Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bildiğim kadarıyla fabrika ayarından sonra geri dönmüyor silindiğinde geri alabiliyorsun geri dönüşüm gibi ancak fabrika ayarı format gibi..
İnşallah yanlış biliyorumdur da kurtarabilirsin :)

İki gözümm mutfagını güle güle kirlet:)
Aynı ruh haletinde oldugumdan anlıyorum seni,bizim de ev dandini fazlasıyla temizlige ihtiyaç var ama boşveriyorum şuan,aksini yapsamda mutlu olmayacagimi ben de biliyorum:)

Mevzu bizim psikolojimizle alakalı be iki gözüm,hayallerimizin tersini yapmamızda,halimizden memnun olmamızda,tüm isteklerimizi hatta mutlulugu bile kiloya baglamamızda ve kendimizi hoyratça cezalamdırmamızda belki..

Oysa kendimize inansak ve içinde bulugumuz anlarin tadını çıkarmayı ertelemesek herşey çok başka olucak belki kimbilir...

Malesef ben kıloluyum diye gezmeye,eglenmeye,giyinmeye hatta makyaj yapmaya bile hakkım yokmuş gibi düşünüyorum çogu zaman ve tüm bunlari sanki zayıf insanlar yapabilirmiş gibi düşünüyor ve erteliyorum,erteledikçe de güzel anlar kaçip gidiyor maalesef..

Anı geri getiremiyoruz ve birdaha asla 20 li yaşlarda olmayacagiz,bu günlerin kıymeti bilinmeli..

Ben kendim için mücadele etmeye çalişiyorum bu ara,inadina dişari çikiyorum temiz havayı bahane ederek,birkaç gündür kendime hergün vakit ayırıyorum 30 dk maske vb kişisel bakım için:)
Eşim dişari çıkalım dediginden binbir bahane üretmiyorum artık mesela:)

Farkettimki tüm bunlar daha iyi hissetmeme sebep oluyor kendimi ve ögreniyorum ki meger insanın kendini cezalandırmasi kadar kötü birşey yokmuş sebep ne olursa olsun sevmeli insan kendini,ne kadar özel oldugunu farketmeli..

Hadi sende toparlan,seni demoralize eden her ne ise onlardan uzaklaş olur mu..

Seviyorum seni,samimiyetini bildigim için yazdim,sürçü lisan ettim ise af ola..

Son düzenleme:
Bildiğim kadarıyla fabrika ayarından sonra geri dönmüyor silindiğinde geri alabiliyorsun geri dönüşüm gibi ancak fabrika ayarı format gibi..
İnşallah yanlış biliyorumdur da kurtarabilirsin :)

Öylemii
İnşallah kurtarabilirim,olmazsada nasip artık yapcak birşey yok..

Bu arada hoşgeldiniz aramıza:)

Öylemii
İnşallah kurtarabilirim,olmazsada nasip artık yapcak birşey yok..

Bu arada hoşgeldiniz aramıza:)
İnşallah teknoloji gelişti belki alabilirseniz, hatta alabilirseniz buraya da yazın ki benim de eski bir telefonum var balayı fotoğraflarım kaldı içinde telefoncu fabrika ayarlarına döndürmüş gitti hepsi :/

Teşekkürler hoşbuldum :)

Güle güle kirletin evinizi bonuscan buralarda gorunmemenin sebebi belli oldu hadi sen atlattin sıra bende

Merhaba arkadaşlar uzun bir aradan sonra yeniden aranızdayım 11 şubatta Sınav gerçekleşti ve çok şükür ben sınavı kazandım kıdem aldım. 28 şubatta da beynimde oluşan menenciom tümör için gamma knife işlemi yapıldı şuan iyiyim çok şükür. Gruba tekrar katılmak isriyorum şuan 102 kg

Çok geçmiş olsun canım

Gecmis olsun cnm

Gecmis olsun canm.kıdem alman da cok iyi.

Sınav için ve kıdem için tebrikler
Ayrıca geçmiş olsun ve hoşgeldin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…