Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bugun bana noldu bılmem sureklı bırseyler yemek ıstıyorum......bende aglıcam sımdı........ohaoldumsmile

oyy çok kötü bi yerde bi eksik bişey yapıosun demekki yada hasta olcaksın da ola bilir ama kalorisiz bişeyler atıstır istersen ara ögün saatin ne zmn gelio çay fln içsen böyle biraz geçmez mi ki

Ben geldim..Çok yorgun bir şekilde..

ıyi çoğunuz burdasınız..dün yaşadığım bir olayı anlatayım size..

Burda kalın emi..:)

Dün dışarı çıktık,tabii hava soğuk ve çocuklu aile olunca,kapalı ve oyuncaklı yerler tercih ediliyor..:)

Neyse gittik eğlendik mamalar yendi ama ben yemedim çay içtim birde minicik çiko attım ağzıma..:)

Kızım ve eşim teknosa'ya bakmaya girdiler.bende oğlumla dolanıyorum vitrin falan bakıyorum..

Sonra arkamdan bir ses,nilüüüü nilüüü döndüm aaaa oda ne.X yavuklum yanında çok hoş ince uzun bir hatunla elelel bana doğru geliyorlar..

Neyse, yanıma gelir gelmez nilüü inanamıyorum noolmuşsun böyle, noolmuş dedim..Acaip kilo almışsın..

Biliyorum farkındayım uzun zamandır böyleyim dedim..Önceden no-frost'dun şimdi tombul no-frost oldun hahaha diyo,no-frost diyerek benim soğuk ve mesafeli olduğumu vurguluyor..

Allahım ya sabır diyorum içimden ama topuklarınada sıkasım var feci şekilde..:)) Ayy çok Polat Alemdar gördüm kendimi..:))

ışte sahte gülücükler falan..Oğlumu sevdiler,yanındaki fıstık hatunla nasıl tanışıp evlediklerini detay geçiyordu,eşim ve kızım geldi.. Tanıştılar falan..Hehehee

Çocuklar uyuduktan sonra,eşime hani Adanalı ukala bir sevgilimden bahsetmiştim ya sana işte oydu dedim..Anladım dedi....
Ayrıca sana hayret ettim nasıl böyle bir kişilikle arkadaşlık etmişsin dedi..:))

Hakkaten ya,işte gençlik ne edersin..Şimdi bu olay beni hırslandırsada artık fire vermesem..Zayıflama konusunda..

kendini begenmiş ukela sey nolcak :dilcikar: tombullar her halleriyle sempatik olurlar bi kerem bak simdi çok sinir oldum senin o ex yavukluna :dilcikar: kendini ne sanıoda ewlenmiş barklanmıs kadına gelip böyle konusuosa :mymeka: :mymeka:

Orda bitane devasa çınar ağacı var..Çok ilginç kocaman,duruyomu hala..

Korku filmi gibi,resmen..

Eferim sana..
alkisalkisalkis

uuuuuuuuuff kızlar bana akıl verin :1shok: öğle yemeğinde mantı varmış ne kadar yiyebilirim ki acaba delikafadulden hiç mi yemesem eyvahedigeldismile

Afiyet olsun bence ye..:))

Öğle yemeği çünkü,olur olur..
:roflol:

Geçmiş olsun canım..benim oğlanda beş dakikada bir uyandı..

Yok bişe canım öylee içim sıkılıyo bugün

Aynı şehirdeymişiz,atla gel evimize yakın özsüt var oraya gider..tramisu eşliğinde kahve içeriz..Canının sıkıntısı geçer...delikafadulden

hoş geldin canım :))))

Hoşbulduk..

Değilmi ama..Bende çok sinir oldum zaten..

sonra o yanındakı fıstık bakalım dogum nein yapınca ne hale gelecek.zavallı fıstık.

Bugünün fıstığı yarının leblebisi..
:roflol::roflol:

Bizim topicten bahsetseydin kız ona aklinialirimsmile sevgili no-frostum -tatlicadiarzu- bak bende acayip gaza geldim tutamıyorum kendümü acil tarafından birilerine haddini anyayıu ve de konyayı ve de kadının fendini göstertmem gerekiyo...lmaz:

Ne yazıkki bu birileri ex değil...Öhömm bu benmiyim inanamıyorum...Tanıştırayım öhömm işte hırssss işte azimmm işte bonussss :))))))

Gölgelerin gücü adınaaaa :roflol:

üçyüzzzz beşyüzzz üçyüzzz beşyüzzz:dance:

yenacım o cınar oldugu gıbı duruyor.benım evımden o cınar cok net gorunuyor.evet canım aynen korku fılmı gıbı ben evden bakıyorum onca agac var ve gercekten o aralarından sıyrılıyor cınarla aramızda 5 kılometre kadar var ve ben onu net olarak gorebılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…