devam ediyordu hala pzt. ama.Evlilik programları yayından kaldırılmış deniyor doğrumu. ?
Iyi olmuş bence kafayı Yemişti herkes :)
devam ediyordu hala pzt. ama.
iyi olur yani kalksa , yakında dedemi de göreceğim oralarda diye korkuyorum
devam ediyordu hala pzt. ama.
iyi olur yani kalksa , yakında dedemi de göreceğim oralarda diye korkuyorum
Aleykum selam ablacımm nasılsın iyi misinn bence aktif ol gell ümitsiz olma çok güzel kgla rvermiştin maşallah gene verirsinSelamun aleyküm güzeller
Nasılsınız
Allah azminizi artırsın
Ben ümitsiz vak a
Kendimden ümidi kesmişim
Karanlık bir kuyunun dibinde gibiyim
Ne çıkmaya mecalim var nede isteğim
Buralara sık uğrayabilsem belki sizin azminiz banada geçer
Yenacim nasıl oldun
Kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah
Selamun aleyküm güzeller
Nasılsınız
Allah azminizi artırsın
Ben ümitsiz vak a
Kendimden ümidi kesmişim
Karanlık bir kuyunun dibinde gibiyim
Ne çıkmaya mecalim var nede isteğim
Buralara sık uğrayabilsem belki sizin azminiz banada geçer
Yenacim nasıl oldun
Kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah
Ohhh afiyett olsun tatlımm maşallahhSlm güzeller napiyonuz sporumu yaptım kızımı uyuttum yeşil çayimi içiyorum
Maşallah canım sen baya iyi indin kg olarak böyle de kalsan harika çal oyna artikOhhh afiyett olsun tatlımm maşallahhişyeri sıkılmacaa ne olsun müzik dinliyorum
ya ben kilo veremiyorum ve çok sinir oluyorumsadece sabahları 1 dilim tam buğday ekmeği yiyorum öğlen ve akşam çok yemiyorum çok dikkat ediyorum tatlı yağlı börek çörek hiç yapmıyorum genelde salata sebze yoğurt tavuk vs. hergün leslie 3 mil yapmaya çalışıyorum ama yok bi 6 kilo vermiştim 1.5 ayda son 1 haftadır ne olduysa veremiyorum neden olabilir
Gider canım ama gıdım gıdım gidiyor canım sıkılıyor öyle olmasına da eskiden haftada 1 bazen 2 kiloya kadar verebiliyordum şimdi 300 grama sevinir oldumOlabilir canım. Belli dönemler de takılıyor kilo. Devam et sen tekrar gitmeye başlayacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?