hayriye ben tohum halinde olanı yoğurtla çok sevmiştim...tamam canim insallah baslayım senin dedigin gibi bugun o kadar emek veriyorum bide +goruyorum uzuluyorum ozaman cok takıyorum sanırım
Hacamattan onceki gunde kesmek lazim aslinda sut urunlerini kan daha iyi temizlensin diye.
Aksamdan yemesem yeter bana.
şifa olsun kuzum insallah evet ilkkez olana yapmıyorlar canim busefer yaptıricam insallahAhh sen gec bile kaldin canim benim.
Ilk kez olana yapilmiyoda ondan 15 gun -1 ay sonra yapiliyo.
Senin bu 2.mi olucak.
Sakin vazgecme basindan mutlaka yaptir.
Annem eskiden sinameki kullanırdı kabızlık için kokusu bile yetiyor bana kızlar deneyinben sürekli o durumdayım içmediğim ot çöp kalmadı bitkisel hap kullandım o çok iyiydi bir gece ağrı ile uyandım çok korktum bir daha onuda içemedim...markettenmi alıyorsun aktarlardanmı..markette varsa bugun alayım ..
bende oyle yapayım insallah elifcimhayriye ben tohum halinde olanı yoğurtla çok sevmiştim...
He bende oyle dedimTohum olanı çok iyi çiğneyip yağını açığa çıkarırsınız zayıflamaya da büyük faydası var canan Karatay diyor
tartıyı çok etkiliyor malesef canımtamam canim insallah baslayım senin dedigin gibi bugun o kadar emek veriyorum bide +goruyorum uzuluyorum ozaman cok takıyorum sanırım
Annem eskiden sinameki kullanırdı kabızlık için kokusu bile yetiyor bana kızlar deneyin
tohum halinde canımTosmu tohum halindemi Ceyda keten tohumun
o çok zararlı canım , yılda en fazla 2 kere içmek gerekiyormş onu.Annem eskiden sinameki kullanırdı kabızlık için kokusu bile yetiyor bana kızlar deneyin
karatay teyzem demişse doğrudurTohum olanı çok iyi çiğneyip yağını açığa çıkarırsınız zayıflamaya da büyük faydası var canan Karatay diyor
keten tohumuu haftada 3-4 kere tüketebilirsin dedi doktor amca .Sinameki de ayni keten tohumu gibi
Sürekli kullaninca bi daha onsuz tuvalate gidemiyorsun.
yengem alistirmisti kendisini
bi daha normale dönene kadar ne cekti
ara ara kullanin da sürekli almayin arkadaslar
bagirsaklar tuhaf cünkü
Bağırsak 2.beyin olarak adlandırıliyor. :)
Benim de pek sorunlu bu ara özelikle az beslendiğim için zirve yaptı. . Her ara öğün de kefir içiyorum. Bir de kuru erik ve kuru kayısı kaynatıp hosaf yaptım suzerek içiyorum ara öğün de 1 çay bardağı ..
Sinameki kadar çirkin bir içecek yok heralde ay tadini hatirladim tüyleri diken diken oldu :)
ben yeşilçayın içinde atıyordum yena , bi de öyle düşün
yeşilçayın içine sinameki atıyordum , bir kaç kere içtim sonra çok çok zararlı olduğunu duyunca bırakmıştım :)Hangisi ni atıyorsun canım.
Bir süre icmemem gerekiyor Yeşilçay
Hangisi ni atıyorsun canım.
Bir süre icmemem gerekiyor Yeşilçay
Gunaydinn
Bende diyorum toksoplazmayi nerden hatirliyorum :))
O benim ahretlik kankeyta var ya oda olmustu hemde hamileyken olmustu sersem.
Nerden kedi buldunda oldun hastalanmakta ustune yoktur kendisinin.
Gözüyle ilgilide ciddi bi sorun yasamisti bu sebepten
Zaten oturtmadigim yeme duzenim haftasonu bozuldu ve toplayacam haaalen
Evet kankeyta doğru hatırlıyorsun. Ne çektim ve hamileliklerden doğumlardan he. Benimde sınavım buymuş demekki
Ne ara toparliycan kuzum cumaya ne kaldı surda. Ben eksi bildircem gibi sen napcan he beni mı izliycen yoksa sürpriz mı yapcan merakla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?