Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kim ne kadarmış kaç kilo vermiş alın inceleyin haftanın birincileri geliyor birazdanda
inş yanlış hesaplayıp birilerini gene unutmamm
kafa karışıyoo yaparkenee

bana son dakka golü attı pointt :umursamaz:
leslie sansona diye bir bayan var
yürümeyi sevmeyen ve dışarda yürüme imkanı olmayan bayanlara ewde yürüyüş yaptırıyo mesela 35 dakkalık bir video 2mil yürüyüşe eş deger

hmm birinciyim yuppi geçen kilo almıştım 90dan 92ye çıktım şimdi iyi düştüm helal haftanın ve açlığınn hakkını verdik yani:lepi::lepi::lepi:alkisalkisalkis

Bu haftada sefanı sür aklinialirimsmile Bi zahmet o işe yarıyo dediğin şeyi banada göndert aklinialirimsmile

bonusçum link adresi kopyaladım..

Fekat böcüklüymüş..:):) Allahım neden bu virüsler beni takip ediyor anlamadım..:)

Son düzenleme:
zalimi tebrik ediyorum süpersin.
tüm arkadaşları teve de kendimi tebrik ediyorum. hepimiz süperiz....
haydi kızlar yeni haftaya yepyeni başlayalım...
ve yaza kadar en az altışar beden incelelimm.......

Bende herkeşleri tebrik ediyorum..

Çok güzel oluyo böyle..ıyice gaza geliyoruz..Ha gayret bu hafta daha bi kıpraşalım....:):)

-selamlarr bu hafta da güzel kilolr gitmiş bravaaaalkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi:bu arada beni aynı geçin citolum heryerlerim ağrıyor dikenler batıyor sanki vicutuma öyykkkkk-tatlicadiarzu-bu ara yine giremiyorum siteye maşallahh bayaa kaynatmışsınız inşallah bende katılıcam size yakında sengözlerimebaksanab

Bekliyoruz seni dört gözle..:)

kim ne kadarmış kaç kilo vermiş alın inceleyin haftanın birincileri geliyor birazdanda
inş yanlış hesaplayıp birilerini gene unutmamm
kafa karışıyoo yaparkenee

citol bayıldım buna..Çok güzel olmuş eline sağlık..alkisalkisalkisalkisalkisalkis

bonusçum link adresi kopyaladım..

Fekat böcüklüymüş..:):) Allahım neden bu virüsler beni takip ediyor anlamadım..:)

cnm seni böcükler takip etmiyo
sitenin bi şeyi buu
özel msjdada lin veremiyosun öle yazıyoo

bu ara benim herifi bekarkene
sevgili ikene
telefona böcük diye kayetmiştim :D

cnm seni böcükler takip etmiyo
sitenin bi şeyi buu
özel msjdada lin veremiyosun öle yazıyoo

bu ara benim herifi bekarkene
sevgili ikene
telefona böcük diye kayetmiştim :D

Neden farkedilmesin diyemi..:roflol:

Senin tebrik mesajını eşime gösterdim çok güldü..:roflol:

Zaten alttaki karikatür pek yabancı gelmedi..Erdil Yaşaroğlu..Leman okuduğumuz için..

citol MSN avatarındaki resim kim..?? Senmisin..??

Ayrıca hayret ettim robert yok..Küsmüsünüz bu ara..:):)

Neden farkedilmesin diyemi..:roflol:

Senin tebrik mesajını eşime gösterdim çok güldü..:roflol:

Zaten alttaki karikatür pek yabancı gelmedi..Erdil Yaşaroğlu..Leman okuduğumuz için..

hahahaha
adamı depresyona sokmasydın şimdiden
keza benimki 50-60 yaşlarını düşünüp depresyona giriyodaa:roflol:

yarışmaya katılan ve kazanan herkesi kutlarım arkadaşlar. aynen devam:lepi:

zalimi tebrikler ne yaptın bir haftada hiçmi birşey yemedin canım giden 4.7 galiba hiç kaçamak yapmadın vede çok spor

herkezi tebrik ediyorum inşallah önümüzdeki hafta daha çok gider yağlar patır patır parçalanırlar istemiyorum artık yük taşımayı bıktım senelerdir hammallık yapıyorum ama bunu yazarken bile canım tatlı istiyor nasıl geçecek bu tatlı krizlerim bilmem evede almıyorum olan eşime oluyor yazık adam 70 kilo .alalım diyor ben aldırmıyorum sonra yemiyor abur cuburları ben yiyorum

bugün öğlen gezmeğe gitmiştim orada çok hafif bişey yedim yazmıyayım
akşamda tavuk patates poşette fırında yağsız çok az pilav yoğurt salata ekmek yok pilav yediğim için şimdide meyva yiyorum yeşil çayımda olmak üzere

herkezi tebrik ediyorum

off sorma ya yeşil çaylar sandaloz sakızı bool su elma dietide işe yaradı sanırım bi gün kaçamak yaptım oda zorunlu yarım dilim ekmek falan yedim günde 2 dilim bulmadı böylede devam edeceğim bol yoğurt ve elma yedim sadece tutki yedim dedim bıraktım pazartesi teyzem malum tatlıdan yapacak ama gitmicem yememek için biliyorsunuz teyzemde önüne geleni yememek yasak der çalışcam dicem gitmicem şimdi stepper bincem kemer çalıştırcam ha bide çörekotu yiyorum yoğurtla ay ne çok şey yapmışım aferin banakaydirigubbakcemile3sabah spora orada kaptırıyorum kendimi belediyenin koydukları varya onlara gitcem yine çok eğlenceli ay dünkü temizliğin acılarını atamadım üzerimden heryerim kopuyor ve et kesmiş durumda ay buranında tutkunu oldum yakaydirigubbakcemile3

ayy o kadar çok bulaşık varmışki steperla bulaşık yıkayım nasılsa hareket etmiyorum pek biraz uzun sürer ama yürüye yürüye bulaşık yıkarım bende dünyada bir ilkmiyim acabaohaoldumsmile

ayyyyyyyyy öldüm ben 35dk sürdü step ve bulaşık step üzerinde bulaşık yazlız ayrı ayrı deil kendime inanamıyorum şu kaloriyi nereden hesaplıyorduk citolakannehir

Back
X