Teşekkür ederim inşallah. Yine yeni bir yaş ve yine yeni hedefler... inşallah bu sefer hayatımda eksikliğini duyduğum herseyi gerceklestiririmDoğum günün kutlu olsun... Yeni yaşın da fit ve sağlıklı bir beden de olman dileğiyle..
Teşekkür ederimDogum gününüz kutlu olsun.Nice güzel senelere..
Teşekkür ederimcakil80 doğum günün kutlu olsun nice senelere
mutlu yıllar cnmGeldim bu hafta çok yoğundu ve cuma doğum günümdu ve ben pasta da resmen uctum. Sanırım herkesten yedim. 3 dilim pasta Çilekli meyveli fistikli ... uzun süre pasta yiyeceğimi sanmıyorum. Mola vermiş gibi oldum şimdi yola devam ediyorum.
eline sağlık cnm kilo veren arkadaşlarımı tebrik ederimHAFTANIN 1.si _____ - 2 kg. ___ Oinone27
HAFTANIN 2.si _____ - 1,9 kg. __ HasibeG
HAFTANIN 3.sü _____ - 1,8 kg. ___ Derin
İnşallah çakıl doğum günün kutlu olsunTeşekkür ederim inşallah. Yine yeni bir yaş ve yine yeni hedefler... inşallah bu sefer hayatımda eksikliğini duyduğum herseyi gerceklestiririm
Attım ben gumuslugumu masa ve aynalı konsoluyla beraber hangi yüzyıl dayiz dedim annem atma kız ne atiyon diye söylenirken bı bakmış atmışım ihtiyaci olan birine verdim daha doğrusuGörümce filmini seyrettim güzeldi beğendim en iyi arkadaşım evleniyor filmini andirmis ama başarılıydı. Kızın evine bittim tam benim zevkim. Evlenirken o tarz bir ev aradım eşyaları öyle istedim ama sonuç annemle yogun ikna çabaları sonucu 1 Gümüşlügum oldu . Gerçi her baktığımda annemi hatırlayıp gulumsuyorum bana onu hatırlatıyor. Her geldiğinde örtüsünü değişir kolalar yerlerini değiştirir. Iyiki var.
Nerden nereye geldim kısaca filmi beğendim
Slm arkadaşlar benide aranıza alirmisiniz aldım başımı gidiyorum durdurak bilmiyorum artık firenleyemiyorum kendimi bır zamanlar k.k daki arkadaşlar sayesinde çok kg vermiştim araya ramazan girdi ve dört kg aldım diye sık vermiştim ve devamında aniden verdiklerimi geri aldmtekrar motive olmam lazım
Hayırlı sabahlar
Hafta sonu yoğun ve yemeli geçti ama bitti :)
Ama yürüdüm iki gün de
Yenacım ellerine sağlık liste için
Nasıl geçti hafta sonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?