merhabalar 90 kg yum ne acıki 26 yaşındayım hamilelikte aldıklarımı hala veremedim ne dışarı çıkmak istiyorum nede insanlarla görüşmek iyice içime kapandım daha önce hiç bu kiloya çıkmamıştım kızım bir yaşında ve hala emzirmeye devam ediyorum malum emzirme döneminde aman ye sütün gitmesin söylentilerine çok uydum sonç budur ne güzel tüm kilomu vermiştim millet emzirme döneminde kilo verir ben aldım canım çok sıkkın diyetisyene gitmek istiyorum ama malum eşimede birde bu konuda maddi olarak yük bindirmek istemiyorum banada yardımcı olurmusunuz
azmeder dişini sıkarsan olurr olurr bal gibi olurrr
azimlisin tabi
benden daha azimlisinn alsanaalsanasmile
neskafede kolori yokmuş ama iindeki kremaşekerle 60 mış
amannn derdin 54 ten 57 yemi çıkmakk :dilcikar:
2 kilo ya verirsin geri
sen yeterki ara verme ve yattıgınyerdede olsa dikkat et yediklerine
guclubacismile
mann ben yürümeye başladımmı 20 dakkayı zor ediyorum sen nasıl 2 saatt ohaoldumsmile
ben seni listede 76,6 görüyorum ama :hulya:
merhabalar 90 kg yum ne acıki 26 yaşındayım hamilelikte aldıklarımı hala veremedim ne dışarı çıkmak istiyorum nede insanlarla görüşmek iyice içime kapandım daha önce hiç bu kiloya çıkmamıştım kızım bir yaşında ve hala emzirmeye devam ediyorum malum emzirme döneminde aman ye sütün gitmesin söylentilerine çok uydum sonç budur ne güzel tüm kilomu vermiştim millet emzirme döneminde kilo verir ben aldım canım çok sıkkın diyetisyene gitmek istiyorum ama malum eşimede birde bu konuda maddi olarak yük bindirmek istemiyorum banada yardımcı olurmusunuz
citolcuğum ya 2 saat yürüyemedim 8.5 km saniye hızla sadece 8 km yürüyebildim 500 kalori yaktım 1 saat 10 dk sadece
klava: klava:
bir ay boyunca başka veremesemde razıyım hahaha ay ne güzel bişi bu doktorumla görüştüm ağır tempolarda yavaş yavaş kendine yormadan spor yap daha çok tıkanma dedi zor nefes alıp vermemle ilgili benim gibiler varsa dikkat etsin bugün baya iş yaptım hiçbir yanım tutmaz oldu misafis ve yemek odasını temizledim herşeyin yerini değiştirdim patlıcan yemeği yapım kızartıp üzerine kıyma kavurup pişirdim çok hoşlanmam kendilerindenkaydirigubbakcemile3 portakal reçeli yapacağım yarın portakalları doğradım 1 kilo doğrayana kadar öldüm tabi ayrı mesele çokçok ince doğrayıp yapıyorum ama yemicem bugün 2 kere kahvaltı türü yaptım canım yemek istemedi arada da elma yedim dünde annemle banyoya badana yapmıştık üst bacaklarımın arka tarafları çok fena kesik çok zorlanıyorum hareket etmede yarına da yazayım mutfağı badana yapıp bizim odaya yani çocuk odasına girilecek kardeşim sınava gitti şehir dışına oda felaket bide annaneme gidilecek teyzem gelecekmiş ay çokmu uzun oldu net işleride yaziim dedim sonra zor geliyor soukta yazmak
günaydıııınnnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kahvaltımı yaptım yeşil çayımı yudumluyorum zemuszemus
-1 dilim kepek ekmeğiyle peynirli tost
-yeşil çay
(şimdi ekmeğimin paketinde dilimi 48 cal yazıyo, 48 ordan arasındaki peynire de 80 85 cal desek ee hadi 100 diyelim düz hesap ekmeğe de düz 50 dersek 150 cal olmuş en fazla kahvaltım:hulya:)
canım bugün domates flan çekmedi yemedim, kahvaltım işyerinde anca bu kadar...
birazdan da mandalina ya da portakal yerim belki...olumunekankayizsmile
sabahları da açılışı ben yapar oldumkaydirigubbakcemile3
Günaydın arkadaşlar
YURDUSUM önemli bir konuya değinmiş, bayan olarak hepimiz risk altındayız. Kendinizi önemseyin ve gerektiğinde mutlaka Dr.a gitmeyi ihmal etmeyin.
Ben bu konuda biraz ihmal davrandım. Meme ca riiyim sol göğsüm alındı ve tedavim devam etmekte.Zor bir süreç Allah kimseye yaşatmasın.
Lütfen kendinize ve sağlığınıza önem verin. yolunda gitmeyen bir şey varsa mutlaka gecikmeden Dr gidin derim sizleri seven bir ablanız olarak.
geçen hafta ne oldudaa benn 112.4 çıktım hala anlamış deyilim
şimdi ise 109.9 çıktım
anamm nasıl sevindirik oldum
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
günaydın kızlar kilomu bildireyim geçen hafta 88.400 gr geliyodum şimdi:lepi:87.300 :lepi:geliyorum yani 1.100 gr gitmişmutluyum yazemuszemuszemuszemus
günaydın bayanlarr:) bugün son iki sınavıma giriyorum bitiyor oh. ben regle ve sınavlarım olmasına rağmen -400 olduğum için memnunum valla ama sonraki hafta böyle gram gram verirsem deli olurum heralde:)
tekrarlayayım 85.2 den 84.8 e düşerek 400 gr verdim.
artık akşam gelince geçmişi okurum. inşallah güzel kilo vermiş haberlerinizi de
günaydın kızlar kilomu bildireyim geçen hafta 88.400 gr geliyodum şimdi:lepi:87.300 :lepi:geliyorum yani 1.100 gr gitmişmutluyum yazemuszemuszemuszemus
günaydın bayanlarr:) bugün son iki sınavıma giriyorum bitiyor oh. ben regle ve sınavlarım olmasına rağmen -400 olduğum için memnunum valla ama sonraki hafta böyle gram gram verirsem deli olurum heralde:)
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisgünaydın fıstıklar hayırlı cumalar herkese hemen kilo bildirimi yapayım
başlangıç 117,1
geçen hafta 110
bu hafta 108,9
giden 1,100 gr:lepi:şükürler olsun bu haftada vermemiş olsaydım çekip gidecektim buralardansenağlama
geçen hafta ne oldudaa benn 112.4 çıktım hala anlamış deyilim
şimdi ise 109.9 çıktım
anamm nasıl sevindirik oldum
günaydın fıstıklar hayırlı cumalar herkese hemen kilo bildirimi yapayım
başlangıç 117,1
geçen hafta 110
bu hafta 108,9
giden 1,100 gr:lepi:şükürler olsun bu haftada vermemiş olsaydım çekip gidecektim buralardansenağlama
Ben 900 gr sen 1 kg ne güzel :)))
Yav itiraf etmiyim diyorum şımartmim diyorum ama napim elde değil senin gibi kıl şahsiyetler özleniyo aklinialirimsmile
Sınavlarında tekrar başarılar aklinialirimsmile
Eveeet gelelim bana -tatlicadiarzu- Listeme tam uysaydım daha çok verirdim ama ben uyamadım...:mymeka:
Muayyen günümde gelen tatlı krizine karşı koyamadım :mymeka:
2 gün heç yürümedim :mymeka:
Gündüzleri listeye uyup akşamları sapıttım :mymeka:
Neyse artık önümüzdeki maçlara bakıcizz :jeyyar: Yaz nan 87.4 kg......170 dk ( YENA yı geçmek bi nasip olmadı )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?