Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sanırım ben bu işi başarıcam
öyle bir his doguyor içime
az önce leslie abla ile yüyürüdüm 2 mil olanı yapcaktım 35 dakka ama 20 dakka dayanabilim
terledim bacaklarım agrıdı
içimdekii devi uyandırdımmı nee :nazar:

citol'cüm 3 mile olanı yap..Çok işe yarıyo..

benim bel çevrem yaklaşık 113 dü bugün ölçtüm 107 geldi şaştım kaldım ayol..:):)

beli ve basenleri çok çalıştırıyo ve çok terletiyo,haberin ola..

bir yastıkta yaşlanmanız dilegi ile evlilik yıldönümüz kutlu olsun cnm arkadaşım

olumunekankayizsmile

Delisin sen ya..delikafaduldenŞu an kahkahalarla gülüyorum..Barış uyanırsa sen gelip uyutucan haberin olsun..nasılsa adresi biliyosun..

25 ocak evlilik yıldönümümüz..ben önden karşılıyayım dedim..
:roflol::roflol:

citol'cüm 3 mile olanı yap..Çok işe yarıyo..

benim bel çevrem yaklaşık 113 dü bugün ölçtüm 107 geldi şaştım kaldım ayol..:):)

beli ve basenleri çok çalıştırıyo ve çok terletiyo,haberin ola..

Delisin sen ya..delikafaduldenŞu an kahkahalarla gülüyorum..Barış uyanırsa sen gelip uyutucan haberin olsun..nasılsa adresi biliyosun..

25 ocak evlilik yıldönümümüz..ben önden karşılıyayım dedim..
:roflol::roflol:

aa hep merak etmişim dir izmiri kordon boyunu denizinii
zevkle gelirr oglanıda alırr uçarım dışarı :roflol:
artık bizi ararsınn sende elinde sopa :roflol:

ya kizlar bu kilo cizelgesi ne zahmetli bir is olmus yaa neden böyle ugrastiriyorlarki bizi önceden ne güzel sadece rakamlari degistiriyoduk bitiyodu .. simdi nasil oluyo kizlar cizelgeyi yaptim ama hangi linki yapistircam onu bilmiyorum

Kilom 89.8 hehehe ucundan kıyısından 80 leri gördüm..:):)

seçiiillll uğursuz 90 ları aştım..
zemuszemus

alkisalkisalkis alkisalkisalkis hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

tbrklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr süpersinnnn ay çok sevindimmmmm bende 82,9 dan aşağısını göremiyodum şkürr gördümm bizim metabolizmaaa anlaştımı neeeee :):):

bursa16 hoşgeldinnnnnn aramızaaaaa a.s.

yenaaaa şu sitenin ismini banada versene ben sadece 1.bölümünü indirdim daha yapmadım :):):)

Leslie yi eşim indirip cd ye aktardı..ben dvd den yapıyorum..

O tür işleri kendisine yaptırıyorum..

citol indirmiş o daha iyi bilir..

Son düzenleme:
Efenim 190 dk. egsersiz neyin yapmışım..:roflol:

20 dakika ile bonustan öndeyim..
:roflol:sırnaşık şey

Bu haftada sefanı sür aklinialirimsmile Bi zahmet o işe yarıyo dediğin şeyi banada göndert aklinialirimsmile

Leslie yi eşim indirip cd ye aktardı..ben dvd den yapıyorum..

O tür işleri kendisine yaptırıyorum..

citol indirmiş o daha iyi bilir..

Citol uyuzu bi zahmet bana gönder onu msn den alsanaalsanasmile yoksa YENA nın başına ekşiycem mecbur kaydirigubbakcemile

selam kızlar. başarı listesi asılmamış sanırım ??
neyse bugün ne yedim__=?

kahvaltı:
1 kepekli peynirli sandviç

öğlen:
1 tabak kaba yemeği
2-3 kaşık yoğurt
1 bardak şalgam suyu
yarım piliç şinitzel

akşam:
6 köfte ve salata yiyicem

işte geldimm burdayımmmmlülülülülülühihoyyyt

biraz geç olcak ama:kedi: beni 3 Şubata kadar 101 yazın ya da ben bildirmeyeyim kendi çapımda ara ara paylaşırım kilo verip vermediğimi burda, siz bilirsiniz arıza çıkarmış gibi olmayayım sonra bildirdi bildirmedi gibiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ya da şey yapsam olur mu ki? ben eve gidince ölçülerimi versem kiloma da 3 şubata kadar 101 yazsanız ama ölçülerimi her hafta söylesem hı? aklinialirimsmileaklinialirimsmile

-selamlarr bu hafta da güzel kilolr gitmiş bravaaaalkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi:bu arada beni aynı geçin citolum heryerlerim ağrıyor dikenler batıyor sanki vicutuma öyykkkkk-tatlicadiarzu-bu ara yine giremiyorum siteye maşallahh bayaa kaynatmışsınız inşallah bende katılıcam size yakında sengözlerimebaksanab

ya kizlar bu kilo cizelgesi ne zahmetli bir is olmus yaa neden böyle ugrastiriyorlarki bizi önceden ne güzel sadece rakamlari degistiriyoduk bitiyodu .. simdi nasil oluyo kizlar cizelgeyi yaptim ama hangi linki yapistircam onu bilmiyorum
kız en son yaptıktan sonra çizelgeyi orayı sıkkullanılanlara ekliyosun ve her seferinde yine aynı şekilde şifreyi girip edit diyip degiştiriyosun
sonra ilk linkteki ımg ile başlayan yerden sanırım ortalara gelio linkin orayı kopyalıyosun
resmini çekip ekliyorum bi razdan
yenaaaa şu sitenin ismini banada versene ben sadece 1.bölümünü indirdim daha yapmadım :):):)
sendezayıfla diye bi site
gogleye yaz direk çıkar
orda tüm linkler var ve istedigini indir

Citol uyuzu bi zahmet bana gönder onu msn den alsanaalsanasmile yoksa YENA nın başına ekşiycem mecbur kaydirigubbakcemile
üst msj oku nann hihoyyyt
işte geldimm burdayımmmmlülülülülülühihoyyyt

biraz geç olcak ama:kedi: beni 3 Şubata kadar 101 yazın ya da ben bildirmeyeyim kendi çapımda ara ara paylaşırım kilo verip vermediğimi burda, siz bilirsiniz arıza çıkarmış gibi olmayayım sonra bildirdi bildirmedi gibiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ya da şey yapsam olur mu ki? ben eve gidince ölçülerimi versem kiloma da 3 şubata kadar 101 yazsanız ama ölçülerimi her hafta söylesem hı? aklinialirimsmileaklinialirimsmile
tmm seni hep aynı geçiyorum
ölçüleride ayda bir kere alcaz cnm

2mile ne noluyor ne demek alsanaalsanasmilene kaçırıyorum aaaaaaaaaaaaaaa noluyorsunuz ya

Back
X