birde kilo veren herkesi kutluyorum davamını da bekliyoruz inşallahzemuszemuszemuszemus
sen ?boshayallersmile
bende diyordum citol nerde tabi en başta ben yazdım ya okumadın mı annemler gelene kadar 85 görmek istiyorum zemuszemuszemuszemus
citol ben kkden baçka bir yere girmiyorum birde temmuz anneleri topiğindeyim eşim bazen girer gazetelere bakar ama bu kk bende hastalık oldu 3 senedir
çıldıracağım kızımı ayakta sallamaya alıştırayıom diyorum sallattırmıyor illaki sepetini istiyor ve uyurken çocuk 1 saat ağlıyor çığlık çığlığa yine yarım saattir onu sallıyorum kan ter içinde kaldım insan üzülüyor okadar ağlayınca günde 4 sefer uyuyor 4 ündede çığlık çığlığa özellikle akşamları dahada zor oluyor.bugün yine gezmek var nasıl uyutacağım orada dertliyim uyumazsada huysuzluk yapıyor
cherry_pie, di hele kaç kilosun ?
ayy ben tartılmıyorum ki eyvahedigeldismile işteyim zaten :ecrin_bebek:
bu durumları bende çokii bilirim derinciğim bugün benimde gezmem var erken uyanıp ta huysuzluk etmesin diye seslenmedim benimki maşallah hala uyuyo bu akşam işim var akşam geç yatıyo sabah bak bu saate kadar uyuyo
yawrum keyfin nasıl isterse öle yazgünaydın kızlar :) dün işelrden basımı alıpda yazamadım bi türlü. bugunde farklı sayılmaz gerçi.
ben 106,8 kilo olmusum 900 gr vermişim oh çok şükür bu hafta enerjide almısım doktorumdan koca bi aferin aldım :) çok mutlu oldum. pazar gene kontrol var
bu arada citolcüm ölcülerimi aldım onları saana özel msj mı yollayım yoksa alenani bi sekilde surayamı yazayım
uuuyhh inat ettim 3 Şubata kadar tartılmıcameyvahedigeldismile şimdi herkesin kilo verdiğini görünce acayip merak ettim çok tartılmak istiyorum eyvahedigeldismile ama yok ilk defa bu kadar sıkı uyguluyorum du bakalım çok heyecanlı yaa acaba nolcak kilo verebilcem mi verirsem kaç kilo? veremezsem neden veremedim ohaoldumsmilekaydirigubbakcemile3 görcek o diyetisyen aha da verdim konuş bakalım şimdi de dicem inşallaaahhhhhhhaklinialirimsmile
ayy ben tartılmıyorum ki eyvahedigeldismile işteyim zaten :ecrin_bebek:
kızlar beni gören herkes baya farketmişsin diyor yanlar gitmiş öyle diyo spordakiler komşularda söylüyo hatta bana özenip başlamak isteyen bile var eşim zaten doğal olrak farkediyo demekki iyi gidiyo diğer konuda saçmaalama canım olurmu çok komiksin
nasıl dayanıyorsun yaa ben her sabah tertılmadan duramam illaki tartılacağım
yalnız değilmişim yani ben de anlamadım da kafamçokkarıştıhangi konuda kim saçmalıyo ve kamik annamadım ben
ne kaçırdım ya kafamçokkarıştı
yawrum keyfin nasıl isterse öle yaz
nasılsa ayın birinde aeni herkes görcekk :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?