Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

eet inanıyorum bi arkadaş gibi yapacağım hedefim 52 ama ben şimdi küçük hedefler koyup ona ulaşacağım şimdi 87.3üm 85e ineyim sonra83 koycam öyle öyle düşeceğim benim boy kısa 52 anca normal durur

canım ben kurban bayramından sonraki hafta basslamısdım su ana kadar 5,5 kilo verdim pazar günü kontrolüm var bakalım kaç gitmiş yada gelmişmi eyvahedigeldismile sen kaç kilosun ? bende 50 bedenim :( 167 boyum var ama sanırım ben kısaldım çünkü 3 sene önce doktora giderken 170 di boyum mafoldumben mafoldumben mafoldumben bizim ailede var o malesef yas ilerledikce boydan çekioz nası oluo anlamıyorum ama çok fena oluyo mafoldumben ben 112 ile basladım su an 106,8 im
kızlar cumleden hosbuldum.canım benım boy 167 kılo 101.400 geldım bu sabah.delikafadulden

tabiiki ne demek hepiniz davetlisiniz geçen sene bi komşuya demişler gelelim falan diye neredeyse 1.5 yıl oluyor ses seda yok bende diyorum zayıflayım evleneyim neyse ben kaçar misafir gelecek banyoya girmem lazım

Son düzenleme:
tabiiki ne demek hepiniz davetlisiniz geçen sene bi komşuya demişler gelelim falan diye neredeyse 1.5 yıl oluyor ses seda yok bende diyorum zayıflayım evleneyim

canım benım cok tatlısın..bak gör zayıflayınca sen onları begenmıcen yanı secıcı seeeen olucanbilmiyorumkismileinşallah:Saruboceq:

Kilom 89.8 hehehe ucundan kıyısından 80 leri gördüm..:):)

seçiiillll uğursuz 90 ları aştım..
zemuszemus

ee daha daha nasılsınız? Bi sürü kişi var kimse yazmıyo bişeboshayallersmile

diyecek kelime bulamıyorum süpersin olumunekankayizsmile

Buna rağmen sadece 800 gr. vermişim..Olsun ya şükür..

merhabalar 90 kg yum ne acıki 26 yaşındayım hamilelikte aldıklarımı hala veremedim ne dışarı çıkmak istiyorum nede insanlarla görüşmek iyice içime kapandım daha önce hiç bu kiloya çıkmamıştım kızım bir yaşında ve hala emzirmeye devam ediyorum malum emzirme döneminde aman ye sütün gitmesin söylentilerine çok uydum sonç budur ne güzel tüm kilomu vermiştim millet emzirme döneminde kilo verir ben aldım canım çok sıkkın diyetisyene gitmek istiyorum ama malum eşimede birde bu konuda maddi olarak yük bindirmek istemiyorum banada yardımcı olurmusunuz

Hoşgeldin aramıza..Merak etme yanlız diilsin..Bende emzirirken kilo alanlardanım..:)

Günaydın arkadaşlar
YURDUSUM önemli bir konuya değinmiş, bayan olarak hepimiz risk altındayız. Kendinizi önemseyin ve gerektiğinde mutlaka Dr.a gitmeyi ihmal etmeyin.
Ben bu konuda biraz ihmal davrandım. Meme ca riiyim sol göğsüm alındı ve tedavim devam etmekte.Zor bir süreç Allah kimseye yaşatmasın.
Lütfen kendinize ve sağlığınıza önem verin. yolunda gitmeyen bir şey varsa mutlaka gecikmeden Dr gidin derim sizleri seven bir ablanız olarak.

Çok haklısın..En ihmal ettiklerimin başında kendi sağlığım geliyor..
Kadın doğuma gitmem lazım..Kesinlikle şart,sürekli erteliyorum..:(

günaydın fıstıklar hayırlı cumalar herkese hemen kilo bildirimi yapayım
başlangıç 117,1
geçen hafta 110
bu hafta 108,9
giden 1,100 gr:lepi:şükürler olsun bu haftada vermemiş olsaydım çekip gidecektim buralardansenağlama

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

geçen hafta ne oldudaa benn 112.4 çıktım hala anlamış deyilim
şimdi ise 109.9 çıktım
anamm nasıl sevindirik oldum

Yapmışsındır bişey..:):) Şaka oluyo öyle arada..
Kocaman tebrikler sana..Yürü be citol kim tutar seni..

Ben 900 gr sen 1 kg ne güzel :)))

Yav itiraf etmiyim diyorum şımartmim diyorum ama napim elde değil senin gibi kıl şahsiyetler özleniyo aklinialirimsmile

Sınavlarında tekrar başarılar aklinialirimsmile

Eveeet gelelim bana -tatlicadiarzu- Listeme tam uysaydım daha çok verirdim ama ben uyamadım...:mymeka:

Muayyen günümde gelen tatlı krizine karşı koyamadım :mymeka:

2 gün heç yürümedim :mymeka:

Gündüzleri listeye uyup akşamları sapıttım :mymeka:

Neyse artık önümüzdeki maçlara bakıcizz :jeyyar: Yaz nan 87.4 kg......170 dk ( YENA yı geçmek bi nasip olmadı )

:):) Çılgın seni..:)

Çok iyi gidiyosun..

günaydınlarrrrrrrrrrrr oldu sonundaaa olduuuuuuuuuuuuuuuuu nurtopu gibi kilo gitti sositososito yaz çitolümm 82,1 sonundaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 380 dak egzersizzz :):):)

Oh bee nihayet..:):)

merhaba fıstıklar sabah beri okuyorum samimiyetinize bayıldım.ama kendimi aranızda yabancı hissettim. ne anlatsamda kızların muhabbetine dalsam diye düşündüm.ben net kullanmakta yeniyim acıkcası cokta bılmem kullanmayı.şu üyeliklerinizdende pek bişi annamadım.herşeye ben fransız kaldımkafamçokkarıştı neyse kızlar bugun kılom 101.400 geldi
galıba olcude vermelıyım o zaman sıkı durum-tatlicadiarzu-
bel..107
gogus ..123
kalca....128
bacak en ust bolge...68
nasılım ama kızlar tıpık banu alkanım işte:roflol::roflol:

:roflol::roflol:

selam kızlar
ay çitol sağol ya benim kafa nerde bilmiyorum bugün cumaymış kilo bildirmem lazım ben farkında diilim
kilom 78
vermeya çalıştıkça alıyorum bende :sinifsinif:

Kilonu çok iyi korumuşsun uzun süre..Buda başarı bence..

darısı benim basıma :( bende bi göre bilseydim 2 li leri

Az kalmış seninde görmene..

Efenim 190 dk. egsersiz neyin yapmışım..:roflol:

20 dakika ile bonustan öndeyim..
:roflol:sırnaşık şey

ablalrımmmmmm kardeşlerim canlarım güzellerim vermiş oldugum arada kilo almayıp vermişim mutluyummmmm şimdi tam 120 olmuşummmm sizi seviyorum

bugün yediklerim

sabah
1 haşlama yumurta 80
1 dilim k.ekmeği 50

ara bir nescafe 70

öğle haşlama tavuk 150
5 kaşık bulgur pilav 290
1 kase yoğurt 95
1 kase salata 92

ara
2 adet mandalina 100

akşama da yediklerimi yazarim sizi seviyorum citol aplammmmm listeye alllllllll beni canımmmmmmmmmm:dance: :dance: :dance:

günaydin güzeller , nasilisiniz ??
ben cok cok cok iyim cok sükür bu hafta kilo verebildim pazartesi günü 105.6 idim bugün 104.1 ciktim cok mutluyumm1,5 kilo vermisim 5 günde:dance:

kızlar su inceltici kremlerden kullananınız oldumu :D işe yarıyomu ya :D
msn den görüştügüm bir ark. var işe yaradıgını sölemişti
ama bilmiyorum kullanmadım ben hiç
gayaet açık ve net üzere göründügü gibi kaydirigubbakcemile3
merhaba fıstıklar sabah beri okuyorum samimiyetinize bayıldım.ama kendimi aranızda yabancı hissettim. ne anlatsamda kızların muhabbetine dalsam diye düşündüm.ben net kullanmakta yeniyim acıkcası cokta bılmem kullanmayı.şu üyeliklerinizdende pek bişi annamadım.herşeye ben fransız kaldımkafamçokkarıştı neyse kızlar bugun kılom 101.400 geldi
galıba olcude vermelıyım o zaman sıkı durum-tatlicadiarzu-
bel..107
gogus ..123
kalca....128
bacak en ust bolge...68
nasılım ama kızlar tıpık banu alkanım işte:roflol::roflol:
nayırr banu alkan bi kere benim 90 -60 -90 ölçülerim bir keremm :dilcikar:
ay inanamıyorum ya en büyük ölçüler bendemi emoşcum hoşgeldin tatlım
hiç sanmam cnmmm senden önce ben varımm :lepi:
canım ben kurban bayramından sonraki hafta basslamısdım su ana kadar 5,5 kilo verdim pazar günü kontrolüm var bakalım kaç gitmiş yada gelmişmi eyvahedigeldismile sen kaç kilosun ? bende 50 bedenim :( 167 boyum var ama sanırım ben kısaldım çünkü 3 sene önce doktora giderken 170 di boyum mafoldumben mafoldumben mafoldumben bizim ailede var o malesef yas ilerledikce boydan çekioz nası oluo anlamıyorum ama çok fena oluyo mafoldumben ben 112 ile basladım su an 106,8 im
olurmu öle şey yaa
bildigim belli biya ki bu yaş 55-60 üstü başlar boy çekmesi
oda kemik erimesine baglı falan filen
Nurr yavrucum aklinialirimsmile aklinialirimsmile
noluyoo alsanaalsanasmile :dilcikar:
Kilom 89.8 hehehe ucundan kıyısından 80 leri gördüm..:):)

seçiiillll uğursuz 90 ları aştım..
zemuszemus
allahımm hayırlarlaa bana ve tüm arkadaşlarımada naip ettt :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
citol liste ne zaman yayınlanıyo
cnmm sürekli taküpteyim
bildirmeyen herkese haber saldım
eksiklerde tammlansın yayınlıcam
genel 18.00 kadar beklicem liste için
Efenim 190 dk. egsersiz neyin yapmışım..:roflol:

20 dakika ile bonustan öndeyim..
:roflol:sırnaşık şey
ohh bende az önce 20 dakka yaptım :roflol:

sanırım ben bu işi başarıcam
öyle bir his doguyor içime
az önce leslie abla ile yüyürüdüm 2 mil olanı yapcaktım 35 dakka ama 20 dakka dayanabilim
terledim bacaklarım agrıdı
içimdekii devi uyandırdımmı nee :nazar:

Back
X