Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın herkese...opuyorumnanaktan

anammm 2 haftada 2200 süpermiş devam etcem inşallah...zemuszemus midemde şimdilik bi problem yok umarım sirkeden sonra da olmaz :uhm:çok teşekkür ederim valla duyduğum iyi olduopuyorumnanaktan bütün kiloları mideden vermeyeydim delik deşik kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

çok geçmiş olsun valla... aynen öyle 1 dk sonrasına çıkacağımız belli değil, ama insan kendine hiç konduramıyo ölümü... ne diyelim Allah hayırlı ömür ve hayırlı ölüm nasip etsin inşallah...:Saruboceq::Saruboceq: aman kocam olsa da sarılsam daha koca mevcut değil olunca sarılcam söz kaydirigubbakcemile3

bide kahvaltımı yazayım:
-1 dilim kepek ekmeğinden peynirli tost
-yeşil çay
-biber domates küçük birer tane
-üstüne de elma sirkeli su aklinialirimsmile

ya kızlar bu kalori hesabı için hepinizde aynı cetvel mi var? nerden yapıyosunuz internetten herhangi bi kalori cetveline göre mi?

başlamışsın arkadaşım elma sirkesine umarım sende faydasını görürürsün sen nasıl zayıfladın:hulya:

kızlar lütfen bana cevap verin.aldıgınız ve harcadıgınız kalorılerı nasıl hesaplıyorsunuz.cherry canım suan 101 kılomusum 15 kıloyu nekadar zamanda verdın tatlımbilmiyorumkismile

5.5 - 6 ayda verdim ben diyete pek uyamadım az yiyerek vermeye çalıştım yani 3 gün sıkı diyet yaptıysam 2 gün çok yedim flan böyle böyle 2 şer 3 er kilo verdim hatta bazen hiç vermediğim oldu bazen 1 kilo flan aldığım pek düzenli bişi yok yani anlayacağın... diyetisyenin verdiği listeye uysaydım en az 20 25 kilo verirdim sanırım ama anca böyle yapabiliyorumolumunekankayizsmile benimki diyetten çok yeme alışkanlığına dönüştü sanırım sürekli dengelemeye çalışıyorum çünkü... ve ideal kiloma ulaştıktan sonra gereken şey de bu sanırım...zemuszemus yoksa 2 3 ayda veren de çok 15 kiloyu...

kızlar lütfen bana cevap verin.aldıgınız ve harcadıgınız kalorılerı nasıl hesaplıyorsunuz.cherry canım suan 101 kılomusum 15 kıloyu nekadar zamanda verdın tatlımbilmiyorumkismile

öncelikle aramıza hoşgeldin arkadaşım diğer sayfalarda kalorisayar var yani 2530 sayfalarda ordan bulabilirsin ve kilonu yazıyosun gün içinde neler yaptığını kutucuklara işaretliyosun ve nekadar kalori yaktığını hesaplıyosun ne kadar kalori aldığını da netten yaz besinlerin kalori değerleri diye ordan bakabilirsin birde hemşeri sayılırız bende balıkesirliyimmmzemuszemuszemuszemus

sana moral verecekse bende 103 kiloydum enson tartıda 88.400 gr geldim dün dayanamadım tartıldım ama söylemeyeyim zamanla veriliyor sadece yedikleine dikkat et başaracaksın buna inanman lazım ben hep veremiyorum diye üzülüyodum eşim sağolsun çok destek oluyo burdaki arkadaşlarımdanda motive alıyorum zemuszemuszemuszemus

başlamışsın arkadaşım elma sirkesine umarım sende faydasını görürürsün sen nasıl zayıfladın:hulya:

ayy inşallah opuyorumnanaktan
ya anlattığım gibi diyetisyene gidiyorum kontrol altında olmanın tabiki etkisi büyük ama ben kendime göre bi düzen oturttum ne çok kasıyorum sıkıyorum kendimi ne de saldım çayıra mevlam kayıra durumu var... ama ara ara oluyo özellikle regl öncesi 1 hafta flan hiç uymadığım görmemiş gibi yediğim:kedi: sonra ki hafta daha dikkat etmeye çalışıyorum... anlayacağınız diyetisyeni pek salladığım yok ama varlığı yetiyo tartılmak ayrı bi zevk oluyo oraya gidince kaydirigubbakcemile3 ilk 15 gün hiç spor flan yapmadım sonra 1 aya yakın her gün 1 saat flan yürüyüş yapmaya çalıştım ara ara her gün olmaa da 45 dk flan şu nivea body le dinamik sabahlar cd si var ya onu uygulamaya çalışıyodum sonra işe girdim hepsi kaldı hiçbişi yapamıyorum... spor yapmadığım için de çok hızlı gidemiyo maalesef...:sinifsinif:
en son kontrolümden itibaren yine çok dikkat etmeye başladım ama günde 2.5 lt su içiyorum en az elma sirkesine başladım her akşam eve gidince yarım saat de olsa spor yapıyorum diyetime de harfiyen uymaya çalışıyorum... hiç bu kadar sıkı uygulayamadım 6 aydır o yüzden ne kadar gitcek çok merak ediyorum tartılmıcam bi süresositosositosositososito
çok uzattım sanırım ama böyle işteopuyorumnanaktan

sana moral verecekse bende 103 kiloydum enson tartıda 88.400 gr geldim dün dayanamadım tartıldım ama söylemeyeyim zamanla veriliyor sadece yedikleine dikkat et başaracaksın buna inanman lazım ben hep veremiyorum diye üzülüyodum eşim sağolsun çok destek oluyo burdaki arkadaşlarımdanda motive alıyorum zemuszemuszemuszemus

aaaa süper maşallah valla tebrik ederimm...olumunekankayizsmile
darısı hepimize inşallah ya... sen nasıl verdin? spor yaptın mı?
ya bide bende bulamadım şu kalori sayacını :kedi::kedi:

Son düzenleme:
öncelikle aramıza hoşgeldin arkadaşım diğer sayfalarda kalorisayar var yani 2530 sayfalarda ordan bulabilirsin ve kilonu yazıyosun gün içinde neler yaptığını kutucuklara işaretliyosun ve nekadar kalori yaktığını hesaplıyosun ne kadar kalori aldığını da netten yaz besinlerin kalori değerleri diye ordan bakabilirsin birde hemşeri sayılırız bende balıkesirliyimmmzemuszemuszemuszemus

sagol tatlım..mersi....ılk hedefım 80 kıloya ınmek:lepi:ınanıyorum busefer yapıcam kızlar:lepi:herkese kolay gelsın:Saruboceq:

Güne Mutlu Başlayın!

Günümüzü mutlu ve zinde yaşamak istiyorsak iyi bir başlangıçla “günaydın” demek gerekir. Uyandığınız andan itibaren yapacağınız olumlu değişiklikler daha iyi hissetmenizi sağlayacak!

Yataktan kalktıktan sonra elleriniz ve dizlerinizin üzerinde yere uzanın. Başınızı hafifçe öne doğru atıp tüm vücudunuzu gerdirin. Bu hareketi yaparken yavaş hareket etmeli, tüm kaslarınızı gevşetmeye odaklanmalısınız.

Kan dolaşımını harekete geçirmek, sindirim sisteminizin düzenli çalışmasını desteklemek için 1 bardak ılık suyun için içine 1-2 damla limon suyu ekleyip için. Limonlu su karın şişliğini gidermek için de idealdir.

Uyku halinden bir an önce çıkmak için boynunuza parmak uçlarınızla yuvarlak hareketlerle masaj yapın. Bölgedeki sinirleri uyarmak için 1-2 dakikalığına saçlarınızı sıkıca toplayın.

Bir gece önce ağızda kalan bakteriler nefesinizin kötü kokmasına neden olur. Temiz ve ferah bir nefes için dişlerinizi fırçalarken dilinizi fırçalamayı unutmayın.

Güne mutlu başlamak için mutlaka ılık bir duş alın. Üzerinizdeki tüm negatif elektriğin yok olduğunu ve hafiflediğinizi hissedeceksiniz.

Her dinlediğinizde kendinizi mutlu hissettiğiniz bir şarkıyı açıp güzel gününüze hediye edin!:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

dün ne yedim....
sabah:
küçük bir muz, yarım bardak süt, yarım yumurta....................................................................200 kal
ara:
galeta..................................................................................................................................75 kal
öğle:
yarım porsiyon sarma,yarım porsiyon kısır, 1 peynirli börek :oklava: ......................................725 kal
ara:
galeta ve bir küçük elma......................................................................................................155 kal
akşam:
lahana salatası bolca ve yağsız, 1 porsiyon karışık dolma.............................................. .......300 kal
ara:
2 kadeh kırmızı şarap.....(oğlumun başarısını kutladık)...........................................................175 kal
TOPLAM:....................................................................................................................... 1630 kal
ve
14 bardak su, 30 dk jimnastik

Merhaba güzel hanımlar.
Yurduşum başınız sağolsun.
Beyzus cum geçmiş olsun .
yeni gelenler hoş gelmişler safalar getirmişler aramıza...
Citol cum yeni kurallar iyi güzelde ben harfiyen uygulayabileceğimi sanmıyorum.
Çok sıkı bir diyet uygulayamıyorum. Dikkat etmeye çalışıyorum sadece. onun içindirki burada yazmaya yüzüm yok. istersen liste dışı bırakabilirsin. yada eskisi gibi cuma bildirimlerim devam etsin..

günaydın bursa16, cherry-pie, citol ,yurdusum....
ve günaydın herkese......

günaydıınnnn...bayanssulusmile

siz inceleye durun ben geçmişi okuyupp geliyorum

yanlış anlamadıysam öğününde bunu yiceksin di mi? önceden çok takip edemediğim için bilmiyorum böyle yediklerimizin resmini mi koyuyoruzolumunekankayizsmile eğer öyleyse şeyy karışmak gibi olmasın ama :kedi: pirinci biraz bol ya ekmeğin bi dilimini yemeseniz iyi olur bence opuyorumnanaktan:kedi:

bu arada ara öğünümü yapıyorum şimdi:
-1 fincan yeşil çay
-1 avuç beyaz leblebi (belki biraz daha yiyebilirim belli olmaz:kedi:)
-bikaç tane light çubuk kraker

bu kadar...aklinialirimsmile

Ne güzel,darısı benim başıma..

Hayırlısı olsun..

Ne çok zeytin yiyosun sen ..:):)

Ev yapımımı yediklerin..??

Aç karnına sıcağa yakın ılık ballı suyu dene bakalım..

Bende işe yarıyo..Benimde kronik kabızlık sorunum var..Çok zor bilirim..

Birde kefir iyi geliyor..marketlerde satılan probiyotik yoğurtlar..

Aç karnına saf zeytinyağı üzerine ılık su..

Leblebi koydum tasa kız annem..delikafadulden:roflol:

100gr.leblebü 340 cal. unutmayın sakın..

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Şşşşşşt şşşşşt sakin ol,sinirlerine hakim ol..:roflol:

YURDUSUM'cum boşluğu neden doldurmadın..:roflol:

citol,artık akşama bişey yeme..
:olmaz:
ayy ewettçokseviyorum seytin yemeyi
kendimde vurdum bidonlara ama
hiç bakmadımd aha nasıl oludlar diye
selam kızlar.
citol kaptan ben bugünlerde o kadar yoğunum ki, kalori hesaplamayı bırakın internete dahi giremedim. bizim yazılı ve karne haftası olduğu için öğrenci notlarıyla cebelleşiyorum. sonra onları internete e okula giriceç. fırsatbuldukça yazmaya çalışıyorum.

kalori hesaplarımı yazamadım ama bu hafta en az 1300 gram verdiğimi görüyorum. daha yarın akşam yazıcam esas kilomu. bu akşam step aerobik dersim var. orada biraz daha eririm...
tmm cnm kasma kendinii
nazi kampında deyilizz
kuralla uyulursa iyi olur
ama işinde varsaa keyfine bakk
kendini göster yeter ara sıra Şeniz
[

Yaparız tabi canım yaa. Gel şöyle yamacıma.vereliniortak Ben de Bonus un yamacındayım o kimin yamacında bilemiyom. Böyük ihtimal le citol un yamacındadır kaydirigubbakcemile3

adını söylemek istemediğin şeyi yememeye çalış bi daha bak seni akşam yemeğinden etti:umursamaz:

Bu arada beni de listeye yazar mısın? Eskisi gibi cuma dan cumaya alıyon listeye demi?

Benim damağım çok zevkli kızımcokacimcoook bayanssulusmile
tmm bi daha yemicem ondann söz
en azın dan hak edene kadar
olumunekankayizsmile
ayy yerim yemeye paketini bile yerim de 1 aydır hiç uyamıyorum aşureydi tatlıydı löp löp gitti valla ohaoldumsmileeyvahedigeldismilekaydirigubbakcemile3
diyetisyene gittim iki gün önce 1 kilo yağdan vermişim 2 kilo kas yapmışım ne kadar doğru bilemicem öyle dedi hanımefendi:uhm: bi tartısı var mübarek benden zekidir heralde kaydirigubbakcemile3 tartı öyle söyledi işte diyetisyende artislik yaptı hala 100 ün altına düşemedin bilmem ne diye çıktım bi gaza geldim görcek bidahaki kontrole Allah izin verirse alsanaalsanasmile
yemicem yemicem yemicemm... hayal et Aslı yedin de noldu şimdiye kadar yersen pişman olursun diyetisyenin yüzünü düşün tartıda ki kiloya odaklan aslansın kaplansın acı yok tatlı neymiş çikoata neymiş püüürtttt...eyvahedigeldismiledelikafadulden
ooo aşure felann bende yedim baya olduu hımm
nasıl lesettliydi
aslında ben aşureyi hiç ömrüde yemezdim
üniversitede okurken
insan her şeye hasret kalıyo
bir gün okullan çıktık nasıl açızdaa yurda dogru yüyrken etraftan öyle güzel kokular geliyor anlatamam
sonra kapının birinden bi bayan çıktı elinde tepsi içinde tabaklar duman tütüyoo
ay nasıl bakıyorum kadına :roflol: yanımda arkadal var
kızıyo bana alsanaalsanasmile önüüne bakk ayıp diye
boynumu nüktüm önüme yol aldım
arkamızdan bi sess kaydirigubbakcemile4
bayan bizi çagırıyo size aşure ikram edeyim demezmi 2 tas içmişim :roflol:
valla ogün cennetin kapılarını açtı sanıtım o bayan :asigim:
:roflol: kendi kendini gazada getirirmiş :D yav söylesene o diyetisyenine tatlı istegini bastıra bilcek bişeyler tavsiye etsin sana hıh insanın böyle canı isteyipde yememesi de ızdırap gibi oluyo.
ve kolaysa kilo vermek kendi versinde görelim :mymeka: üstelik kas dokusu yapman da iyi bişey kaslar sonra tutuyo seni kilo almanı azaltıyo hihoyyyt hihoyyyt
diyetisyen bana ara ögünlerde hurma ( hacı hurması) 8 taneye kadar yiyebilirsin demişti
oda tatlı istegini bastrır gibime geliyo
2 tane kuru kayısı yedim. Şimdi eve gidiyorum giremezsem herkese iyi akşamlar. Söz fazla yemiycemeyvahedigeldismile
kız snein msj sayına ne oldu
sanki daha fazla idi önceden
sirke lafını duyunca atladım valla ben elma sirkesi ve ılık suyu uyguladım arkadaşım düzenli olarak 2 hafta da 2.200 gr verdim şu sıra kendimi dinlemeye verdim ama cumartesiden itibaren tekrar başlayacam bence dikkat et mide problemin varsa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bak siz elma sirkei diyosunuz benim aklıma böbrekteki taşı kumu oynattıgı geliyo
dikkatli ve zamanlı için
şimdi girdim eve hemen yazayım eşim gelmeden.
tamamdır ozaman citolüm.
ben fırsat buldukça menü de eklerim.
bu bugünkü menü

tam buğday ekmeğine tost(peynirli) çay
öğlen etli kurufasulye pilav vardı ben kurufasulye yedim bikaç çatal da ayran
şimdi ıspanak yoğurt salata yiycem
bi de mandalina
saol cnmm ara sıra ugra cuma günleri kilonu bildirmeyi unutma yeter Şeniz
ALLAH kızlar ben kk ya 1 aydır uyeyım fakat bu sayfayı ılk defa okuyorum meger benım arkadaslarım burdaymıs.boyum 168 kılom 102 nerden baksanız 30 kılo vermelıyım.banada yardım eder aranıza benıde alırmısınız.:kedi:opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
öncelikle hoşgeldin
senide listeye yazıyorum
cuma günleri kilo bildirim günü unutma sakın
ıyi geceler kızlar hemen dün ne yediklerimi paylaşayım sonra da bugün yediklerimi yazayım

Kızlar bugün ne oldu biliyor musunuz pazara gidiyorduk arkadaşımla dedi ki gec kaldık akşama kalacağız otobüse binelim bindik gidiyoruz bu arada muhabbet ediyoruz derken içinde bulunduğumuz otobüs dört yolda bir araba ile kaza yaptı herkes şok içinde kaldı Allah tan arabanın gediğini görüp önlemimi alıp tutundum falan ama o ses sanırım bir süre kulaklarımdan cıkmayacak önde oturan yaşlı teyzeler bacaklarını falan vurmuşlar canım acıyo falan diyolardı şöfor de nasıl rahat bi görseniz anam oturun oturun bişey yok falan diyo böle neyse aşağıya indik arkadaşla bi de ne göreyim arabanın şöforün oturduğu kısım komple içine çökmüş camlar falan kırılmış etraftada sadece otobüsde yolculuk edenler var ordaki gencten bi çocuğa soför nerde dedim işaret etti bi de ne göreyim bayanın biri oturmuş kaldırımın kenarına ağlamaklı o mu dedim soför evet dedi gittim yanına geçmiş olsun bişeyiniz var mı dedim kadın şoktan konuşamıyo su ister misiniz diye sordum başını salladı çıkardım çantamdan uzattım dudağında kan falan vardı ama iyi görünüyordu sonra tlf caldı kaza yaptım falan dedi anlattı çağırdı birilerini sonra tekrar sordum bişeyiniz varmı acıyan ağrıyan bir yeriniz dedim hayır yok ama çok korktum dedi birden ağlamaya başladı gözyaşları art arta dökülüyo kıyamam korktugu herhalinden özelleikle de göz bebeklerinden okunuyordu resmen ....kimseye bişey olmadı herkes iyi sadece maddi hasar vardı ama bugün birkez daha anladım ki ölüm etrafımızda kol geziyor bir varsın bir yoksun oluveriyor insan suanımızı değerlendirmeli kimseyi kırmadan incitmeden arkamızda kalp kırıklarıyla yola devam etmemeliyiz 1 dk sonrasına kimsenin garantisi yok herkes bilir söyler bunu ama benim kadar içinde hissedebilen bunu bugün pek azdır sanırım eşime anlatmadım bu olayı telaşlanır üzülür diye ama yanımda olmasını bana sarılmasını da o kadar içten istedim ki bilemezsiniz insan en iyi anında da en kötü anındada yanında sevdiği insan olsun istiyor eşlerinize onları sevdiğinizi söyleyin bu gece sımsıkı sarılın onlara ve suanın değerini bilin kalp kırıklıkları olmadan huzur ve sevgi dolu geceler diliyorum hepinize

sizleri seviyoruma.s.
ay cnm kapk kalbe karşılıklıymış
senin bu yazdıklarından haberim yoktu amaa biz herifle gayet sıkı fıkıydıkk :roflol:
Canım,geçmiş olsun..
Dediğin o kadar doğruki,hiçbirşeyin veya çoğu şeyin kıymetini kaybettiğimizde anlıyoruz..

Dur dediğini yapayımda eşime sarılayım..
:jeyyar: :
bakıyorum hiç bir fırsatıda kaçırmıyosunn çakalll :jeyyar:
canim sorma yaa midemden rahatsizlaninca ara verdim diyete odur budur hala adapte olamadim... ama insallah bu hafta basladim tekrardan... sorma vallahi yaz geldi sayilireyvahedigeldismile ... canim sen hele bir hayirlisiyla dogumunu yap kilocuklarida verirsin elbett
ewet şunu anladım ne olursa olsun ara verilmeicek
daha dikkatli davrancaz ama ara vermicez
dönüş çok zor oluyo
baktımda geçen nisan ewdeki tatilat ve inş. için ara verdim halaa kendime gelemedim
günaydın herkese...opuyorumnanaktan

anammm 2 haftada 2200 süpermiş devam etcem inşallah...zemuszemus midemde şimdilik bi problem yok umarım sirkeden sonra da olmaz :uhm:çok teşekkür ederim valla duyduğum iyi olduopuyorumnanaktan bütün kiloları mideden vermeyeydim delik deşik kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

çok geçmiş olsun valla... aynen öyle 1 dk sonrasına çıkacağımız belli değil, ama insan kendine hiç konduramıyo ölümü... ne diyelim Allah hayırlı ömür ve hayırlı ölüm nasip etsin inşallah...:Saruboceq::Saruboceq: aman kocam olsa da sarılsam daha koca mevcut değil olunca sarılcam söz kaydirigubbakcemile3

bide kahvaltımı yazayım:
-1 dilim kepek ekmeğinden peynirli tost
-yeşil çay
-biber domates küçük birer tane
-üstüne de elma sirkeli su aklinialirimsmile

ya kızlar bu kalori hesabı için hepinizde aynı cetvel mi var? nerden yapıyosunuz internetten herhangi bi kalori cetveline göre mi?
gogleye yazıyorum ben ne çıkarsa bahtıma olumunekankayizsmile
günaydın kızlar dünkü yediklerimi yazayım
sabah yulaf ezmesi bir kase 3 adet kayısı 350 cal
öğle kızımdan kalan biraz tost ve çorba 200 cal
arada ne yazık ki biküvi yedim 200 cal
akşam bezelye yemeği 150 cal ve bir dilim çavdar ekmeği 90 cal
patlamış mısır yedimçok güzel koktu 100 cal ve meyve 100 cal toplamda 1240 cal harcanan 1680 cal herkesin gününün güzel geçmesi dileğiylezemuszemuszemuszemus
o linki yolalsana kızz kaybettim ben
günaydın bursa16, cherry-pie, citol ,yurdusum....
ve günaydın herkese......

a.s. günaydınn

kızlar butun sayfaları okuyamadım bende 4 cocuk var onun için cok ısım oluyo fazla okuyamıyorum.kısaca bana yapmam gerekenlerı ve kuralları yazarsanız benı cok mutlu edersınız.öpüyorum hepinizi güzel hanımlar....kaydirigubbakcemile5

Merhaba güzel hanımlar.
Yurduşum başınız sağolsun.
Beyzus cum geçmiş olsun .
yeni gelenler hoş gelmişler safalar getirmişler aramıza...
Citol cum yeni kurallar iyi güzelde ben harfiyen uygulayabileceğimi sanmıyorum.
Çok sıkı bir diyet uygulayamıyorum. Dikkat etmeye çalışıyorum sadece. onun içindirki burada yazmaya yüzüm yok. istersen liste dışı bırakabilirsin. yada eskisi gibi cuma bildirimlerim devam etsin..
tabi cnm yazzsan iyi olur ama
yazamam diyosandaa
cuma günleri bildirimini yaparsın no problem kaydirigubbakcemile5
günaydıınnnn...bayanssulusmile

yanlış anlamadıysam öğününde bunu yiceksin di mi? önceden çok takip edemediğim için bilmiyorum böyle yediklerimizin resmini mi koyuyoruzolumunekankayizsmile eğer öyleyse şeyy karışmak gibi olmasın ama :kedi: pirinci biraz bol ya ekmeğin bi dilimini yemeseniz iyi olur bence opuyorumnanaktan:kedi:

bu arada ara öğünümü yapıyorum şimdi:
-1 fincan yeşil çay
-1 avuç beyaz leblebi (belki biraz daha yiyebilirim belli olmaz:kedi:)
-bikaç tane light çubuk kraker

bu kadar...aklinialirimsmile
bazen yediklerimizin resimleyip ekliyebiliyorz
tamamen şahsa öel bişey kural falan deyil
ewet biraz pirinci fazla gibi olmuş
ama normalde bile koca tencereye bir fincan bişi attım
şişince kendin geçti sanırım bu pirinçler :roflol:

Yalnızlığa dayanırım da, bir başınalığa asla,
Yaşlanmak hoş değil, duvarlara baka baka.
Bir dost göz arayışıyla,
Saat tıkırtısıyla...
Korkmam geçinip gideriz biz mutlulukla,
Ama;
''Günün aydın, akşamın iyi olsun'' diyen biri olmalı.
Bir telefon çalmalı ara sıra da olsa kulağımda.

Yoksa zor değil, hiç zor değil,
Demli çayı bardakta karıştırıp,
Bir başına yudumlamak doyasıya.
Ama ''Çaya kaç şeker alırsın?''
Diye soran bir ses olmalı ya ara sıra...

CAN YÜCEL
bugün duygusal moddayım muayyen günümden olsa gerek:gitme::gitme:

kızlar butun sayfaları okuyamadım bende 4 cocuk var onun için cok ısım oluyo fazla okuyamıyorum.kısaca bana yapmam gerekenlerı ve kuralları yazarsanız benı cok mutlu edersınız.öpüyorum hepinizi güzel hanımlar....kaydirigubbakcemile5

başlıca ve en büyük uyulması gereken kural
cuma günleri 16 ya kadar kilomuzu bildirmek
genelde ben sabahları aç karnına olabidigince çıplak :kedi:
wcden sonra tarlıyorum :roflol:

Yalnızlığa dayanırım da, bir başınalığa asla,
Yaşlanmak hoş değil, duvarlara baka baka.
Bir dost göz arayışıyla,
Saat tıkırtısıyla...
Korkmam geçinip gideriz biz mutlulukla,
Ama;
''Günün aydın, akşamın iyi olsun'' diyen biri olmalı.
Bir telefon çalmalı ara sıra da olsa kulağımda.

Yoksa zor değil, hiç zor değil,
Demli çayı bardakta karıştırıp,
Bir başına yudumlamak doyasıya.
Ama ''Çaya kaç şeker alırsın?''
Diye soran bir ses olmalı ya ara sıra...

CAN YÜCEL
bugün duygusal moddayım muayyen günümden olsa gerek:gitme::gitme:

ne güzell :asigim:

Back
X