Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

7 Mayıs
Sabah(8.00) 1 avuç kuru üzüm
Ara(10.45) 3 hurma 1 kayısı 5 fındık 2 ceviz 1 çay bardağı tarçınlı süt
Öğle(14.00) 100 gr hindi 1 tabak yer elması 3 yk yoğurt bol salata
Ara(16.00) 3 hurma 10 badem 1 kayısı 1 yeşil çay
Akşam(19.15) 100 gr hindi 1 tabak yer elması 3 yk yoğurt salata
Hemen sonra sade Türk kahvesi
3 lt su
40 dk eliptik
20 dk pilates

Görümce filmini seyrettim güzeldi beğendim en iyi arkadaşım evleniyor filmini andirmis ama başarılıydı. Kızın evine bittim tam benim zevkim. Evlenirken o tarz bir ev aradım eşyaları öyle istedim ama sonuç annemle yogun ikna çabaları sonucu 1 Gümüşlügum oldu . Gerçi her baktığımda annemi hatırlayıp gulumsuyorum bana onu hatırlatıyor. Her geldiğinde örtüsünü değişir kolalar yerlerini değiştirir. Iyiki var.
Nerden nereye geldim kısaca filmi beğendim

iyi geceler kızlarrr

mutlu yıllar cnm
HAFTANIN 1.si _____ - 2 kg. ___ Oinone27

HAFTANIN 2.si _____ - 1,9 kg. __ HasibeG

HAFTANIN 3.sü _____ - 1,8 kg. ___ Derin
eline sağlık cnm kilo veren arkadaşlarımı tebrik ederim

Attım ben gumuslugumu masa ve aynalı konsoluyla beraber hangi yüzyıl dayiz dedim annem atma kız ne atiyon diye söylenirken bı bakmış atmışım ihtiyaci olan birine verdim daha doğrusu

Slm arkadaşlar benide aranıza alirmisiniz aldım başımı gidiyorum durdurak bilmiyorum artık firenleyemiyorum kendimi bır zamanlar k.k daki arkadaşlar sayesinde çok kg vermiştim araya ramazan girdi ve dört kg aldım diye sık vermiştim ve devamında aniden verdiklerimi geri aldmtekrar motive olmam lazım

Hoşgeldiniz aramıza. .

Günaydın kızlar musmutlu sabahlar dün misafirim vardi.
Pazar menum 1 yumurta 3 zeytin 1 kk peynir 2 dlm ekmek öğlen yok akşam 1 kase çorba 1 kase yogurt 1 maden suyu 1 asistli içecek ince dlm pasta 30 dk leslie yaptım sabahtan iyiki yapmışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…