hayrrrr o sana gelemezz ben gelmek istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa alsanaalsanasmile:a015:
cuma ginleri kilo bildirim günü
eger kilonu sölersen
senide listeye yazarım hoşgeldin a.s.
ham kart hem delii :roflol::roflol:
üçyüzbeşyüzz:roflol:
hoşgeldin
sende kilonu sölersen yazarım listeye
:roflol::roflol::roflol:
öhömmm öhömm o çıtır kuzu ben oluyorum boshayallersmile bayanssulusmile ohaoldumsmile
eve girsin bari mi:)) haha tilkiymiş o da :))aynen aynen hıh bbide benden bu gıcıklardan 3 tane var biri abla ikisi kardes ablama neyi göstersem çok güzel ama bana olmas hoff die hemen dur bn alıyım bana yakısır bu maksat aynı ew içine girsin der alır :mymeka: :mymeka:
aayyyy kaahveden adam toplar dövmeye gelirdim valla bi haber çaksaydın:)) sanki o hatunun şişmanlama ihtimali yok da. inan der mi ayolşişmanlamışsın diye. bize böyle diyenler salak mı ben anlamıyorum farkında olmama ihtimalimiz var mı ki? hiç işte sırf ....liğine:)) sen bu gazla bi süre git yena iyi olmuş boşver öyle laflar duymasak bizde belki zayıflamazdıkboshayallersmileDün dışarı çıktık,tabii hava soğuk ve çocuklu aile olunca,kapalı ve oyuncaklı yerler tercih ediliyor..:)
Neyse gittik eğlendik mamalar yendi ama ben yemedim çay içtim birde minicik çiko attım ağzıma..:)
Kızım ve eşim teknosa'ya bakmaya girdiler.bende oğlumla dolanıyorum vitrin falan bakıyorum..
Sonra arkamdan bir ses,nilüüüü nilüüü döndüm aaaa oda ne.X yavuklum yanında çok hoş ince uzun bir hatunla elelel bana doğru geliyorlar..
Neyse, yanıma gelir gelmez nilüü inanamıyorum noolmuşsun böyle, noolmuş dedim..Acaip kilo almışsın..
Biliyorum farkındayım uzun zamandır böyleyim dedim..Önceden no-frost'dun şimdi tombul no-frost oldun hahaha diyo,no-frost diyerek benim soğuk ve mesafeli olduğumu vurguluyor..
Allahım ya sabır diyorum içimden ama topuklarınada sıkasım var feci şekilde..:)) Ayy çok Polat Alemdar gördüm kendimi..:))
İşte sahte gülücükler falan..Oğlumu sevdiler,yanındaki fıstık hatunla nasıl tanışıp evlediklerini detay geçiyordu,eşim ve kızım geldi.. Tanıştılar falan..Hehehee
Çocuklar uyuduktan sonra,eşime hani Adanalı ukala bir sevgilimden bahsetmiştim ya sana işte oydu dedim..Anladım dedi....
Ayrıca sana hayret ettim nasıl böyle bir kişilikle arkadaşlık etmişsin dedi..:))
Hakkaten ya,işte gençlik ne edersin..Şimdi bu olay beni hırslandırsada artık fire vermesem..Zayıflama konusunda..
hoşgeldin kaydirigubbakcemile2kızlar ben yeni katıldım merhaba..
sanırım burası benim topiğim olucak :)
sen de iyi çgh ci oldun ee. ben de kalorileri hesaplarken yapıyorum onu amaaann diyorum üç yüz beş yüz üç yüz beş yüz ye gitsin nıhahahaklinialirimsmileBizim topicten bahsetseydin kız ona aklinialirimsmile sevgili no-frostum -tatlicadiarzu- bak bende acayip gaza geldim tutamıyorum kendümü acil tarafından birilerine haddini anyayıu ve de konyayı ve de kadının fendini göstertmem gerekiyo...lmaz:
Ne yazıkki bu birileri ex değil...Öhömm bu benmiyim inanamıyorum...Tanıştırayım öhömm işte hırssss işte azimmm işte bonussss :))))))
Gölgelerin gücü adınaaaa :roflol:
üçyüzzzz beşyüzzz üçyüzzz beşyüzzz:dance:
Hoşgeldin o zaman aramıza..a.s.
Tamam sakin ol..geçti geçti..Bozma kaliteni.. :roflol::roflol::roflol:
Hoşgeldin canım..a.s.
Bizde neyaptığımızı bilmiyoruz ama..İyi şeyler oluyor,emin ol..Takıl buraya:roflol:
diyetisyene gidene varhepiniz diyetisyenemi gidiyorsunuz yoksa kendiniz uyguladığınız bi yöntemlemi veriyorsunuz benim diyetisyene gitmem şimdilik söz konusu değil küçük bebişim var bakacak kimse yok onu bırakamam
75 ile listeye yazıyorum adını85 ile doğuma gittim bebeğim şu an 7,5 aylık ben ise 75 kiloyum bukadar zamanda 10 kilo vermişim.
bide benim yerimde olsan ne olacakbende size bu hafata başıma gelen birşeyi anlatayım sonunda çok üzüldüm neyse başlıyorum
malum zayıflayınca benim kıyafetler olmuyo yani büyük gelmeye başladı özelliklede pantolonlarım hafta sonu lefkoşaya gittik malum buralarda kıyafet o kadar çok pahalıki anlatamam dükkanlara girmeye başladık 32 veya 33 beden kot pantolon arıyorum girdik çok güzel beğeniyorum denemeye kalkıncada olmuyo çok moralım bozuldu 2 veya 3 dükkan gezince eşime dedim ben vazgeçtim istemiyorum sonra neyse bir yere daha girdik kadın beni görünce 34 35 beden çıkartırmısın dedi çok moralim bozuldu beğeneceğim varsada bakmadan çıktım sinirden kadında kızdığımı anladı oysa kendinin benden aşağı yanı yoktu buldum istediğimi sonunda ama bir hüsranla zayıfken ne giyersem olurdu hiç terettüt etmezdim inanaın arkadaşlarım artık alışveriş yapmak istemiyorum bu kiloyla yaza kadar kesinlikle 65 olmam lazım bana moral ve motivasyon verin bunalmaya başladım ben mafoldumbenmafoldumben
bende size bu hafata başıma gelen birşeyi anlatayım sonunda çok üzüldüm neyse başlıyorum
malum zayıflayınca benim kıyafetler olmuyo yani büyük gelmeye başladı özelliklede pantolonlarım hafta sonu lefkoşaya gittik malum buralarda kıyafet o kadar çok pahalıki anlatamam dükkanlara girmeye başladık 32 veya 33 beden kot pantolon arıyorum girdik çok güzel beğeniyorum denemeye kalkıncada olmuyo çok moralım bozuldu 2 veya 3 dükkan gezince eşime dedim ben vazgeçtim istemiyorum sonra neyse bir yere daha girdik kadın beni görünce 34 35 beden çıkartırmısın dedi çok moralim bozuldu beğeneceğim varsada bakmadan çıktım sinirden kadında kızdığımı anladı oysa kendinin benden aşağı yanı yoktu buldum istediğimi sonunda ama bir hüsranla zayıfken ne giyersem olurdu hiç terettüt etmezdim inanaın arkadaşlarım artık alışveriş yapmak istemiyorum bu kiloyla yaza kadar kesinlikle 65 olmam lazım bana moral ve motivasyon verin bunalmaya başladım ben mafoldumbenmafoldumben
bende size bu hafata başıma gelen birşeyi anlatayım sonunda çok üzüldüm neyse başlıyorum
75 ile listeye yazıyorum adını
tamam teşekkür ederim listede ne durumdayım bakalım :kedi:
en alt sıradasın onu söleyim
yaş 28 çıtırr kuzu bayanssulusmile
Aman güzelim yaa alsın o kotu kafasına geçirsin....Sen yeterki iyi ol kıyafet nedir köpeeen olur -tatlicadiarzu- Bunalan istediği kadar küfür felan edebülü yada başka türlü rahatlayabülüüü zira bizden kıymetli değil ....
Hayde üçyüzz beşyüzzz :roflol: :dance: :dance:
kızlar şoyle bılgılerınıze baktımda hepınız cok gencsınız.onun için bukadar matraksınız.
ablanız olarak rıca edıyom yaslarınızı yazın bakımlmaz:hııııı cabuk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?