- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
Ha o dere kenarina birilerini ittirsekde, gömüversekde ondan sonra iki dönüversek olma mi
Söz konusu patron ise caizdir,olarrr
Maşallah simi bu ne hız yemeklerini düzene sokabilsen aslında sporun başından fazlaSöz konusu herhangi bi patron degil, fadil, yani gonzales, senin demenle cosgun
Her halükarda caizdir
Simi bi saat yüzdü..
Eve gidip karnini doyurduktan sonra olur da gaza gelirse belki spora gidebilir yoksam oturur ütü yapar elli metrekarelik evini temizler
anca bitirir
30 Mayis'tan itibaren haftada bi gün 45 dk AquaFittness'e basliyorum kizlar..
Kurstan sonra da yüzmeye devam edebilirmisim ayrica ödemem gerekmiyormus.
Iki haftada bi de Badminton..
Arada kardiyo derkene..
Bu yaza hizli giriyorum, bakalim..
Yalniz bu hafta gram oynamadi sayilir
bunca spora
Sinir bozucu
Aslinda eskiye nazaran soktum sayilirMaşallah simi bu ne hız yemeklerini düzene sokabilsen aslında sporun başından fazla
İstanbulun havası berbat depresyona girsem mi acaba
İstanbulun havası berbat depresyona girsem mi acaba
Ayyy ne kötü insan hep depresyon da olur ondan Türkiyem cennet herkesin gözü üstümüzde bin şükür dört mevsimide doğru düzgün yaşıyoruzSen bi de burayi görsen 9 derece
Ve gri gökyüzü hic gitmiyo
Kalorifer açik ve üsüyorum..
Hoşgeldin burda kalabilirsin senin kilonda arkadaşlarimizda var kendinden bahset kızlara istersenMerhaba arkadaslar aranıza katilmak istiyorum ben de surekli kilo almaya devam ediyorum 120 ustuyum 90 dan bayağı yukariyim bu gruba olur muyum acaba
100 üstü gruba mi gitmem gerek bilemiyorum
HosbuldukHoşgeldin burda kalabilirsin senin kilonda arkadaşlarimizda var kendinden bahset kızlara istersen
İpleri eline almalısın kilo almanin sonu yok biryerden başla buraya takıl bırakma herkes gibi sende güzel kilolar verebilirsinHosbulduk
Ben seker ve insulin direnci rahatsızlığı olan biriyim oldukca düzensiz yiyor ve uyuyorum
Tek başıma yaşadığım icin bazen gündüz uyuyup gece sabah beslere kadar oturuyorum
Malesef tatlıyi cok seviyorum ve colayi
Colayi azaltsam da tatliyi asla azaltamiyorum
Yani aklima gelenler bunlar
Her zaman bu kilo da değildim sürekli aliyorum bu is nereye varacak korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?