Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydınn tatlımm nasılsınn

Iyiyim cnm cok sukur bu gece biraz daha uyuyabildim. Kilo vermeye basladim en guzeli verdigim kilolar fark edilmeye basladi bu yuzden mutluyum

Tesekkur ederim kizlar

Dünden daha iyice ama tam geçmis degil agrilarim uyumusum dün biraz gecince

Dr bütün hafta rapor verecekti ama iyi ki de almamisim elimde raporum var inanmiyor Allahin mali ya da adi gibi biliyor da bana ariza çikariyor
bugün de evdeyim
gerci hic huzur içinde degilim

iki yil i$ diye kivranmamis olaydim çoktan kapiyi vurup dönmü$tüm evime

tükenip gidicem bu gidisle buralarda ben

çok tesekkur ederim canim gercekten cok iyi geliyor bunları duymak gunlik bir limiti varmıkı bu ketentohuminun bende oglen kotayim yogurda aksam yerim yemeklerinuzerine dokup yesem olurmu

kuzmum herzaman gece olmaz unutma gecenin en karanlik oldugu zaman sabaha en yakın olan zaman insallah rabbim sana guzel gunlerde gosterecek ne olur uzulme

cok sevindim derincim bende yaptim ama biraz dizlerim agridi sanirim ayakkabisiz yaptigim icin

aktarlarda olabilir canım , ben internetten almıştım
benim de denemediğim şey kalmamıştı

çok tesekkur ederim canim gercekten cok iyi geliyor bunları duymak gunlik bir limiti varmıkı bu ketentohuminun bende oglen kotayim yogurda aksam yerim yemeklerinuzerine dokup yesem olurmu
salataya katıp yiyenlerde var canım olabilir aslında ama ben yumuşayınca daha güzel yiyebildim.
1 yemek kaşığını geçmesin demişti

salataya katıp yiyenlerde var canım olabilir aslında ama ben yumuşayınca daha güzel yiyebildim.
1 yemek kaşığını geçmesin demişti
tamam canim insallah baslayım senin dedigin gibi bugun o kadar emek veriyorum bide +goruyorum uzuluyorum ozaman cok takıyorum sanırım

Tosmu tohum halindemi Ceyda keten tohumun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…