Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Derin bravo Masallah diyeyim canim ya ben birak lesliyi yuruyemiyorum bacak agrimdan yurudugumde de agriyo yurumedigimde de leslie hoplamali ziplamali canim yapabiliyomusun yoksa tempoyumu dusuruyon kac dkliktan yapiyon

Lolaxx

Oglen i biraz daha saglam yesen biraz az gibi yeterli gelmedigi icin ara yapmak zorunda kaliyor olabilirsin

Cok biliyorum ya hani. :)))

Bence de bu yüzden olabilir. Bugün hele dışarda yedim istediğim gibi bi yer bulamadım salata falan da yoktu. Zayıf bir öğün oldu

Cydnz. Izmirden biraz sicak getirseydin donuyoz.
Hala kalorifer yaniyor
sorma canım biz yola çıkarken izmir 34 dereceydi, tabi o ana göre giyinip hırkaları bavula tepmiştim
istanbul'a gelince donduk. bir de eve uğrayamadan hastaneye gitmemiz gerekti ziyarete gece 11.30 gibi çıkınca epey üşüdük.

qarden. Bu kararliliginla eve gelen misafirlerine salatancesitleri yapsan olmami.
Bazen misafiri bahane edip canimin cektigi birseyi yapiyorum :)
günaydın,aslında evet salata tarzı daha cok yapıyorum amailla ya börek ya pogaca bişey oluyo
şu ctesiyide bi atlatırsam sonra önüm açık gibi gözüküyor..
patates salatası,kısır bide yogurtlu bi salata yaparım,bi poğaça yaparım
tatlı yerınede waffle yaparım en azından bol meyve nasıl:)

herkese günaydın kızlar,
tartıyı kaldırdım dün sürekli gözüm takılıyor ve gece falan tartıldıgımda moralim bozuluyor..eşime dedim sakla bunu yerini bana söyleme,cumadan cumaya çıkar artık:)oda diyette 123tü..yaklasık 4 aydır yeme şeklını değiştirdi..biraz karatay usulü besleniyor..114lü bi rakam çıkmış sabah hava atıyodu:)arayı açıyo yakalamam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…