- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Hamiş rakibem nasıllar bebişi onu yormuyordur insallahGünaydn bugün tartı yüzünüzü güldürür ins.hayırlı cumalar bu arada
Canm ben de öyleyim.maalesef olanı alyrm.bu kadar çalışıp istedigim gibi giyinmemek zoruma gidiyo.hayırlısıyla sağlıkla bebek doğsn istedigim kiloya düşecem ins cok kararlymDün kardeşimle alışverişe gittik her giydiği çok yakıştı 57 kilo kendisi bende giydim oldu beden vardı ama berbat durdu işte böyle şeyler insanı üzüyor o seciyor ben olanı alıyorum
Arada sancm agrm oluyo.dr normal diyo bi de bulantm hala arada yokluyor dün gece 2 de ancak uyuyabildim.geçmesini bekliyorum artk.ilginc tarafı gecen defa bu kadar bulanmamıştıHamiş rakibem nasıllar bebişi onu yormuyordur insallah
İki gebelikte birbirinden çok farklı olmuştu benimde Allah yardım etsin canım öperim seniArada sancm agrm oluyo.dr normal diyo bi de bulantm hala arada yokluyor dün gece 2 de ancak uyuyabildim.geçmesini bekliyorum artk.ilginc tarafı gecen defa bu kadar bulanmamıştı
Sen böyle devam et canım haftaya 1 kilo eksi olacakKilom aynı
230 dk yürüyüş yaptım
Yine eksi bildiremedim düne kadar 300 gr da olsa eksideydim bugün göremedim malesef
insallahsıkma canını canım ondandır tabikiii
Günaydıııııııınnnnnnnn
Sabah tartıldım ve kendi kendime çığlık attım
günlerdir kilo veremiyorum diye sitem eden neden durakladım diye düşünen eden ben bugün 95 çıktım
Hergün hırsla leslie 3 mil ve zumba yapmanın etkisi sanırım :)
gunaydın hayırlı cumalar yaklaşın hepinizi opücem
kilom 129
geçen hafta 130.8
giden 1.800
yasasın kadınlar kulubu yasasın leslie
çok üzülüyordum kilo veremediğime en sonunda gidiyor
İnşallah canımSen böyle devam et canım haftaya 1 kilo eksi olacak
Teşekkür ederim :))insallah
tebrikler kızlar
Teşekkür ederim :))
qarden demişti hissediyorum 95 olacak diye oldu şimdi 90 hissetmelisin ki bi an önce düşmeliyim :))
Telefonun Android ise Recuva ile kurtarabilirsin canim. Iphone ise iCloud ya da iTunes üzerinden kurtarabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?