Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hepiniz diyetisyenemi gidiyorsunuz yoksa kendiniz uyguladığınız bi yöntemlemi veriyorsunuz benim diyetisyene gitmem şimdilik söz konusu değil küçük bebişim var bakacak kimse yok onu bırakamam

85 ile doğuma gittim bebeğim şu an 7,5 aylık ben ise 75 kiloyum bukadar zamanda 10 kilo vermişim.

eve girsin bari mi:)) haha tilkiymiş o da :))
aayyyy kaahveden adam toplar dövmeye gelirdim valla bi haber çaksaydın:)) sanki o hatunun şişmanlama ihtimali yok da. inan der mi ayolşişmanlamışsın diye. bize böyle diyenler salak mı ben anlamıyorum farkında olmama ihtimalimiz var mı ki? hiç işte sırf ....liğine:)) sen bu gazla bi süre git yena iyi olmuş boşver öyle laflar duymasak bizde belki zayıflamazdıkboshayallersmile
kızlar ben yeni katıldım merhaba..

sanırım burası benim topiğim olucak :)
hoşgeldin kaydirigubbakcemile2
sen de iyi çgh ci oldun ee. ben de kalorileri hesaplarken yapıyorum onu amaaann diyorum üç yüz beş yüz üç yüz beş yüz ye gitsin nıhahahaklinialirimsmile

hakkaten he ne yaptığımı biliyomuyum mesela ben. ben bugün muz diyeti yapıyorum ama bu kadar aptal bi diyet olmaz mal mıyım neyim:) bozarım ben bunu bi kabak yerim yaa bu neeeeeeeeeee

bende size bu hafata başıma gelen birşeyi anlatayım sonunda çok üzüldüm neyse başlıyorum
malum zayıflayınca benim kıyafetler olmuyo yani büyük gelmeye başladı özelliklede pantolonlarım hafta sonu lefkoşaya gittik malum buralarda kıyafet o kadar çok pahalıki anlatamam dükkanlara girmeye başladık 32 veya 33 beden kot pantolon arıyorum girdik çok güzel beğeniyorum denemeye kalkıncada olmuyo çok moralım bozuldu 2 veya 3 dükkan gezince eşime dedim ben vazgeçtim istemiyorum sonra neyse bir yere daha girdik kadın beni görünce 34 35 beden çıkartırmısın dedi çok moralim bozuldu beğeneceğim varsada bakmadan çıktım sinirden kadında kızdığımı anladı oysa kendinin benden aşağı yanı yoktu buldum istediğimi sonunda ama bir hüsranla zayıfken ne giyersem olurdu hiç terettüt etmezdim inanaın arkadaşlarım artık alışveriş yapmak istemiyorum bu kiloyla yaza kadar kesinlikle 65 olmam lazım bana moral ve motivasyon verin bunalmaya başladım ben mafoldumbenmafoldumben

anam ben yazana kadar gündem değişiyor yahu hakkaten de bu obezitede artış var herhalde heheh:)) şaka bi yana yeni gelenlere cümleten hoş gelişler ola!

benim önce eve bir tartı almam lazım bu hafta tartı alayım ondan sonra aranıza gelicem

hepiniz diyetisyenemi gidiyorsunuz yoksa kendiniz uyguladığınız bi yöntemlemi veriyorsunuz benim diyetisyene gitmem şimdilik söz konusu değil küçük bebişim var bakacak kimse yok onu bırakamam
diyetisyene gidene var
ama genelde
evimizde ne varsa az ondan az bundan
kendi uyurmasyon ariflerimizle
kepek ekmegi agırlıklı
az ama sık yiyerek
bişiler yapmaya çalışıyoruz
85 ile doğuma gittim bebeğim şu an 7,5 aylık ben ise 75 kiloyum bukadar zamanda 10 kilo vermişim.
75 ile listeye yazıyorum adını
bide benim yerimde olsan ne olacak
mont aldım kendime allahtan 58 bedene kadar varmış
bi girdim içine fır dönüyoo
nasıl evindim
alt tarafa 54
üst taraf 48-50
:bbo:

canım sakin ol ben de sevinçle dükkana gittim hesapta 80lere geldim diye allahım gıcıklığına bi görevli oğlan gitmiyo bir adım atıyom o da atıyo bi sola dönüyom o da. ama yardımcı olmak felan değil anladı benim kimseyle uğraşmadan almak istediğimi ayrılmadı peşimizden. en sonunda biz sinirden benimkyle çıkışa yönelince buyruun dedi benimki de sağolun bi rahat vermediniz dedi:)) ama kızlar yani ben de çalıştım müşteriyle ilgilenme değildi çocuk pisliğine yapıştı sağol diyorum gülümsüyorum uzaklaşıyorum gitmiyo ay illet oldum dedim daha 70 olana kadar bana rahat yok:)

beraber aldığımız yenileri de paylaşıcaz sabırlı olmak gerek sen başarıcan bu işi sıkma hiç kendinialkisalkisalkis

Aman güzelim yaa alsın o kotu kafasına geçirsin....Sen yeterki iyi ol kıyafet nedir köpeeen olur -tatlicadiarzu- Bunalan istediği kadar küfür felan edebülü yada başka türlü rahatlayabülüüü zira bizden kıymetli değil ....

Hayde üçyüzz beşyüzzz :roflol: :dance: :dance:

kızlar şoyle bılgılerınıze baktımda hepınız cok gencsınız.onun için bukadar matraksınız.
ablanız olarak rıca edıyom yaslarınızı yazın bakımlmaz:hııııı cabuk...

valla arkadaşım eşimde vardı yanımda içimden geçirdiğim herşeyi patır patır döküverdim sinirden tabi sonra rahatladım ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile

ay ne güzel oldu burası 11 kişiyiz yahu şu an:))

bursa16 biz hep matrak olucaz öyle yaşla azalmıycak inşalla:) ama henüz yaşımı saklama evresine bi kaç yıl kalmışken ben de söyliyim bari:) 24.2 aylık hehe:=)

neyse arkadaşlar ben çıkıyorum daha fazla takılmak isterdim ama benim bebiş durmuyo sıkıldı sonra görüşürüz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

vallahi okucam diye bişi yazamıyorum heeekaydirigubbakcemile3 hay maşallahkaydirigubbakcemile2 millet dolmuş anacım:hulya:
bende 22 yaşımdayım...:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…