olduğuna da yüzde bin beş yüz eminim evet ayrıyız ama bunun sadece bir dönem olduğunun farkındayız özellikle eşim okulu bitirmem kendime olan güvenim için tek başıma ayakta durabilmem için çok istiyor elbette bu dönem de bitecek hayırlısıyla ve Allahım nasip ederse bizde anne ve baba olmak istiyoruz ama o gün gelene kadar su üzerime yapışmış olan yağ tabakasından kurtulmak hafiflemek istiyorum tabi sizlerinde desteği sayesinde :D

Eskişehir güzel memleket evet ama soğuk ben Denizliliyim sıcak havaları severim sıcak kanlıyım burda soğuktan titreyen kedi yavruları gibi kuytulardan kuytulardan yürüyorum sabahları deraneye giderken önceden arkadaşlarla beraber gider güzel hoş biryerlerde yemek falan yerdik seninde beğendiğin porsuk etrafındaki güzel yerlerde güzel anılarım vardır ama hiçbirisi inanın ki evinizde sıcacık sobanın yanında sevdiğinizin dizinin sizinkine değerek yer sofrasındaki yerini alamaz yediğiniz kuru yarım ekmek bile olsa sevdiğizle başbaşa sevginizi paylaşırcasına ekmeği paylaşıp yemenin tadı yok boshayallersmile pek bi duygusalım bugün özledim artık napiiiim ama az kaldı Allahın izni ile haftaya cuma onun yanında kollarında olacağım inşallahopuyorumnanaktan

:nazar::nazar:

canim sorma yaa midemden rahatsizlaninca ara verdim diyete odur budur hala adapte olamadim... ama insallah bu hafta basladim tekrardan... sorma vallahi yaz geldi sayilireyvahedigeldismile ... canim sen hele bir hayirlisiyla dogumunu yap kilocuklarida verirsin elbett

Geçmiş olsun..Artık ara vermemeye çalış..hepimiz yapıyoruz o hatayı sonrada çok üzülüyoruz..

siz inceleye durun ben geçmişi okuyupp geliyorum

Afiyet oosunn..Yağ olmasn..

Merhaba güzel hanımlar.
Yurduşum başınız sağolsun.
Beyzus cum geçmiş olsun .
yeni gelenler hoş gelmişler safalar getirmişler aramıza...
Citol cum yeni kurallar iyi güzelde ben harfiyen uygulayabileceğimi sanmıyorum.
Çok sıkı bir diyet uygulayamıyorum. Dikkat etmeye çalışıyorum sadece. onun içindirki burada yazmaya yüzüm yok. istersen liste dışı bırakabilirsin. yada eskisi gibi cuma bildirimlerim devam etsin..

Merhaba..

kızlar butun sayfaları okuyamadım bende 4 cocuk var onun için cok ısım oluyo fazla okuyamıyorum.kısaca bana yapmam gerekenlerı ve kuralları yazarsanız benı cok mutlu edersınız.öpüyorum hepinizi güzel hanımlar....kaydirigubbakcemile5

Allah bağışlasın..Maşallah işin zor..

Bende çok severim kalabalığı..Anca iki tane yapabildim.:)

Yalnızlığa dayanırım da, bir başınalığa asla,
Yaşlanmak hoş değil, duvarlara baka baka.
Bir dost göz arayışıyla,
Saat tıkırtısıyla...
Korkmam geçinip gideriz biz mutlulukla,
Ama;
''Günün aydın, akşamın iyi olsun'' diyen biri olmalı.
Bir telefon çalmalı ara sıra da olsa kulağımda.

Yoksa zor değil, hiç zor değil,
Demli çayı bardakta karıştırıp,
Bir başına yudumlamak doyasıya.
Ama ''Çaya kaç şeker alırsın?''
Diye soran bir ses olmalı ya ara sıra...

CAN YÜCEL
bugün duygusal moddayım muayyen günümden olsa gerek:gitme::gitme:

Offf Can Yücel,favorilerimdendir..can Yücel diince aklıma Sezen Aksuda gelir..

kızlar selam. bugüne çok mutlu uyandım çünkü tartılacaktım. bu arada perşembeleri tartılıyorum çünkü cumaları çalıştığım için iNternete geç giriyirum. geçen perşembe 91 kiloydum. bu hafta sıkı bir diyet yaptım, spor kursuma devam ettim. hiç taviz vermedim. pozitif düşündüm, kendime inandım ve sonuç muhteşemdi.. tam 3000 gram.. şu an 88im.. :dance::dance::teytey:delikafadulden:lepi::sm_cool:

Waovvv..alkisalkisalkisalkisalkisalkis

canım sende hıc fena degılsın.8 kıloyu nasıl verdın.
aksam sadece 1 mandalına yedım sabahtan berı 1 kılo su 2 fıncan yesıl cay ıctım.
yarım dılım kepeklı ekmek ve yogurt yarımda armut yedım.
öglen yemegı olarak bol salata ve yulaf ezmesı yıcem.
aksamda sadece elma yıyecegım.
sımdıde kalkıyorum ve bantta bır saat yuruyecegım.
hayde kolay gele.....kaydirigubbakcemile2

Bence yemekte yemelisin...Bu şekilde çabuk sıkılırsın..

kızlar sol gügüs üstünde altın kısaca cevsindemi
içindemi
çözemedigim bir agrı var aynı yerin arka kısmına gelen yerdede agrı devam ediyor
kasımmı agrıyo kolumu bilemiyorum
degişik
çok rahatsız etmemekle birlikte kendini
hissettiriyo .......
ara sıra batma ollurdu nefes alıken acır kesik küçük nefeslar alırdım kısa sürer geçerdi ( doktora gtitim acilde ekg falan bişi çıkmadı)......insan vucudu resimleri araken goglede bu konu ile ilgili
bu resmi buldum paylaşmassam olmazdı :roflol:

Geçmiş olsun..Resim için gülemiicem sanırım..
Kötü yaaa..:( Arkedeşler zayıflamalıyız..

Son düzenleme:
ya kızlar ütüm var süpürge yapıp toz alcam yemeğim yok kızımın karnını doyurcam yürüyüş yapmam lazım enaz 1 saat dün yapamadım
burdan ayrılamıyorum bağımlılık yaptı valla
bugünkü yediklerimi yazyım
sabah aç karnına beyaz lahana yedim 2 veya 3 yaprak bol su içtim bağırsaklarım çalışsın diye 2 dilim çavdar ekmeğinden yapılmış kaşarlı tost yedim valla kaşarları kağıt gibiydi
bir bardak çay içtim şekersiz kaç kalori hesaplayamadım varmıdır 300 cal
sonra arkadaşıma gittim bir türk kahvesi içtim tek şekerli sonradan çay yapmış bişeyler hazırladı tatlısını kızıma yedirdim sadece bir çatal aldım bende diğerlerini ağzıma sürmedim kusura bakma ben diyetteyim diye sizce azimliyim dimi neyse ben çıkayım işlerimi yapayım akşam görüşürüz zemuszemuszemuszemus

Kızlar bugün iş yerinde KETEM(kanser erken teşhis ve tarama merkezi) n den doktor geldi ış yerinde bütün bayanlara meme kanseri ve rahim kanseri hakkında bilgi verdiler
Ardından meme muayenesi yaptılar ve Bu ayın sonuna kadar gelenleri ücretsiz
mamografi ve smear testi yapacaklarmış.
Başkanımız güzel bir girişim yapmış bu konularda, sağlıklı personelle çalışmak istiyor maşallah.
Vallahi çok güzel eğitim verdiler.
ınsan bunları dinleyince sağlığının kıymetini bir kez daha anlıyor.B]

kzıalr bende 92 olmuştum tekrar sabah 90.5 gibi gördüm inşallah yarına şişmem.akşam tv de bi kadın gördüm bacağı öyle şişti ki bende de varis olduğu için benim için çok ibretlikti.çekirdek çitliyordum bıraktım hemen.
sabah 2 zeytin 1 parça peynir çay 1 lokma ekmek
öğle 1.5 dilim pide ayran
yarım avuç leblebi
akşama da Allah kerim

öğlen bi kase çorba içtim bi dilim de ekmek. Şimdi de bi kahve içtim. Durun bakem ben bi hesap edem bugün kaç kalori almışım acep merak ettim şimdiboshayallersmile

1 dilim peynir => 275 kal
1 dilim ekmek => 90 kal
2 kuru kayısı => 16 kal
1 dilim ekmek => 90 kal
1 kase çorba => 150 kal
toplam => 621 kal
kahveyle çayın kalorisini bulamadım. Nescafe 3ü1 arada ve bi fincan 3 şekerli çay

Son düzenleme:
eyvahedigeldismileurl=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w9GASKt/]
weight.png

[/url]

İyi geceler kızlar hemen dün ne yediklerimi paylaşayım sonra da bugün yediklerimi yazayım

sabah (sabah demeye şahit ister 12 falandı geç kalkmışım gece uyuyamadım)
bol lahanalı salata 100
2.5 dilim ekmek ........150
2 bardak çay

Ara
3 susamlı galeta.....150
1 bardak yeşil çay tatlandırıcılı

Akşam.
Kısır ............400
yoğurt...........60
2 bardak çay

gece
2 mandalina..........100
1 galeta................50

Toplam : 1010 kalori

1 saat tempolu yürüyüş

şimdide bugün yediklerim yazayım
sabah:
yeşil zeytin:..................70
1 dilim ekmek..............50
1 mandalina.................50

ders arasında
1galeta....................50

Öğle
patates salatası............200
1 çay bardağı süt............50

Arada
cocastar (şekerim düştü yanımda o vardı :kedi:)..........400

Akşam
yine kısır...............400
1 elma.................60

1 bardak nescafe ..........250 (kalorisinin bu kadar yüksek olduğunu bilmiyodummafoldumben)

toplam :1585 kalori

1saat 30 dk tempolu yürüyüş
1 saat normal yürüyüş

Kızlar bugün ne oldu biliyor musunuz pazara gidiyorduk arkadaşımla dedi ki gec kaldık akşama kalacağız otobüse binelim bindik gidiyoruz bu arada muhabbet ediyoruz derken içinde bulunduğumuz otobüs dört yolda bir araba ile kaza yaptı herkes şok içinde kaldı Allah tan arabanın gediğini görüp önlemimi alıp tutundum falan ama o ses sanırım bir süre kulaklarımdan cıkmayacak önde oturan yaşlı teyzeler bacaklarını falan vurmuşlar canım acıyo falan diyolardı şöfor de nasıl rahat bi görseniz anam oturun oturun bişey yok falan diyo böle neyse aşağıya indik arkadaşla bi de ne göreyim arabanın şöforün oturduğu kısım komple içine çökmüş camlar falan kırılmış etraftada sadece otobüsde yolculuk edenler var ordaki gencten bi çocuğa soför nerde dedim işaret etti bi de ne göreyim bayanın biri oturmuş kaldırımın kenarına ağlamaklı o mu dedim soför evet dedi gittim yanına geçmiş olsun bişeyiniz var mı dedim kadın şoktan konuşamıyo su ister misiniz diye sordum başını salladı çıkardım çantamdan uzattım dudağında kan falan vardı ama iyi görünüyordu sonra tlf caldı kaza yaptım falan dedi anlattı çağırdı birilerini sonra tekrar sordum bişeyiniz varmı acıyan ağrıyan bir yeriniz dedim hayır yok ama çok korktum dedi birden ağlamaya başladı gözyaşları art arta dökülüyo kıyamam korktugu herhalinden özelleikle de göz bebeklerinden okunuyordu resmen ....kimseye bişey olmadı herkes iyi sadece maddi hasar vardı ama bugün birkez daha anladım ki ölüm etrafımızda kol geziyor bir varsın bir yoksun oluveriyor insan suanımızı değerlendirmeli kimseyi kırmadan incitmeden arkamızda kalp kırıklarıyla yola devam etmemeliyiz 1 dk sonrasına kimsenin garantisi yok herkes bilir söyler bunu ama benim kadar içinde hissedebilen bunu bugün pek azdır sanırım eşime anlatmadım bu olayı telaşlanır üzülür diye ama yanımda olmasını bana sarılmasını da o kadar içten istedim ki bilemezsiniz insan en iyi anında da en kötü anındada yanında sevdiği insan olsun istiyor eşlerinize onları sevdiğinizi söyleyin bu gece sımsıkı sarılın onlara ve suanın değerini bilin kalp kırıklıkları olmadan huzur ve sevgi dolu geceler diliyorum hepinize

sizleri seviyoruma.s.

Sevgili sans
cok yakın dönemde acil ameliyata alınan bırı olarak ve hayata dakıka farkıyle yenıden dönen bırı olarak senı okadar ıyı anlıyorumkiiii...yalnızlıgını paylaşıyorum arkadasım

bazen ınsanlar kalabalık ıcındede yalnız olabılır
benım bu amelıyatla psıkolojım bozuldu durup durup aglıyorum, bışey olsaydı bebegım ne olurdu dıye düşünmekten kendımı alıkoyamıyorum.ve sevdıklerıme eşime cocuklarıma sıkı sıkıya sarıldım..Hayat nerde noktalanacak bılınmezzkı....

kızlar iştahlı olunca cok zor oluyor kılo vermek benıde tatlı krızı tutuyor esım cukulata ye dıyor gecenın bır saatı tabı ben profıterol gıbı bol kalorılı seyler ıstıyorum yarım kıloyu 1 oturusta yıyorum bırde şırdan ıstıyor canım her gece bende sızlerın arasına katılacam heralde 1 yıla kalmaz sımdı 57 yım 1 ayda 54 den 57 ye cıktım bu iştah nasıl kontrol altına alınır açlıktan yemıyorum ben doydugumu hıssetmıyorum gozum aç

Kızlar kendımı kötü hısedıyorum bugun amelıyat olalı tam bı hafta oldu ayaga kalktım oğlumla ılgılenebılıyorum...ama bır gerçek var psikolojım iyi degıl kendımı mutsuz ve huzursuz hıssedıyorum çevremdekı ınsanlardan kaçmak ıstıyorum...aglamak istiyorum....ne yapacagımı bılmıyorum hıc bıseyden hevesım kalmadı bu rada verılen serumlar kortızonlu suruplar derken 90 oldumyıne offfffffffffff

Back
X