Teşekkür ederim inşallah ben de zayiflayabilirimBiz baya kalabalık ve güzel insanlardan oluşan bir gurubuz sadece zayıflamak gibi görünse de sohbette çok burada 10 yıldır burada olanda var benim gibi 8 aydır olanda 166 kilo olan arkadaşımız da var ki kendisi çok kısa zamanda 130 oldu maşallah diyelim,70 kilo olanda var kilo skalası önemli deil yani gurup için sende katılabilirsin bol kilo vermeler
Evet çalışıyorumSanırım bekarsin calisiyormusun yaş boy yaşadığın şehir neresi
Merhaba arkadaslar aranıza katilmak istiyorum ben de surekli kilo almaya devam ediyorum 120 ustuyum 90 dan bayağı yukariyim bu gruba olur muyum acaba
100 üstü gruba mi gitmem gerek bilemiyorum
Büyük kızımın pazar etkinliği var sınıfca kahvaltiya gidiyoruz oyun parkurlarida varmış çocuklar için inşallah çok eğlenir kuzum grsrz
Hosbulduk
Ben seker ve insulin direnci rahatsızlığı olan biriyim oldukca düzensiz yiyor ve uyuyorum
Tek başıma yaşadığım icin bazen gündüz uyuyup gece sabah beslere kadar oturuyorum
Malesef tatlıyi cok seviyorum ve colayi
Colayi azaltsam da tatliyi asla azaltamiyorum
Yani aklima gelenler bunlar
Her zaman bu kilo da değildim sürekli aliyorum bu is nereye varacak korkuyorum
Büyük kızımın pazar etkinliği var sınıfca kahvaltiya gidiyoruz oyun parkurlarida varmış çocuklar için inşallah çok eğlenir kuzum grsrz
Slm kızlar
Tam bir depresyon haline girip yıllardır yapmadığım dolap Derek dökme işine girdim. Yıllardır kayıp olan bi dolu şey buldum inanilmazdi. 16adet ayakkabı kutusu attım. Resmen portmanto gözüme daha büyük göründü. Love handles i ve tiny house nation i seyrediyorum . Tiny house seyredip evimdeki eşyaları atasim geliyor. Ne kadar gereksiz eşya var bu evde. Dolabımda 36 beden kıyafet var kimseye veremiyorum modası da geçti artıknerdeyse 24 saat lifetime seyrediyorum
Slm kızlar
Tam bir depresyon haline girip yıllardır yapmadığım dolap Derek dökme işine girdim. Yıllardır kayıp olan bi dolu şey buldum inanilmazdi. 16adet ayakkabı kutusu attım. Resmen portmanto gözüme daha büyük göründü. Love handles i ve tiny house nation i seyrediyorum . Tiny house seyredip evimdeki eşyaları atasim geliyor. Ne kadar gereksiz eşya var bu evde. Dolabımda 36 beden kıyafet var kimseye veremiyorum modası da geçti artıknerdeyse 24 saat lifetime seyrediyorum
Çok yalnIzIm..
Ben kalabaligin içinde çok yalnizimÇok yalnIzIm..
Pers tartildigimda aynı kilodaydim ama bugün aynı olduğunu düşünmüyorum 2 gündür yediğim pastanın yemeğin haddi hesabı yok tartılmaya korkuyorumKİlonu yazdınmı,benmi göremedim.
Listeyi hazırlıyorum şu an hemen yazarsan ekliyeyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?