Geçmiş olsun Rabbim şifa versinMerhaba arkadaşlar uzun bir aradan sonra yeniden aranızdayım 11 şubatta Sınav gerçekleşti ve çok şükür ben sınavı kazandım kıdem aldım. 28 şubatta da beynimde oluşan menenciom tümör için gamma knife işlemi yapıldı şuan iyiyim çok şükür. Gruba tekrar katılmak isriyorum şuan 102 kg
Canım nasılsın benimde doktor işleri ve sonrasında misafirlerim vardı yazamadımburcu1983 yazdıklarını okudum yazamadım bu türlü kusura bakma. Yarın bakalım test yapılacak ona göre Dr ne diyecek bilmiyorum. Sen ne yiyip iciyodun yani bigununu yazar misin bana
çoook geçmiş olsunGüzel dilekleriniz için hepinize çok teşekür ederim allah razı olsun
Aslında bildiğimiz diyet kuralları geçerli. Birde katı sıvı ayrımına dikkat ediyorum. Kola gibi gazlı içecekler midenin tekrar büyümesine sebep oluyormuş 2 yılda 2 bardak gazlı içecek icmemisimdir. Bazen bir yudum nefis körlemeye içiyorum. Buna maden suyu dahil. Tatlıyı ilk 6 ay pekmez bile yemedim ballı içecekler filan tüketmedim hatta tiksindim. Şimdi yiyorum. Ucunu kacirirsam sonuç malumHarika valla tebrikler, hiç yememeniz gereken hala yiyemeyeceginiz bir gıda varmı bu ameliyattan sonra?
Keyif alacagnz bi gezi olur umarm.cok iyi yapmışsınız.bi süredir evdeydin zaten.Merhabalar
Listeyi geciktirebilirim.. Şehir Dışı programınız gelişti sanırım pazar sabah döneriz ..
Muckss
Hosgeldiniz.herkes kendi diyetini yapıyo.cuma günleri kilo ve spor bildirimi yapyrz.iki hafta bildirim yaparsan listeye dahil olursunuzKızlar bende 90+ aranıza katilmak istiyorum bana kaba taslak biri anlatsa napacagimi (yeniyimde kk'de)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?