Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

eeeee neler yapıyorsunuz kiloları vermek için ben öyle bi diyete sadık kalamıyorum öyle ince bi dilim ekmek o yok bu yok valla yapamıyorum kızlar...

kızlar ben yeni katıldım merhaba..

sanırım burası benim topiğim olucak :)

Hoşgeldin o zaman aramıza..a.s.

Tamam sakin ol..geçti geçti..Bozma kaliteni..
:roflol::roflol::roflol:

herkese mrb arkadaşlar bende hamileliklerinde çok kilo alanlardanım...nasıl vericeğimi bilmiyorum.

Hoşgeldin canım..a.s.

Bizde neyaptığımızı bilmiyoruz ama..İyi şeyler oluyor,emin ol..Takıl buraya
:roflol:

böyle ukalalarla uğraşmak zor olur herhalde ne dediğini bilmeyip 0kendini beğenirlerlaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

hoşbuldum canım takma kafanı azmin elinden hiç bir şey kurtulamaz belkide bir vesile oldu bu senin için doğum yapalı ne kadar oldu...

Geeelll geeelll topiğe geeelll birbirinden datluu birbirinden endamlı baayanlar burdaaaaaaa -tatlicadiarzu- :dance::dance: :dance:

Bendeniz bu topiğin kart koyunuyum....akıllısı delisi ne ararsan var aklinialirimsmile hele birde çıtır kuzumuz varki görme bakmaya doyamaan gubban olurum ona ben :roflol:

hoşgeldin cici çiğdem bak kimseye beyle karşılama yapmamşıtım he aklinialirimsmile

Son düzenleme:

bende kısa bir süre önce ex aşkımı gördüm bana
o daha yeni nişanlanmış
az konuştuk ve son cümlesi
onun yerinde sen olmalıydın
dedii tabi ben şok hiç bişe demeden döndü gitti kafamçokkarıştı

eeeee neler yapıyorsunuz kiloları vermek için ben öyle bi diyete sadık kalamıyorum öyle ince bi dilim ekmek o yok bu yok valla yapamıyorum kızlar...

dikkat ediyoruz yediklerimize buraya yazıyoruz neler yedik içtik diye kalori hesabı yapıyoruz hergün enaz yarım saat spor yapıyoruz cuma günleri kilo bildirme günümüz arkadaım sen başla bak devamı gelecektir kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

banada banada kıskanırım sonra...

anammmm ağzıyla burnunun yerini değiştircen o olcak dengesiz yaalsanaalsanasmile

ayyy eşin kıskanmadı mı öyle diyince? aklinialirimsmile

Hoşgeldin sende fındık kurdu :))) ben bağlantıyı kurup yazana kadar sende gelmişin a.s.

selam kızlar bende aranıza katılmak istiyorum size çok özendim ne güzel veriyorsunuz kiloları ah bende bi verebilsem

hayrrrr o sana gelemezz ben gelmek istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa alsanaalsanasmile :a015:

cuma ginleri kilo bildirim günü
eger kilonu sölersen
senide listeye yazarım hoşgeldin a.s.

ham kart hem delii :roflol::roflol:
üçyüzbeşyüzz:roflol:
gerçi takmayınca veremiyorum diye... sanki ağırdan gidiyor gibi...kilolar ne dersiniz...
hoşgeldin
sende kilonu sölersen yazarım listeye
:roflol::roflol::roflol:

öhömmm öhömm o çıtır kuzu ben oluyorum boshayallersmile bayanssulusmile ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…