Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nurr yavrucum aklinialirimsmile aklinialirimsmile
kızlar cumleden hosbuldum.canım benım boy 167 kılo 101.400 geldım bu sabah.delikafaduldencanım ben kurban bayramından sonraki hafta basslamısdım su ana kadar 5,5 kilo verdim pazar günü kontrolüm var bakalım kaç gitmiş yada gelmişmi eyvahedigeldismile sen kaç kilosun ? bende 50 bedenim167 boyum var ama sanırım ben kısaldım çünkü 3 sene önce doktora giderken 170 di boyum mafoldumben mafoldumben mafoldumben bizim ailede var o malesef yas ilerledikce boydan çekioz nası oluo anlamıyorum ama çok fena oluyo mafoldumben ben 112 ile basladım su an 106,8 im
tabiiki ne demek hepiniz davetlisiniz geçen sene bi komşuya demişler gelelim falan diye neredeyse 1.5 yıl oluyor ses seda yok bende diyorum zayıflayım evleneyim
diyecek kelime bulamıyorum süpersin olumunekankayizsmile
merhabalar 90 kg yum ne acıki 26 yaşındayım hamilelikte aldıklarımı hala veremedim ne dışarı çıkmak istiyorum nede insanlarla görüşmek iyice içime kapandım daha önce hiç bu kiloya çıkmamıştım kızım bir yaşında ve hala emzirmeye devam ediyorum malum emzirme döneminde aman ye sütün gitmesin söylentilerine çok uydum sonç budur ne güzel tüm kilomu vermiştim millet emzirme döneminde kilo verir ben aldım canım çok sıkkın diyetisyene gitmek istiyorum ama malum eşimede birde bu konuda maddi olarak yük bindirmek istemiyorum banada yardımcı olurmusunuz
Günaydın arkadaşlar
YURDUSUM önemli bir konuya değinmiş, bayan olarak hepimiz risk altındayız. Kendinizi önemseyin ve gerektiğinde mutlaka Dr.a gitmeyi ihmal etmeyin.
Ben bu konuda biraz ihmal davrandım. Meme ca riiyim sol göğsüm alındı ve tedavim devam etmekte.Zor bir süreç Allah kimseye yaşatmasın.
Lütfen kendinize ve sağlığınıza önem verin. yolunda gitmeyen bir şey varsa mutlaka gecikmeden Dr gidin derim sizleri seven bir ablanız olarak.
günaydın fıstıklar hayırlı cumalar herkese hemen kilo bildirimi yapayım
başlangıç 117,1
geçen hafta 110
bu hafta 108,9
giden 1,100 gr:lepi:şükürler olsun bu haftada vermemiş olsaydım çekip gidecektim buralardansenağlama
geçen hafta ne oldudaa benn 112.4 çıktım hala anlamış deyilim
şimdi ise 109.9 çıktım
anamm nasıl sevindirik oldum
Ben 900 gr sen 1 kg ne güzel :)))
Yav itiraf etmiyim diyorum şımartmim diyorum ama napim elde değil senin gibi kıl şahsiyetler özleniyo aklinialirimsmile
Sınavlarında tekrar başarılar aklinialirimsmile
Eveeet gelelim bana -tatlicadiarzu- Listeme tam uysaydım daha çok verirdim ama ben uyamadım...:mymeka:
Muayyen günümde gelen tatlı krizine karşı koyamadım :mymeka:
2 gün heç yürümedim :mymeka:
Gündüzleri listeye uyup akşamları sapıttım :mymeka:
Neyse artık önümüzdeki maçlara bakıcizz :jeyyar: Yaz nan 87.4 kg......170 dk ( YENA yı geçmek bi nasip olmadı )
günaydınlarrrrrrrrrrrr oldu sonundaaa olduuuuuuuuuuuuuuuuu nurtopu gibi kilo gitti sositososito yaz çitolümm 82,1 sonundaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 380 dak egzersizzz :):):)
merhaba fıstıklar sabah beri okuyorum samimiyetinize bayıldım.ama kendimi aranızda yabancı hissettim. ne anlatsamda kızların muhabbetine dalsam diye düşündüm.ben net kullanmakta yeniyim acıkcası cokta bılmem kullanmayı.şu üyeliklerinizdende pek bişi annamadım.herşeye ben fransız kaldımkafamçokkarıştı neyse kızlar bugun kılom 101.400 geldi
galıba olcude vermelıyım o zaman sıkı durum-tatlicadiarzu-
bel..107
gogus ..123
kalca....128
bacak en ust bolge...68
nasılım ama kızlar tıpık banu alkanım işte:roflol::roflol:
selam kızlar
ay çitol sağol ya benim kafa nerde bilmiyorum bugün cumaymış kilo bildirmem lazım ben farkında diilim
kilom 78
vermeya çalıştıkça alıyorum bende :sinifsinif:
darısı benim basımabende bi göre bilseydim 2 li leri
msn den görüştügüm bir ark. var işe yaradıgını sölemiştikızlar su inceltici kremlerden kullananınız oldumuişe yarıyomu ya
![]()
nayırr banu alkan bi kere benim 90 -60 -90 ölçülerim bir keremm :dilcikar:merhaba fıstıklar sabah beri okuyorum samimiyetinize bayıldım.ama kendimi aranızda yabancı hissettim. ne anlatsamda kızların muhabbetine dalsam diye düşündüm.ben net kullanmakta yeniyim acıkcası cokta bılmem kullanmayı.şu üyeliklerinizdende pek bişi annamadım.herşeye ben fransız kaldımkafamçokkarıştı neyse kızlar bugun kılom 101.400 geldi
galıba olcude vermelıyım o zaman sıkı durum-tatlicadiarzu-
bel..107
gogus ..123
kalca....128
bacak en ust bolge...68
nasılım ama kızlar tıpık banu alkanım işte:roflol::roflol:
hiç sanmam cnmmm senden önce ben varımm :lepi:ay inanamıyorum ya en büyük ölçüler bendemi emoşcum hoşgeldin tatlım
olurmu öle şey yaacanım ben kurban bayramından sonraki hafta basslamısdım su ana kadar 5,5 kilo verdim pazar günü kontrolüm var bakalım kaç gitmiş yada gelmişmi eyvahedigeldismile sen kaç kilosun ? bende 50 bedenim167 boyum var ama sanırım ben kısaldım çünkü 3 sene önce doktora giderken 170 di boyum mafoldumben mafoldumben mafoldumben bizim ailede var o malesef yas ilerledikce boydan çekioz nası oluo anlamıyorum ama çok fena oluyo mafoldumben ben 112 ile basladım su an 106,8 im
noluyoo alsanaalsanasmile :dilcikar:Nurr yavrucum aklinialirimsmile aklinialirimsmile
allahımm hayırlarlaa bana ve tüm arkadaşlarımada naip ettt :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:Kilom 89.8 hehehe ucundan kıyısından 80 leri gördüm..:):)
seçiiillll uğursuz 90 ları aştım..zemuszemus
cnmm sürekli taküpteyimcitol liste ne zaman yayınlanıyo
ohh bende az önce 20 dakka yaptım :roflol:Efenim 190 dk. egsersiz neyin yapmışım..:roflol:
20 dakika ile bonustan öndeyim..:roflol:sırnaşık şey
bu arada eni gazlayan citol ve bonusa cok tesekkür ediyorum sizi öpüyorumŞenizolumunekankayizsmile