tamam ama unutma beni :)tebrık ederım canımmm birden gideceği belliydi:)
çok sevindim..90 hissedince söyliycem sana,daha değil:)
Bildiğim kadarıyla fabrika ayarından sonra geri dönmüyor silindiğinde geri alabiliyorsun geri dönüşüm gibi ancak fabrika ayarı format gibi..Teşekkür ederim simii:)
Eski kullanmadigimiz telde kalan fotolari kurtarmak istemiştim,android telefonumuz..
Acaba fabrika ayarlarına dönüldügünde de fotolar kurtarılabiliyormu
Bu konuda whtsp'dan azıcık rahatsız edebilirim seni:)
Toparlandim ama fazlasiyla yorgunum.
Icim yorgun be bazen bosveremiyorum o yorgunluk beni esir aliyo.
Ev cok kirlenmisti bu ara cok takiliyodu kafama simdi temizlendi ama ben yine mutlu degilim.
Sukursuzluk nankorluk etmiyorum asla ama oyle bi garip hallerdeyim.
Dokunsan dökülürüm
Bildiğim kadarıyla fabrika ayarından sonra geri dönmüyor silindiğinde geri alabiliyorsun geri dönüşüm gibi ancak fabrika ayarı format gibi..
İnşallah yanlış biliyorumdur da kurtarabilirsin :)
İnşallah teknoloji gelişti belki alabilirseniz, hatta alabilirseniz buraya da yazın ki benim de eski bir telefonum var balayı fotoğraflarım kaldı içinde telefoncu fabrika ayarlarına döndürmüş gitti hepsi :/Öylemii
İnşallah kurtarabilirim,olmazsada nasip artık yapcak birşey yok..
Bu arada hoşgeldiniz aramıza:)
120 ile oldum şimdi 74-75 arası kaldım. Sadece popo sorunum varKız ben şok gerçekten mı hiç 8. takımda bahsetmedin kaçtan kaça düştün bendeki meraka bak zaman zaman düşünüyorum ameliyatida ondan şeettim
ne kadar güzel vermişsiniz maşallah120 ile oldum şimdi 74-75 arası kaldım. Sadece popo sorunum var
Harika valla tebrikler, hiç yememeniz gereken hala yiyemeyeceginiz bir gıda varmı bu ameliyattan sonra?120 ile oldum şimdi 74-75 arası kaldım. Sadece popo sorunum var
Güle güle kirletin evinizi bonuscan buralarda gorunmemenin sebebi belli oldu hadi sen atlattin sıra bendeGunaydin hayirli cumalar
Temizlik tam bitmemisti mutfak kalmisti dun mutfaktaydim ablamda yardimci oldu sagolsun.
Isler bitti yemek vs cok ayakta kaldim cok yoruldum giremedim.
Belimde sinirmi sıkışıyor noluyorsa kalcamin icine kotu bir agri vuruyo batiyo.
Cok ayakta kalinca hep oluyo.
Allah gule gule kirletmeyi nasip etsin temizlik yapacaklarada kolaylik versin.
Kilo bildirimi yok malesef unutmustum cuma oldugunu yaptim kahvaltimi.
Çok geçmiş olsun canımMerhaba arkadaşlar uzun bir aradan sonra yeniden aranızdayım 11 şubatta Sınav gerçekleşti ve çok şükür ben sınavı kazandım kıdem aldım. 28 şubatta da beynimde oluşan menenciom tümör için gamma knife işlemi yapıldı şuan iyiyim çok şükür. Gruba tekrar katılmak isriyorum şuan 102 kg
Çok teşekür ederim allah razı olsunÇok geçmiş olsun canım
Merhaba arkadaşlar uzun bir aradan sonra yeniden aranızdayım 11 şubatta Sınav gerçekleşti ve çok şükür ben sınavı kazandım kıdem aldım. 28 şubatta da beynimde oluşan menenciom tümör için gamma knife işlemi yapıldı şuan iyiyim çok şükür. Gruba tekrar katılmak isriyorum şuan 102 kg
Gecmis olsun canm.kıdem alman da cok iyi.Merhaba arkadaşlar uzun bir aradan sonra yeniden aranızdayım 11 şubatta Sınav gerçekleşti ve çok şükür ben sınavı kazandım kıdem aldım. 28 şubatta da beynimde oluşan menenciom tümör için gamma knife işlemi yapıldı şuan iyiyim çok şükür. Gruba tekrar katılmak isriyorum şuan 102 kg
Sınav için ve kıdem için tebriklerMerhaba arkadaşlar uzun bir aradan sonra yeniden aranızdayım 11 şubatta Sınav gerçekleşti ve çok şükür ben sınavı kazandım kıdem aldım. 28 şubatta da beynimde oluşan menenciom tümör için gamma knife işlemi yapıldı şuan iyiyim çok şükür. Gruba tekrar katılmak isriyorum şuan 102 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?