Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bi anlasam bu gizem niye yani :roflol: Ya Nevşehirdir ya Niğde :roflol:

Niğde hurdacılarıyla ünlü, patatesiyle hatırı sayılır illerimizden bir tanesidirkaydirigubbakcemile3

Huuuuu tursariiii gözün çıkmasın lemm bi saattir ne okuyon gel bi sohbet edek bi kaç sayfa eksik kalsın -tatlicadiarzu-

Bizim burda da ödemiş patatesiyle ünlü laa hatta ben tek ödemişi biliyodum

Allahım roket aklımdan çıkmıyo ya :roflol: :roflol: hafızama kazındı kahretsin:roflol:

b en kaçayım kızlar size iyi muhabbetlerrr yemek yapıcam daha anca kaldırıyom cüssemiii bi ara göbişimi çeker yollarım teyzeleriiii

Ara kocişin getirsin akşama ne de olsa izinlisin sen yersin biz de bakarızakannehirkaydirigubbakcemile3

yok kız zaten olmuşum 92 kilo 100 le doğurayım diye uğraşıyom almamam yememem lazımm cısssss klava: sizinde yan gözlen bile bakmamanız lazımmm:mymeka:

ya kızlar birdenbire ne alaka diceksiniz ama :kedi: hiç eski ilişkisi 5 6 yıl sürmüş ve zamanında ona çok aşık olmuş bi erkek arkadaşı olan oldu mu?:uhm: bilmiyorumkismile
hıı olan varsa hala onu seviyo mudur? düşünüyo mudur? bilmem ne gibi paranoyaklıklardan kurtulabildi mi acaba? delikafadulden:uhm:

hep ismail yk facebook yüzünden çok duygulandım damara bağladım kaydirigubbakcemile3

valla ben lisede aşık oldum 8 yıl çıktık 7 yıldır evliyizz aşk desen yok bence bağlılık alışkalık varrrr evlenmeden önce vardı ttabe aşk elde edince aşkın bi espirisi kalmıyo benceeee

valla ben lisede aşık oldum 8 yıl çıktık 7 yıldır evliyizz aşk desen yok bence bağlılık alışkalık varrrr evlenmeden önce vardı ttabe aşk elde edince aşkın bi espirisi kalmıyo benceeee

maşallah opuyorumnanaktan Allah hiç ayırmasın inşallah...a.s.
psikopata bağlıcam bu yüzden ya kafayı yicem düşün düşün eyvahedigeldismile :çok üzgünüm:

maşallah opuyorumnanaktan Allah hiç ayırmasın inşallah...a.s.
psikopata bağlıcam bu yüzden ya kafayı yicem düşün düşün eyvahedigeldismile :çok üzgünüm:

kafayı yemene gerek yok allah alnına yazdıysa olur zaten kendi hayatını yaşamana bak olacağı varsa olur bu günlerin bi daha gelmezzz

kafayı yemene gerek yok allah alnına yazdıysa olur zaten kendi hayatını yaşamana bak olacağı varsa olur bu günlerin bi daha gelmezzz

hıhı haklısın valla çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan
amaaan napim olmuşsa püüürrtt:asigim: kaydirigubbakcemile2 artık düşünmicem kiiiii hihoyyyt(inşallah kafamçokkarıştı )

arkadaşım asker eşi olmanın zorluklarını bende ii bilirim bizde tayin bekliyoz amakalma ihtimalimizde yüksek allah yardımcın olsunzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…