Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bilmiyom ki doktora 15 gün var çok merak ediyorum

Toksoplazma enfeksiyon testi gebelikte bakılıyor genel de.. iyi yıkanmamiş çiğ sebze ve genelde kedi diskisindan bulaşır. .
Çoğu insan o enfeksiyona maruz kalmış oluyor deniyor . Çok takılma ..

günaydınnnn

cakil80 toksoplazma olası bir gebelik durumunda bebek için hayati risk oluşturan bir enfeksiyon..sanırım testler gebelikle ilgili ?? yenanın dediği gibi kedi dışkısından bulaşıyor ve iyi yıkanmamış sebzelerden... testi şu şekilde oluyor bildiğim kadarıyla. igg değerinin pozitif olması daha önceden toksoplazma enfeksiyonunu geçirdiğini yani vücudunun enfeksiyona bağışıklık kazandığını gösteriyor. igm değeri de şu anda enfeksiyonun vücudunda olup olmadığını gösteriyor. senin sonuçlarından anladığıma göre daha önce enfeksiyon geçirip bağışıklık kazanmışsın ve şuanda vücudunda bu enfeksiyon yok..

yalnız yanlış anlaşılmasın mesajım bu arada.. daha önce geçirmiş olmak iyi bişey bu enfeksiyonu, gebelik esnasında vücutta bulunması tehlikeli, ama onun da tedavisi var..

Çok doğru. Ben de geçirmiş ve bağışıklık kazanmışım :)

canım öncelikle çok sevindim böyle şeyler duydukça daha motive olursun :)

ben bir süredir kullanıyorum epey faydasını gördüm . 6-7 kaşık yoğurt için 2 tatlı kaşığı keten tohumu koyup yumuşaması için bekletiyorum biraz. mesela kahvaltıda yiyeceksem akşamdan hazırlıyorum .
ara öğün içinse sabah hazırlıyorum .
bu kadar ayrıntıya sağlık için giriyorum
bir ara 3-4 günde bir ancak çıkabiliyordum , şimdi günde 1-2 kere çıkabiliyorum.

bu arada simi çok tüketme deyince bi danışayım dedim ilk başlarda hergün tüketip sonra azaltabilirsin dedi bir dahiliye uzm.
bir de ben her sabah kefir içiyorum 1 bardak

günaydın
delydoly gecmiş olsun canım diş ağrısıda çok zor olur ..
yena nasılsın canım nasıl oldun ..
hasibe gecmiş olsun
cydeniz kabızlık içinm,i kullanıyorsun keten tohumunu bende aynı dertten muzdaribimde..gecenlerde eczaneden bitkisel bir toz aldım 35 tl hiç bir faydasını görmedim bıraktım bende..

leslieye başladım ayağımı acıtıcam yine diyerek spor ayakkabı giyiyorum korkarak yapıyorum ama çok sevinçliyim geçmişte çok güzel kilolar vermiştim kendisiyleinşallah ayağıma dizlerime bişey olmazda devam edebilirim..

delydoly maydonozlu suyada başladım canım bugun üçüncü günümdü ama wcden çıkamıyorum sendede aynımı durumlar

evet canım kabızlık için .
son zamanlarda epey sıkıntı yarattı benim için bu durum . keten tohumu kullanmaya başladım . 3, 4 gün sonra faydasını görmeye başladım.
denemediğim şey kalmadı yani keten tohumuna kadar :)

ben sürekli o durumdayım içmediğim ot çöp kalmadı bitkisel hap kullandım o çok iyiydi bir gece ağrı ile uyandım çok korktum bir daha onuda içemedim...markettenmi alıyorsun aktarlardanmı..markette varsa bugun alayım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…